0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
народ склоняется к пиздецу...пардон - к модеру ЦеДзипу )
А що поробиш? В Киевской области большинство видит будущим Президентом Юлию Тимошенко В Київській області населення на майбутніх президентських виборах підтримає, в своїй більшості, Юлію Тимошенко, Петро Порошенко — знаходиться на другому місці рейтингу, а завершує трійку лідерів Олег Ляшко. Не визначились стосовно своїх політичних вподобань на майбутніх виборах 5,13% В першому турі лідера партії ВО «Батьківщина» підтримало 36,33 % опитуваних, а Порошенка П. О. – 26,32%. На запитання «за кого б Ви ніколи не проголосували» відповідь більшості була наступною: Царьов О. А. – 36,33%, за ним йде Добкін М. М. – 26,32%, а трійку лідерів народної антипатії завершив комуніст Симоненко П. М. з результатом 9,24%. В ході соціологічного опитування було визначено основні меседжі про Юлію Тимошенко та Петра Порошенка. Так, дії лідера «Батьківщини» підтримуються населенням у боротьбі з олігархічними кланами, яку вона здійснює з 2006р. Також Тимошенко підтримують у боротьбі з корупцією в Україні і в намаганнях забезпечити територіальну цілісність держави. А цей час П. Порошенку закидають збільшення статків в період правління Януковича у два рази, а також робота в уряді Азарова на посаді міністра економіки. Серйозний негатив викликає і те, що він є одним із засновників Партії регіонів. http://ukrnews24.com/v-kievskoj-oblasti-bolshinstvo-vidit-budushhim-prezidentom-yuliyu-timoshenko/
и суп постановил, что идет верной дорогой..
Почитала ФУП и совесть как-то так себе примолкла
Поки що непоганоЗрештою, і ти теж не вбанеі, так що причсин скаржитисяч не маєш
хош шути, хош не шути а кацапобота ты здесь не сыщешь
Цитата: qwest від Квітня 29, 2014, 01:12:46 01:12хош шути, хош не шути а кацапобота ты здесь не сыщешьда здесь никого не сыщешь, кроме тех, кого нельзя называть..
Цитата: Дрейк від Квітня 29, 2014, 12:02:31 00:02 Почитала ФУП и совесть как-то так себе примолкла слава богу, а то я уже переживал за твою ранимую совесть..
Цитата: asmodey від Квітня 29, 2014, 01:10:00 01:10Цитата: Дрейк від Квітня 29, 2014, 12:02:31 00:02 Почитала ФУП и совесть как-то так себе примолкла слава богу, а то я уже переживал за твою ранимую совесть.. Ты что-то имеешь мне сказать? А то я не расслышала
это проблема медицинская... а про совесть - ты погорячилась..
Может уточнишь мысль
Цитата: Дрейк від Квітня 29, 2014, 01:42:51 01:42Может уточнишь мысльа что там уточнять - наличие совести внешним осмотром не подтверждено..Ну посиди недельку без горячей воды и поищи совесть у модератора
Ну и нахера эти демонстрации силы модератора? На форуме избыток посещаемости?
Судя по регулярным высерам в карму, забаненный господин асмодей обзавёлся запасным ником.
Я думаю, юльки тут тихенько сидять, нічого не пишуть (щоб не забанили), читають все підряд та тицяють мінуси в карму тим, хто щось проти Юлі, Турчинова, Яценюка чи Авакова пише
В мене для прикладу, кількість мінусів зростає навіть тоді, коли я практично не пишу чи пишу доволі нейтральні речі.
тож зашол - встретил там несколько бригадосрушных - как старых так и новых - пишут, как ни в чем не бывало...аж передернуло...на супе просто рай
Цитата: qwest від Квітня 28, 2014, 11:59:32 23:59тож зашол - встретил там несколько бригадосрушных - как старых так и новых - пишут, как ни в чем не бывало...аж передернуло...на супе просто рай ===============Це точно!Спасибі нашому ПС в лиці Дрейк та Аскольда! Так тримати, хлопчики та дівчатка! Ви-молодці!
Мама дорогая! Там такая юлькоистерика, шо аж уХи от их визга позакладывало!
Симпатиков тут не банят. А вот адептам тут не место
Я 10 лет на ФУПе юльком был, а туда раз зашел, и стал Врагом народа.