0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.
Дякувати Богу, тобі пощастило. Але, що змолов той Арестович? Я зовсім не слідкую за його виступами.
Радник Офісу президента Олексій Арестович ввечері 14 січня заявив, що ракета, яка летіла над Дніпром, нібито була збита силами протиповітряної оборони та вибухнула при падінні на під’їзд багатоповерхівки. Натомість у Повітряних силах це спростували«Її збили, вона (ракета — ред.) впала на під'їзд. Вона підірвалася, коли впала. Крім того, там проблема з їдким димом. Це правильна ознака Х-22, тому що вона заправляється вкрай токсичним паливом. Можна припустити, що токсичне паливо стало додатковим елементом ураження», — сказав Арестович.
арестович, хдамидия и ермак одня хуйня
Трохи є різниця, арестович і хламідія ідіоти, а єрмак хитрюща тварюка, який навіть хитрожопого Опариша тримає за бейци.
еще отдайте вот этого пидара https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;u=6680
я советовал тебе пивной ресторан этот дом недалеко пидары целили в ТЭС которая на другом берегу Днепра (где то 3 км от дома)я был буквально рядом в одном из новостроев заехал кавы выпить
пидары целили в ТЭС которая на другом берегу Днепра (где то 3 км от дома)я был буквально рядом в одном из новостроев заехал кавы выпить
еще раз повторю для пидаров на фупе был был всего один взрывОДИНи это слышал я dв 500 метрах, слышали все соседнии дома, слыша ВЕСЬ ГОРОД
пусть любой пидар приедет в Днепр и расскажет про два взрыва и ППОписи сам взрыв видел буквально через 10 секунд после звука взрыва ( столб черно-серокого дыма поднялся наверно высотой 100 метров - тут писдеть не буду оценить не могу )