А ще, я чомусь дуже часто думаю.... от дає Єблан танки... 31 штуку.... потім пізніше...дамо, тільки старішої моделі.. пострараємся чим раніше дать... ну можливо осінню.
А чого не 33 штуки? чи 29? чому саме 31? чому не 31,5 штук?
Оце дозування зброї ЧЕРЕЗ РІК війни, це блять виглядає дикістю і якимсь знущанням. А Бидлан ще нагнітає, що коли прийде до влади, то порішає все з хуйлом.
Думаю, Саудити гарно слідкують за діями ВСРАНИХ союзничків, і вирішили від гріха подальше нахуй послать, і піти на зближення з Китаєм і Іраном.
Так і Тайвань.... Китайці поставлять на березі "дохуліард" артилерії і ракет, і скажуть... або ви вертаєтеся до "мами" або острів перетвориться на пустелю.
А союзнички Тайванцям скажуть, не сціть, ми Вам дамо 34 танки старої модифікації... осінню, але будемо дуже старатися дати раніше на 3 дні... ви там протримайтеся пів року, а потім будуть танки, і ви відвоюєте свій острів назад.
А через прівроку вибори в США і майбутній президент під поставки цих 33трьох танків буде пиздіть "нащо нам той Тайвань, хай китайці там самі розбираються, в нас тут свої проблеми, он не вистачає сухого молока..."Думаєте світ цієї хуйні не бачить?
Отак світ дивиться на це все і думає.... "Якщо так поступили з країної яка віддала ядерну зброю, то що буде з нами"?
Повна деградація США... ПОВНА і 100%-ва