Автор Тема: Коли нарешті тварюка Аваков понесе відповідальність  (Прочитано 1402 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Rost_I

• Hero Member
Донецьк. Сьогодні
Після нападу сепаратистів на мирний мітинг у Донецьку постраждали як мінімум 15 осіб. Люди обурені бездіяльністю міліції.
Багато жителів Донецька, які не брали участі ні в одній з акцій, але були свідками того, що відбувалося, з обуренням підходили до міліції і вимагали пояснити, чому вона допускає такі безчинства в місті, і сьогодні на мирних людей нападають і б'ють по-звірячому з битами і ланцюгами.
Міліція нікому не відповідає.
http://www.pravda.com.ua/news/2014/04/28/7023894/
І ми це бачимо постійно: в Харкові неоднократно, по всій Ліганщині та Донеччині. Людей по звірячому б'ють та, навіть вбивають бандити з колорадськими стрічками. А мєнти на все це дивляться і нічого не робить.
Або як у Чутовому сама бере участь у побитті людей. Або як у Костянтинівці сприяють терористам у захоплені будівель.

То коли нарешті відповість за це Аваков?
Скільки це можна терпіти????
... і хай Росія згине як держава

Offline термаміл

• Hero Member
Напашіть йому у фейсбук. Він вам відповість.
Я чомусь припускаю, що він напише, що все під контролем і у вас невірні дані.

Offline Rost_I

• Hero Member
блін, майже одночасно з цією створено тему http://ukrpravda.net/index.php?topic=6754.0

гадаю, завтра Авакову дістанеться, скотині

Offline Rost_I

• Hero Member
Напашіть йому у фейсбук. Він вам відповість.
Я чомусь припускаю, що він напише, що все під контролем і у вас невірні дані.

Йому писали вже і не раз. Приводів було достатньо. Відсутність сенсу в такому написі Ви самі визнали.

Offline термаміл

• Hero Member
Ну так, володіючи екстрасенсорними здібностями і прочитавши твіттер Авакова зліва направо і зправа наліво, можу з впевненістю
передбачити хід думок нашого славного міністра ВС

Offline гипофиз

• Hero Member
 Коли нарешті тварюка Аваков понесе відповідальність

После завтра. Завтра мы берем Раду. После завтра его вытащат из постели и повесят.

Offline Bull3tt

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча

После завтра. Завтра мы берем Раду. После завтра его вытащат из постели и повесят.
І назначити Яроша міністром ВС

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!

Яроша ніззя.
Путін розсердиться... :smilie3:

Offline mahnovets

• Ветеран форума

Не хочу вас огорчать но завтра он в Лондоне. Твитер сами знаете кого -
Цитувати
С нашими европейскими и американскими партнерами 29-30 апреля оговорили широкую встречу в Лондоне - с участием спецов и высоким уровнем представительства.
Батя, мы стараемся ...

Offline гипофиз

• Hero Member

На министра МВС у нас есть прекрасная кандидатура - Милиционер, который в горловке украиский флаг вешал в толпе сапаратюг. Этот не продастса и не испугается.

Offline Kvant

• Ветеран форума

На министра МВС у нас есть прекрасная кандидатура - Милиционер, который в горловке украиский флаг вешал в толпе сапаратюг. Этот не продастса и не испугается.

Чим можна допомогти? Треба їхати в Київ? Я готовий кинути все і робити усе для того, що в країні були зміни.

Offline Rost_I

• Hero Member

Не хочу вас огорчать но завтра он в Лондоне. Твитер сами знаете кого -
Цитувати
С нашими европейскими и американскими партнерами 29-30 апреля оговорили широкую встречу в Лондоне - с участием спецов и высоким уровнем представительства.

от жеж  :smilie9:

Offline Bull3tt

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
І Турчінова нада гнати в шию, тому що він як віруюча людина ( не знаю на скільки) не може дати приказ на відстріл терористів