тобі ніхто не заставляє тримати його включеним весь цей час. і там про ажур а не амазон
І що? У Ажура хоч і є проміжні варіанти - 1, 2, 4 GPU але вони не підходять. А наступний після 4 GPU - також 8 GPU - ND96amsr A100 v4 - $24 бакси за годину. З усім реманетнтом буде $26. 20 тисяч баксів місяць. Але Ажур настільки кривий в усьому - від дуже обмеженого вибору AMI до кривих драйверів, що порекомендувати його використання я можу лише власним ворогам.
А щодо не тримати включеним, це ще один раз доводить, що ти дупля не відбиваєш про що пишеш. Ти не можеш просто так взяти і включити ці інстанси коли хочеш. Виключити так - без проблем. А от включити потім буде знову буде проблемно. На них черга стоїть. Уже давно. І тобі просто ГУІшка покаже що в даний момент вільних ресурсів для тебе немає. І будеш годинами клацати на "Старт" щоб через десятків секунд отримати відлуп. Я скрипт спеціальний писав, який через API тузав запуск існтанса, а потім мені нотіфікейшн кидав у випадку удачі, щоб я навіть вночі встав і запустив навчання, бо нарешті з'явився вільний інстанс і я його зайняв.
я розумію що це коштує але для бізнесу не середнього а більшого до 10 тис баксів на місяць то не гроші.
Ну так для бізнесу і підписку на ChatGPT оформити то не гроші.
якшо воно користь буде приносити.
ЯКУ КОРИСТЬ? Ту користь яку воно може приносити воно уже чудово приносить через API open.ai. В обмеженому безкоштовному, чи в платному варіантах.