Так що звикайте до того, що далеко не всі вважають Україну якоюсь там обісраною країною, котра сама створила собі проблеми, а тепер її типу всім світом рятують й за це всі українці мають бути опупєнно вдячні до слізоньок.
1. Україна чудова країна, і я так точно не вважаю її такою, як твої дурнуваті думки.
2. Але таки в штани ми серемо собі самі. На системній основі.
Це ми (ви) обирали Кучму на другий строк, це ви обирали Януковича, косату потвору, Зелену тупу скотиняку. Це ви обрали СН із плебса, виключно бездарне крадійкувате кодло.
Це ви цькували Порошенка за Липецьку фабрику, вбитого брата, курчаве волосся, за армію, мову, віру, ...
Це наш бидлячий нарід досі їздить на заробітки до рашки, розмовляє її мовою, пиздить все що погано лежить, і не вважає за потрібне думати і вчитись.
Це тільки наша дурна курка могла написати "всі українці мають бути опупєнно вдячні до слізоньок".
Я той самий Українець, що безмежно вдячний усім хто допомагає.
Вдячний за те, що світ повірив в нас і не кинув нас на потурання ворогу який хоче нас перетворити на рабів або знищити.
Повірили, не дивлячись на те, що в очах світу у 22 році ми мало чим відрізнялися від кацапів.
3. Ну і останнє про хороше.
Дякувати Богові наш народ трохи менше за кацапів сцить у ліфтах, і в масі своїй працьовитий.
Дякувати Богові у нас є 25% які встали на захист країни, і я сподіваюсь є хоча б 50% які чим можуть допомагають нашій Армії.
Дякувати Богові у нас є ЄС і Демократична сокира, є Залужний і сотні тисяч справжніх героїв.
Дякувати Богові у нас є альянс демократичних країн які нас підтримують.
ПиСи.
Забудь про ядерну зброю на найближчі роки, бо це пустобрьохство.
Ізраїль і досі не почав її обговорювати.