Причом в буквальном смысле
Я вірю лише в 10 Заповідей.
Ви можете тут скільки завгодно переводити стрілки на мене, але ніколи не визнаєте правди, бо ви обісралися із вашим єбланом по самі вуха. Тому коли мова йде про США, то повторюю те, що я вам тут казав ще в 2014 році - для США не Україна, а хуйлостан є пріоритеом, і тому стратегічно Вашингтон в першу чергу буде реагувати на позицію Кремля, незалешжно від того, що про це думають широкі народні маси США. Народні маси США вимагают надання Україні далекобійних ракет, але Кремль каже - ніззя. Тому Україна їх не має. Народні маси кричать давайте визнаємо Росію спонсором тероризму і введемо відповідні санкції, а Кремль каже - ніззя!. І не визнають. Народні маси кажуть конфіскуйиєте все кацапське майно на користь України, а Кремль каже - ніззя. І не конфіскують. Українці кажуть - візьміть нас в НАТО, а Кремль - ніззя. І не беруть.
Тому запхайте собі свої аналітічєскіє здібності в сраку у не відвічуйте, дебіли.
А щодо Трампа - він є таким як є. Тому він буде щось робити, щоб змінити ситуацію на вашу ж користь, а не чекати поки за кілька років хуйло перетворить Україну на пустелю. Продовження політики єблана спрямпваної на повільне вбивство України у змові з хуйлом не у ваших інтересах, я сподіваюся.
Оце вам ще раз нагадування про те, що насправді відбувається. Але до дупи, мізків у вас як не було так і нема.
Каспаров:
The US, Germany, and other partners of Ukraine have prolonged this war through cowardice and inaction. They have effectively allied with Russia to limit Ukrainian capabilities to be acceptable to the war criminals in the Kremlin, who escalate on their terms.1:10 PM · Jan 8, 2024
·
47.5K
Views
Garry Kasparov
@Kasparov63
·
8h
The weapons needed to liberate Ukraine from Russian invaders are sitting in warehouses across NATO. Putin knows this, so assumes NATO nation leaders are too afraid to challenge him. That’s what led to this war and what will lead to its expansion beyond Ukraine if it continues.