А я вам расскажу за очень интересную тенденцию. Вот прямо сейчас очень много людей подняли головы и начали оглядываться. И задаются вопросом: "А как же Беларусь?" Почему она не на подвале? Почему страна целая? Почему нет стёртых городов? Почему нет полей свежих могил? Почему там люди живут, работают, строят планы на будущее? И да! У них есть все блага цивилизации в виде айфонов и гарганзол. И за границу они ездят.
Куда делась народная мудрость: "Ласкаве теля двох маток ссе".?
И таких всё больше и больше.
Что бы вы на это ответили?
Що вони трошки тупорилі, й не помітили як білорусів буцають ногами за червоно-білу шапку (й це норма), скільки в Білорусі сидить, скільки в Білорусі трошки зникло без вісті.
Оскільки там нема клепки бачити очевидне, то я вже мовчу про якесь навантаження на розум типу "а как же Казахстан, почєму нєт стьортих міст?" Мабуть, пля, тому що руснє дають піздов в Україні, й руснє нема коли окупувати той самий Казахстан й далі за планом.
Мені таких "людей" в Донецьку на все подальше житття вистачило з їхніми коров'ячими очима й святою вірою, ніби вони роздвинуть булки перед кацапами, й їх ніхто не чіпатиме.
А ви їм що відповідаєте, до речі?