Автор Тема: Винуватець зриву кампанії 23 року є Зе особисто  (Прочитано 2250 раз)

0 Користувачів і 7 Гостей дивляться цю тему.

Online Комашки

• Ветеран форума
Re: Винуватець зриву кампанії 23 року є Зе особисто
« Reply #30 : Березня 13, 2024, 10:27:04 10:27 »
Краще бабло замість відосиків було потратити на ті ж снаряди, які чужі президенти вимушені шукати по світу (як і саме бабло на них)   :smilie8:
Ну, в нас навіть більш адекватні розмови про те, що в найсміливіших мріях може виготовити український тил, зводилися до вашого "нічо не знаю, гірмашка в другу світову щось робила, хочу вірувати в те що Україна з повітря може наштампувати атакамси".
А така бесіда - це передостання сходинка перед люмпен-стайлом в стилі "а хай він продасть квартиру й купить снаряда, барига!"
Коли що, моральний стан суспільства це важлива річ.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #31 : Березня 13, 2024, 01:38:38 13:38 »
За тим самим принципом, що й камлання абдрістовічєй з будановими. Типу, мутрий нарід заспокоювати та мораль підіймати.
Шашлики, коротше.

Да-да-да, in hoc signo vinces   :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #32 : Березня 13, 2024, 01:44:40 13:44 »
Ну, в нас навіть більш адекватні розмови про те, що в найсміливіших мріях може виготовити український тил, зводилися до вашого "нічо не знаю, гірмашка в другу світову щось робила, хочу вірувати в те що Україна з повітря може наштампувати атакамси".
А така бесіда - це передостання сходинка перед люмпен-стайлом в стилі "а хай він продасть квартиру й купить снаряда, барига!"
Коли що, моральний стан суспільства це важлива річ.

Міг би розповісти про те, скільки бабла пиздиться на закупівлях в держкомпаніях. Так що наштампувати-не наштампувати, а купити можна багато чого   :smilie7:

Але моральний стан суспільства дійсно важливий, тому не буду    :smilie2:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #33 : Березня 13, 2024, 03:11:06 15:11 »
Міг би розповісти про те, скільки бабла пиздиться на закупівлях в держкомпаніях. Так що наштампувати-не наштампувати, а купити можна багато чого   :smilie7:

Але моральний стан суспільства дійсно важливий, тому не буду    :smilie2:
Та я й не сумніваюся, що могли б.
Мова про те, що навіть якщо бюджет України збільшиться вдвічі, це мало що поміняє принципово.
Бай зе вей, наскільки пам'ятаю, бюджетні розклади десь такі
Ми - 200 ярдів
русня 1,7 трільйонів
кхєтай 17 трільйонів
США 24 трільйони
ЄС не пам'ятаю
Це рівень тих хто б'ється напряму, й тих хто підтримує їхню економіку
Тому так, можна звісно порахувати копійочку, або там постраждати що якась бидлота з воєнкому наскирдувала собі тищі баксів хабарів. Але правильний масштаб задано вище, й він демонструє, наскільки це все до дупи по генеральних розкладах.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #34 : Березня 13, 2024, 05:14:10 17:14 »
Та я й не сумніваюся, що могли б.
Мова про те, що навіть якщо бюджет України збільшиться вдвічі, це мало що поміняє принципово.
Бай зе вей, наскільки пам'ятаю, бюджетні розклади десь такі
Ми - 200 ярдів
русня 1,7 трільйонів
кхєтай 17 трільйонів
США 24 трільйони
ЄС не пам'ятаю
Це рівень тих хто б'ється напряму, й тих хто підтримує їхню економіку
Тому так, можна звісно порахувати копійочку, або там постраждати що якась бидлота з воєнкому наскирдувала собі тищі баксів хабарів. Але правильний масштаб задано вище, й він демонструє, наскільки це все до дупи по генеральних розкладах.

Така калькуляція нє зовсім вірна. Як мінімум треба розмазувати той бюджет на розмір країни/кількість народу, ну і дивитись на інші його +/- .

Важливо не стільки розмір бюджету, як те, скільки в ньому залишається на закупівлю різних потрібних ніштяків (в нашому випадку озброєнь).

Так ось пиздинг в держкомпаніях - це фактично 100% пиздинг з цього важливого залишку.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #35 : Березня 13, 2024, 08:41:05 20:41 »
Замість Кіяши зроблю:

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1113016.0
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: