Санкційовне в Норвегії
Контора, яка виробляє компоненти до зброї. Сидять пацани. Приходить манагєр.
"Рєтьятушкі! В нас новий клієнт! Готуємося відвантажувати тонами до Турції, от реквізити, а я піду бонуси отримаю".
В пересічних співробітників виникають деякі питання щодо того, хто ж це такий кльовий клієнт. Пересічні співробітники (!) йдуть перевіряти самі, бачать що це тупо ширма для іпаной русні, кажуть манагєру.
"Та чо ви, давайтє ото нє видумивайтє, корочє я в лазню з друхом пахомом, а ваша справа відвантажувати".
Пересічні співробітники порадилися, та й застукали все це до секретної поліції (типу СБУ). Секратна поліція по приколу зателефонувала до Турції. Турок взяв слухалку, каже - "прівєт пацани, да я вообще-то просто прокладка, всє вопроси к русєнькім пожалуйста по сотруднічєству".
Тоді секретна поліція взяла за дупу манагєра.
А манагєр, на відміну від Байдена - не знав! Каже, "я не знав що то русня. Оце так несподіванка! Спасібо мужикі шо прєдупрєділі, а то я чуть било нє попался на іх крьучок!".
Така історія.
Подібна історія трапилася ще з виробником запчастин для нафтопереробки. Теж щось виникла нагальна потреба в запчастинках у контори-одноднєвочкі. Відвантажили туди на 180 мільйонів. Манагєрам дужо сподобалося, очєнь вкусно, хорошо. Тому наступний вантаж манагєр наказав відсилати тупо до Санкт-Підєрбурга. Пересічний співробітник теж перепитав - типу дядя, ти впевнений що так можна? Дядя був впевнений. Теж застукали його до секретної поліції, але взагалі-то якщо хтось думає що ті манагєри за це хоча б сіли
то ви забуваєте що корупційов буває тільки в Україні.
Як це все пов'язано зі мною: мені, як й ще кільком знайомим українцям, цього року мумлять/не дають кліренс (допуск до секретної інфи, військових систем, тощо). Щоб, значіццо, говнішка-то нє проізошло, а то мало лі. Бо кожен з нас такі речі відразу стукає
мабуть втомили пацанів, котрим потім доводиться справи відкривати та й взагалі працюватоньки а не спатоньки