Автор Тема: Знаєте, а мені донбасян не шкода.  (Прочитано 7604 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Re: Знаєте, а мені донбасян не шкода.
« Reply #30 : Квітня 29, 2014, 10:20:42 22:20 »
На Донбасі наші люди і наша земля. Ми маємо їм допомагати і плекати всіх!

Ми вже їм допомагаємо і плекаємо 20 років, а толку?

Offline Unic

• Hero Member
« Reply #31 : Квітня 29, 2014, 10:21:20 22:21 »
лише є одна проблема, ти для них фашист і вони тебе якщо не поб`ють то здадуть русскім фашистам, а ті вже вб`ють. 
Русскій міръ перетворює людей в стадо свиней.

Offline HappyKat

• Hero Member
« Reply #32 : Квітня 29, 2014, 10:29:34 22:29 »
Я про те що з ними буде після нинішніх подій, а буде там страшне, сотні тисяч людей втратять роботу, зросте в рази злочинність, вимруть цілі міста.
Вони самі до цього йшли всі 23 роки, всі ці роки Донбас голосував за одних виродків, всі ці роки там молилися на паРашу, зараз місцеве населення українських солдат називає фашистами, а диверсантів зустрічає з радістю, на проукраїнський мітинг ледве тисяча збирається яких бидлота вбиває, а більшість населення спокійно спостерігає за цим.
Зарплата шахтаря 8-10тис, але ми їх практично не бачимо на мітингах за Україну, хоча шахтарів там десь зо дві сотні тисяч. То хай готуються до покращення.
точняк про Крым... это были слабые места Украины, но ведь не порядок так разбрасываться украинскими землями :Prapor2:.

Offline polemistes

• Hero Member
« Reply #33 : Квітня 29, 2014, 10:30:06 22:30 »

Звідки такий висновок? Якщо воно виглядає, як кацап, розмовляє, як кацап, п'є, як кацап, - то воно є кацапом.

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #34 : Квітня 29, 2014, 10:34:38 22:34 »
Данбас нужно отстегивать от Украины. Только по грамотному. Например выторговать газ у Хуйлакова. Все должно выглядеть благородной уступкой. Ждать пока там совок передохнет история нам не позволит

Offline Andy61

• Sr. Member
« Reply #35 : Квітня 29, 2014, 10:44:08 22:44 »
Дякуємо, Українці.
Від усього серця дякуємо.
Від усіх українців Дондасу.
ПНХ !!!!

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #36 : Квітня 29, 2014, 10:45:26 22:45 »
Дякуємо, Українці.
ПНХ !!!!

На здоров'я.

А конкретно, що ти пропонуєш? Записуватися вслід за кнопом в сбу?

Offline Unic

• Hero Member
« Reply #37 : Квітня 29, 2014, 10:48:12 22:48 »
Дякуємо, Українці.
ПНХ !!!!
ти йди подякуй своїм сусідам, для яких ми фашисти.
ніхто за вас роботу не зробить.
Русскій міръ перетворює людей в стадо свиней.

Offline Maverick

• Sr. Member
« Reply #38 : Квітня 29, 2014, 10:50:33 22:50 »

От я живу у Львові. Працюю програмістом. Отримую пару кілобаксів зарплати. Кинути роботу і записуватися до Яроша, щоб здохнути за виродків, які обзивають мене нацистом тільки за те що я українець?

Та все у тебя зашибись, гражданин Львова.

Це сарказм?
Можу приїхати до Харкова на кілька днів, походити з прапором України замість місцевих.
[/quote]

Твоя позиция - это путь к УПА-2, и с тем же результатом. Жди брата у СВОИХ ворот, если донбасские ворота для тебя не Украина.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #39 : Квітня 29, 2014, 10:52:09 22:52 »

От я живу у Львові. Працюю програмістом. Отримую пару кілобаксів зарплати. Кинути роботу і записуватися до Яроша, щоб здохнути за виродків, які обзивають мене нацистом тільки за те що я українець?

Та все у тебя зашибись, гражданин Львова.

Це сарказм?
Можу приїхати до Харкова на кілька днів, походити з прапором України замість місцевих.

Твоя позиция - это путь к УПА-2, и с тем же результатом. Жди брата у СВОИХ ворот, если донбасские ворота для тебя не Украина.
[/quote]

Насправді ти нічого не знаєш про мою позицію.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #40 : Квітня 29, 2014, 10:56:18 22:56 »
Варіантів 2.
1. Чекати коли з'явиться авторитетний польовий командир. Не вірю що він зявиться на донбасі.
2. Самому ним стати. А це вже можливо тільки на своїй землі.

Offline Cage

• Sr. Member
« Reply #41 : Квітня 29, 2014, 10:56:27 22:56 »

Звідки такий висновок? Якщо воно виглядає, як кацап, розмовляє, як кацап, п'є, як кацап, - то воно є кацапом.

скорее, когда тиражирует кацапскую пропаганду о том, что большинство востока хочет в рашу, когда помогает им раздирать Украину, подливает масло в огонь, когда в голове фаше-кацапские мыслевирусы, хоть и напялил личину патриота - вот это фаше-кацап.

пысы:«Когда нацисты пришли за коммунистами, я молчал, я же не коммунист.
Потом они пришли за социал-демократами, я молчал, я же не социал-демократ.
Потом они пришли за профсоюзными деятелями, я молчал, я же не член профсоюза.
Потом они пришли за евреями, я молчал, я же не еврей.
А потом они пришли за мной, и уже не было никого, кто бы мог протестовать» (с)

Offline гипофиз

• Hero Member
« Reply #42 : Квітня 29, 2014, 10:59:40 22:59 »

скорее, когда тиражирует кацапскую пропаганду о том, что большинство востока хочет в рашу, когда помогает им раздирать Украину, подливает масло в огонь, когда в голове фаше-кацапские мыслевирусы, хоть и напялил личину патриота - вот это фаше-кацап.

Даже если большинство не хочет - его нужно столкнуть в Рашку. Они молчали? Где партизанская война ?
Короче ивсех нгакуй в сад(в Рашку)

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 29, 2014, 11:04:21 23:04 »

Даже если большинство не хочет - его нужно столкнуть в Рашку. Они молчали? Где партизанская война ?
Короче ивсех нгакуй в сад(в Рашку)

Насправді, ситуація маргінальна.

Offline DeadHead

• Hero Member

Offline olegae

• Sr. Member
« Reply #45 : Квітня 29, 2014, 11:21:54 23:21 »
Я сделал для Рашки намного более разрушительную вещь, чем убийство парочки обоссанных ватников  :smiley16:
Я вєсь вніманіє
а ты думал, я буду сейчас здесь расписывать чем я занимался? могу только сказать, что это сфера, где убивается не тело, а убиваются души. миллионами. впрочем, потом это проявляется и в материальной смерти. ты даже не представляешь, как приятно наблюдать повышение процента суицидов и немотивированного насилия в Россиюшке, и знать, что ты к этому причастен  :smiley16:

то ли еще будет. Россиюшка скоро будет просто захлебываться и тонуть в крови. и это прекрасно  :smiley24:
Знаю! Звєзда Смєрті!

Offline Bull3tt

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #46 : Квітня 29, 2014, 11:47:40 23:47 »
моя хата з краю. хуторянский тип. классика жанра :smiley16:

Нє, ну я то ясно що селюк. А ти чим займаєшся?
та при чем тут село.

хуторянский тип политической культуры.

ты просто объять своим мозгом не можешь, что сегодня Лоханск, завтра Киев, послезавтра Львов.

только во Львове крови будет больше. кури учебники истории  :smiley16:

Нутакйобанарот, если завтра Киев послезавтра Львов, что вы ждете? где те пацаны что под пули шли на майдане, там в лоханске в донецке калечат и убивают украицев, а вся остальная Украина сидит с покорном и наблюбает что будет дальше. есть ПС есть самооборона майдана, есть баталён "донбас" в Николаеве есть самооборона, почему бы всем не собраться и разогнать то кодло гадючье?

Offline Andy61

• Sr. Member
« Reply #47 : Квітня 29, 2014, 11:50:54 23:50 »
Я пропонував вже давно - заткнути пельку Фаріонші та Тягнибоку.
Або рота їм зашити.
Так , як вони розуміють - що тут відбувається - то хай нігерам у Зімбабве розяснюють.... Це перше
Друге - відношення - "валите нахер. балласт и пр."  - та нема питань. Завдяки наслідкам відношення до наших мешканців - мабуь так і буде. На жаль. Але - тоді чекайте "любіх друзів" на
іншій частині України. Той, хто мріє - що рашці потрібен лише наш регіон -той йолоп.  Невиправний, тупий та хворий йолоп.
Раша - це агрессор, це гвалтівник народів. Лише згуртований спротів УСІХ - може дати шанс відстояти країну.
А якщо таке відношення до своїх співгромадян у регіонах буде далі -  то кожний буде сам за себе. А це - програш. Без варіантів.
Ось це я й хочу сказати.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #48 : Квітня 29, 2014, 11:58:02 23:58 »
Або рота їм зашити.
Так , як вони розуміють - що тут відбувається - то хай нігерам у Зімбабве розяснюють.... Це перше
Друге - відношення - "валите нахер. балласт и пр."  - та нема питань. Завдяки наслідкам відношення до наших мешканців - мабуь так і буде. На жаль. Але - тоді чекайте "любіх друзів" на
іншій частині України. Той, хто мріє - що рашці потрібен лише наш регіон -той йолоп.  Невиправний, тупий та хворий йолоп.
Раша - це агрессор, це гвалтівник народів. Лише згуртований спротів УСІХ - може дати шанс відстояти країну.
А якщо таке відношення до своїх співгромадян у регіонах буде далі -  то кожний буде сам за себе. А це - програш. Без варіантів.
Ось це я й хочу сказати.
именно так. если во Львове ложат на Украину с прибором, почему я должен самостоятельно рвать за нее жопу?
я уеду-эмигрирую, а Львов пусть трахается с Путиным. мне так проще и без риска  :smiley16:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Sturmer14

• Hero Member
« Reply #49 : Квітня 29, 2014, 11:58:40 23:58 »
Я сделал для Рашки намного более разрушительную вещь, чем убийство парочки обоссанных ватников  :smiley16:
Я вєсь вніманіє
а ты думал, я буду сейчас здесь расписывать чем я занимался? могу только сказать, что это сфера, где убивается не тело, а убиваются души. миллионами. впрочем, потом это проявляется и в материальной смерти. ты даже не представляешь, как приятно наблюдать повышение процента суицидов и немотивированного насилия в Россиюшке, и знать, что ты к этому причастен  :smiley16:

то ли еще будет. Россиюшка скоро будет просто захлебываться и тонуть в крови. и это прекрасно  :smiley24:

Шото ти тут заливаєш пане Дракула
Нехорошо так до форумчан...  Нехорошо

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #50 : Квітня 30, 2014, 12:05:51 00:05 »
Або рота їм зашити.
Ось це я й хочу сказати.

Може ще тоді скажеш як згуртувати Львів і Донецьк? Бо я на протязі 23 років бачу повний інфантилізм Донецька. Якщо ти хочеш щоб Захід України вас підтримав то вийдіть так і скажіть. Бо ти почав за здравіє, а закінчив за упокой. Знову тобі Тягнибок не подобається. А Путін подобається ? Ще раз тобі кажу, або ви стаєте справжніми українцями, або НІХТО за вас не впишеться. Що стосується нової мантри, що Путін не зупиниться на Донбасі. Ну то якщо донецька дибільна влада, яка керувала країною 23 роки, починаючи зі Щербаня і закінчуючи Януковичем все розвалила бо дауни, і нам залишається тільки партизанська війна, то партизанити кожен буде на своїй території, де населення допомагає.
« Останнє редагування: Квітня 30, 2014, 12:15:40 00:15 від OlegSky »

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #51 : Квітня 30, 2014, 12:13:22 00:13 »
Або рота їм зашити.
Ось це я й хочу сказати.
именно так. если во Львове ложат на Украину с прибором, почему я должен самостоятельно рвать за нее жопу?
я уеду-эмигрирую, а Львов пусть трахается с Путиным. мне так проще и без риска  :smiley16:
Ты не прав, никто ничего не ложит. Все уже давно готовы воевать. Но страна, увы, это и люди которые её населяют. Многие сейчас считают на Западе Украины, что если донецким не нужна страна, то стране не нужны донецкие. Ухудшение жизни восточных регионов которое будет неизбежно при подобном развитии ситуации - это путь построения сильной Украины, возможно в меньших масштабах. Ну и что ? Территория дело наживное (например лет через 10 за счёт России, по прогнозам ЦРУ  :smilie3:) , а вот создание  украинской  нации - это самый главный вопрос на данный момент.

Offline Cage

• Sr. Member
« Reply #52 : Квітня 30, 2014, 12:18:52 00:18 »
Або рота їм зашити.
Ось це я й хочу сказати.

фи...грубовато. Но по сути - всё верно :smiley24:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #53 : Квітня 30, 2014, 12:19:05 00:19 »
Ты не прав, никто ничего не ложит. Все уже давно готовы воевать. Но страна, увы, это и люди которые её населяют. Многие сейчас считают на Западе Украины, что если донецким не нужна страна, то стране не нужны донецкие. Ухудшение жизни восточных регионов которое будет неизбежно при подобном развитии ситуации - это путь построения сильной Украины, возможно в меньших масштабах. Ну и что ? Территория дело наживное (например лет через 10 за счёт России, по прогнозам ЦРУ  :smilie3:) , а вот создание  украинской  нации - это самый главный вопрос на данный момент.
хорошо, ты спокойно согласен на отчленение Бомбасса. ок. пусть.
завтра ты согласишься на отчленение Харькова. извини, я тут в Харькове живу я. весь такой красивый и хороший.
и ты знаешь, мне тогда по#бать на ваши проблемы создания нации. я ждать не буду. я заберу свою мамзель и свалю за границу.
 а вы ипитесь, как считаете нужным. но когда колорады начнут вас мочить при поддержке ГРУ РФ в центральной и западной части Украины, не называйте меня предателем. потому что вы первые предали своих братьев :smiley16:

Offline Andy61

• Sr. Member
« Reply #54 : Квітня 30, 2014, 12:24:57 00:24 »

Може ще тоді скажеш як згуртувати Львів і Донецьк? Бо я на протязі 23 років бачу повний інфантилізм Донецька. Якщо ти хочеш щоб Захід України вас підтримав то вийдіть так і скажіть. Бо ти почав за здравіє, а закінчив за упокой. Знову тобі Тягнибок не подобається. А Путін подобається ? Ще раз тобі кажу, або ви стаєте справжніми українцями, або НІХТО за вас не впишеться. Що стосується нової мантри, що Путін не зупиниться на Донбасі. Ну то якщо донецька дибільна влада, яка керувала країною 23 роки, починаючи зі Щербаня і закінчуючи Януковичем все розвалила бо дауни, і нам залишається тільки партизанська війна, то партизанити кожен буде на своїй території, де населення допомагає.
Вышли вчера. Знали - что месилово будет Знали - точно Все равно вышли. Чтоб разбудить наше местное спящее болото . И еще выйдем. И не раз.
А насчет - заупокой - хрен вам, шановний. Не будет заупокоя.
Теперь про "Тягнибока и Фарионши - считаю это все делалось специально и спланировано. Все их мессиджи. Следовательно - смотрим мой допис там, повыше.
А если у путяры планы на Украину действительно есть - ну так-таки партизанить и придется.

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #55 : Квітня 30, 2014, 12:35:05 00:35 »
я не хочу відділення Донбасу
там є чудові люди
як їм допомогти? заявити про свою позицію, хіба-що...
приїхати допомогти можна хіба власною присутністю. можу піти на якийсь черговий мітинг в касці, можу покричати "путін - хуйло" і т.д.
а так зброї в мене нема, на майдан в Києві ходив з підручними засобами, з найпершого дня ))

як вам допомогти?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #56 : Квітня 30, 2014, 12:36:22 00:36 »
хорошо, ты спокойно согласен на отчленение Бомбасса. ок. пусть.
завтра ты согласишься на отчленение Харькова. извини, я тут в Харькове живу я. весь такой красивый и хороший.
и ты знаешь, мне тогда по#бать на ваши проблемы создания нации. я ждать не буду. я заберу свою мамзель и свалю за границу.
 а вы ипитесь, как считаете нужным. но когда колорады начнут вас мочить при поддержке ГРУ РФ в центральной и западной части Украины, не называйте меня предателем. потому что вы первые предали своих братьев :smiley16:
Я не согласен на отчленение. И ты не будешь предателем. Но когда погибнут от рук российских или чеченский солдат первые 5 тыс людей на востоке, тогда они объеденятся с западом. К сожалению, процесс создания нации который проходит независимо от твоей и моей воли, довольно жесток. А вступать в войну без нации - это самоубийство. Я про это и говорю, когда вместо уезжать ты будешь думать как бороться, а кто-то на Западе Украины, не будет считать что это не его война, вот тогда мы и победим. Иначе смысла воевать нам нет.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #57 : Квітня 30, 2014, 12:37:38 00:37 »
я не хочу відділення Донбасу
там є чудові люди
як їм допомогти? заявити про свою позицію, хіба-що...
приїхати допомогти можна хіба власною присутністю. можу піти на якийсь черговий мітинг в касці, можу покричати "путін - хуйло" і т.д.
а так зброї в мене нема, на майдан в Києві ходив з підручними засобами, з найпершого дня ))

як вам допомогти?
:smiley24:

хотя бы не писать такой хуйни, как DeadHead :smiley23:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #58 : Квітня 30, 2014, 12:40:35 00:40 »
Но когда погибнут от рук российских или чеченский солдат первые 5 тыс людей на востоке, тогда они объеденятся с западом.
ты о чем вообще? :smilie8:

с каких делов они погибнут? какие именно погибнут? 5 тысяч патриотов? с каких делов их смерть заставит объединится колорадов с западом?

а не проще ли убить 5 тысяч колорадов, чтобы не приносить в жертву 5 тысяч патриотов?

что за тупая позиция?  :lol:

Offline pin2

• Hero Member
« Reply #59 : Квітня 30, 2014, 12:42:26 00:42 »

Вышли вчера. Знали - что месилово будет Знали - точно Все равно вышли. Чтоб разбудить наше местное спящее болото . И еще выйдем. И не раз.
А насчет - заупокой - хрен вам, шановний. Не будет заупокоя.
Теперь про "Тягнибока и Фарионши - считаю это все делалось специально и спланировано. Все их мессиджи. Следовательно - смотрим мой допис там, повыше.
А если у путяры планы на Украину действительно есть - ну так-таки партизанить и придется.
:smiley24:
повторили мої думки...
мені цікаво - ви там колорадів скількись же замісили? по ТБ кажуть, що поранені з обох боків...
просто багато хто тут переживає, що наші занадто мирні, і не дуже б'ють тих гандонів....
у вас зараз так, як було під час майдану - мєнти з тітушками заодно. от тільки зброї, блін, у них більше стало...