Автор Тема: Знаєте, а мені донбасян не шкода.  (Прочитано 7563 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Re: Знаєте, а мені донбасян не шкода.
« Reply #60 : Квітня 30, 2014, 12:46:37 00:46 »
мені цікаво - ви там колорадів скількись же замісили? по ТБ кажуть, що поранені з обох боків...
просто багато хто тут переживає, що наші занадто мирні, і не дуже б'ють тих гандонів....
у вас зараз так, як було під час майдану - мєнти з тітушками заодно. от тільки зброї, блін, у них більше стало...
та пистят колорадов тоже нормально.
разъипали им несколько голов, разъепали тачку одной чухи-препода из каразинского универа, которая в колонне колорадов ехала с аквафрэшем.

да и вообще, в официальные криминальные сводки не все колорадские трупы попадают. как и трупы ватников-штурмовиков заезжих не попадали чуть ранее, когда границы еще открыты были.
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #61 : Квітня 30, 2014, 12:48:45 00:48 »

Може ще тоді скажеш як згуртувати Львів і Донецьк? Бо я на протязі 23 років бачу повний інфантилізм Донецька. Якщо ти хочеш щоб Захід України вас підтримав то вийдіть так і скажіть. Бо ти почав за здравіє, а закінчив за упокой. Знову тобі Тягнибок не подобається. А Путін подобається ? Ще раз тобі кажу, або ви стаєте справжніми українцями, або НІХТО за вас не впишеться. Що стосується нової мантри, що Путін не зупиниться на Донбасі. Ну то якщо донецька дибільна влада, яка керувала країною 23 роки, починаючи зі Щербаня і закінчуючи Януковичем все розвалила бо дауни, і нам залишається тільки партизанська війна, то партизанити кожен буде на своїй території, де населення допомагає.
Вышли вчера. Знали - что месилово будет Знали - точно Все равно вышли. Чтоб разбудить наше местное спящее болото . И еще выйдем. И не раз.
А насчет - заупокой - хрен вам, шановний. Не будет заупокоя.
Теперь про "Тягнибока и Фарионши - считаю это все делалось специально и спланировано. Все их мессиджи. Следовательно - смотрим мой допис там, повыше.
А если у путяры планы на Украину действительно есть - ну так-таки партизанить и придется.
Вот это правильно что вышли. Это действительно рэспект вам большой. Насчет  Фарион согласен что заткнуть ее надо - но это кстати вопрос очень непростой. На Западе Украины именно при Януковиче они набрали большинство голосов в местных органах власти (ибо так регионалы планировали), но и погибло свободовцев  на Майдане большое количество. Вот если бы поставить Ю.Михальчишина вместо Авакова, как ты думаешь жевал бы он сопли ? Нужно по персоналиям смотреть. Нам сейчас нужны просто решительные люди. Если бы завтра сказали нужно помочь Донбассу мы бы поехали. Но Аваков после инцидента в Харькове кричал чтобы никуда не ехать ибо мы всё усугубим.

Offline Sergius

• Ветеран форума
« Reply #62 : Квітня 30, 2014, 12:56:13 00:56 »
Це Детройт. І ніхто не думає тут залишатися чи повертатися. Принаймні, нормаальні люди шукають собі інші місця. Так само має бути і з Донбасом. Нормальні типу Василя мають його залишити, а ненормальні нехай і далі кормят і гардяцца.

Так само думали що москалi зупиняться на Криму
Тому не знаю як воно буде, але якщо випустять заразу з регiону - то буде вiйна.
Через неiснуючий кордон донбасс-днiпропетровськ раша може запустити до краiни тисячi диверсантiв

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #63 : Квітня 30, 2014, 12:57:13 00:57 »
Но когда погибнут от рук российских или чеченский солдат первые 5 тыс людей на востоке, тогда они объеденятся с западом.
ты о чем вообще? :smilie8:

с каких делов они погибнут? какие именно погибнут? 5 тысяч патриотов? с каких делов их смерть заставит объединится колорадов с западом?

а не проще ли убить 5 тысяч колорадов, чтобы не приносить в жертву 5 тысяч патриотов?

что за тупая позиция?  :lol:

Я имел ввиду западных и восточных украинцев. Жертвы и гнев всегда объеденяют. А на войне жертвы случаются, к сожалению, так было и на Майдане.  Ты считаешь что Львов ничего не делает. Тогда скажи свою позицию. Что именно должны сделать западные украинцы чтобы сохранить страну, да и не только западные ?

Offline Andy61

• Sr. Member
« Reply #64 : Квітня 30, 2014, 01:00:58 01:00 »

повторили мої думки...
мені цікаво - ви там колорадів скількись же замісили? по ТБ кажуть, що поранені з обох боків...
просто багато хто тут переживає, що наші занадто мирні, і не дуже б'ють тих гандонів....
у вас зараз так, як було під час майдану - мєнти з тітушками заодно. от тільки зброї, блін, у них більше стало...
Мы были впятером. 52-53 возраст.  Один получил арматуриной по голове - девченку молодую отжимал от козлов - отвлекся. Двоих поребриков - "успокоили". Все - нарики, обдолбаные. Или винт, или ширка.

Offline Andy61

• Sr. Member
« Reply #65 : Квітня 30, 2014, 01:05:10 01:05 »

Вот это правильно что вышли. Это действительно рэспект вам большой. Насчет  Фарион согласен что заткнуть ее надо - но это кстати вопрос очень непростой. На Западе Украины именно при Януковиче они набрали большинство голосов в местных органах власти (ибо так регионалы планировали), но и погибло свободовцев  на Майдане большое количество. Вот если бы поставить Ю.Михальчишина вместо Авакова, как ты думаешь жевал бы он сопли ? Нужно по персоналиям смотреть. Нам сейчас нужны просто решительные люди. Если бы завтра сказали нужно помочь Донбассу мы бы поехали. Но Аваков после инцидента в Харькове кричал чтобы никуда не ехать ибо мы всё усугубим.
Берем за аксиому следующее утверждение - милиция тут == ОПГ "Мусарня имени ПР". Практически поголовно.
Отсюда вопрос - много сделает ОДИН человек, будь он хоть семи пядей во лбу ? Хоть гений руководства силовиками ? Ответ - очевиден.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #66 : Квітня 30, 2014, 01:07:15 01:07 »
Це Детройт. І ніхто не думає тут залишатися чи повертатися. Принаймні, нормаальні люди шукають собі інші місця. Так само має бути і з Донбасом. Нормальні типу Василя мають його залишити, а ненормальні нехай і далі кормят і гардяцца.

Так само думали що москалi зупиняться на Криму
Тому не знаю як воно буде, але якщо випустять заразу з регiону - то буде вiйна.
Через неiснуючий кордон донбасс-днiпропетровськ раша може запустити до краiни тисячi диверсантiв

Так ось тут і є найбльша проблема. Коли воювали з регіоналами то знали де ворог. А зараз влада наша то з ким воювати?
Майдан - це був протест. Наразі те що зараз - це війна. Підходи повинні бути різні. Влада повинна очолити визвольну  війну.

Бо виглядає зараз так  - якщо західноукраїнці озброюються і йдуть воювати на  Донбас, то воювати будуть :

1.Проти російських диверсантів.
2.Проти місцевого населення.
3.Проти донецької влади, яка не підтримує бандєравцев.
4.Проти місцевої донецької міліції і беркута яка їх ще на Майдані нищила.
5.Проти тітушок і гопників, яких привезуть з інших областей.
6.Проти центральної влади, яка каже туди не лізти.

Тобто проти всіх. Трохи  забагато. Без підтримки хоча б  продовольством не протягнем й тижня.

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #67 : Квітня 30, 2014, 06:58:33 06:58 »
Стратєг з харкова пропонує рота заткнути тягнибаксу. Особисто я взагалі не чую щоб він де виступав. Він сам вже замовк. Його принести в жертвугавастоку? Вбити його і його сімю мають западенці?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #68 : Квітня 30, 2014, 07:10:25 07:10 »
Донбасян нікому не шкода. І донбасянам нікого не шкода. Сумно...
If you are going through hell, keep going.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
« Reply #69 : Квітня 30, 2014, 07:33:12 07:33 »
Стратєг з харкова пропонує рота заткнути тягнибаксу. Особисто я взагалі не чую щоб він де виступав. Він сам вже замовк. Його принести в жертвугавастоку? Вбити його і його сімю мають западенці?

Угу і те ж саме на рахунок Фаріон. Не те щоб я був палким її прихильником але через що вона так деякими останнім часом критикується? Через постійні розмови про українську мову.
Бо якщо у нас в парламенті куда депутатів постійно торочить про русскій язиг і його второгосударствєнний статус то це нормально.
А як хто раз десь згадає про українську мову то зразу: провокаторша, стули пельку. Адже окремих жителів окремого регіону трясе від самого словосполучення "українська мова", а ніжні душі цих жителів ображати не можна. 
І це, нагадую, в незалежній Україні.

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #70 : Квітня 30, 2014, 07:35:39 07:35 »
Замахався дуркувати, тож копіпастну себе самого:

Захищати Дамбас треба, бо х*йло зупиниться тільки там де йому надають по його крисячому ібалу.
І краще це зробити на Донбасі, ніж десь під Хмельницьком

Offline BOB.K

• Sr. Member
  • Українська нац. ідея: Bід'їбіться від нас! (c)ЛП
« Reply #71 : Квітня 30, 2014, 07:38:04 07:38 »
Ги  :lol:

Дамбаська Народна Республіка провела перший схадняк народних мерів

П.С. Головує крєндєль з барсеткою, зубдаю
« Останнє редагування: Квітня 30, 2014, 07:40:26 07:40 від BOB.K »

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #72 : Квітня 30, 2014, 07:43:54 07:43 »
дружище, если ничего умного написать не можешь, просто сиди тихонько и не отсвечивай.
всем уже понятно, что ты все равно свалишь из Львова в Италию собирать апельсины. тебе на страну насрать.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #73 : Квітня 30, 2014, 07:44:24 07:44 »
Замахався дуркувати, тож копіпастну себе самого:

Захищати Дамбас треба, бо х*йло зупиниться тільки там де йому надають по його крисячому ібалу.
І краще це зробити на Донбасі, ніж десь під Хмельницьком
:smiley24:

Offline DeadHead

• Hero Member
« Reply #74 : Квітня 30, 2014, 07:50:45 07:50 »
дружище, если ничего умного написать не можешь, просто сиди тихонько и не отсвечивай.
всем уже понятно, что ты все равно свалишь из Львова в Италию собирать апельсины. тебе на страну насрать.

Я можу й унітази мити, якщо що. Скрізь в пригоді стану. А ти на що здатен?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #75 : Квітня 30, 2014, 07:51:54 07:51 »
Я можу й унітази мити, якщо що. Скрізь в пригоді стану. А ти на що здатен?
ну сходи помой. больше пользы будет  :gigi:

Offline Who is John Galt?

• Hero Member
« Reply #76 : Квітня 30, 2014, 08:33:26 08:33 »
Тут ещё есть момент, что в экономическом плане Донбассу задница. Причём в любом случае. А это новый всплеск недовольства Киевом, если они с ним будут. Реально нужен другой менталитет, чтоб пережить и перестроиться. И если он не появится сейчас, то потом всё хуже будет, вплоть до новых волнений.
Держава є інститут пограбування та насильства.