З тих 30 років Україна років 25 де-факто не була суб'єктом міжнародної політики. Так що немає чого особливо пучитись.
Це, звичайно, не виправдовує обмеженості США та Заходу, але мали те, що мали. Інших Штатів та НАТО у нас не було
В мене взагалі-то особливих драм щодо ублюдошності поведінки США не виникає, я розумію що так буває, й з екзистенційними ворогами типу русні таке не плутаю. Пучить люто нарід, котрий дуже... скажімо так, емоційно вклався в анаконди, та іншу хоботню для відосікових
Але на хвилинку!
Перші роки незалежності України, після окупацій, голодомору, пересування лінії фронту другої світової в обидва боки по всій території. Але от незалежність, й люди - триста років відсторонені від субʼєктності - щось йдуть, голосують чи не голосують за Чорноволів, все таке.
Приїздить президент! Першої демократії світу! Найкрутішої країни! Тупо намба уан по всіх можливих параметрах на планеті в цьому сенсі!
Відразу, практично не встигнувши відригнути каклєтой по-кійофскі, шурує в парлямент, й тюхає щоб завʼязували з клятим украйонскім націоналізмом, й сідали назад на братську русєньку бібу по-хорошему.
Це я власне до того, що казки про "та США б й хотіли, але субʼєктності шось мало було" їдуть туди ж, куди й фуд стемпи Ферала
США банально й чекати не стали, субʼєктність України душили від саааамого початочку. Дякуємо, дуже дякуємо
Наша субʼєктність - це абсолютна, 120% заслуга українців. Проти всього світу, включно от зі США та європкой (хоча це було абсолютно необовʼязково). Жодної країни не було, яка б нам в цьому сенсі якось допомогала (так, таке теж буває
). Були тільки нейтральні, потім ті що гадили потрошку, ну й кацапстан звісно мільярди баксів інвестував нон-стопом в системні удари по субʼєктності України (з допомогою тих, хто гадив потрошку).
А інших США та НАТО не було, так. Й зараз нема. Тому, власне, маємо те що маємо без жодних адекватних на те причин.