0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Якби ви вчились так як треба, то й правда би була своя. - Тарас.Раби, підніжки, грязь Москви! - Тарас. Пройобано за 30 років було абсолютно все. Результат - за вікном.
І головне, такі як ти тікали з країни, розуміючи, що треба щось з Україною робить, але це важко... тому втікли від проблем, а проїбали ті, хто залишився?Як раз ти і проїбав, бо зрадив неньку
Я не тікав. Я старався багато років, а потім збагнув,що бити лозиною по воді немає сенсу. Бо нарід цілує в сраку мажок, а таких як я проклинає, бо вони бандєравци і щіриє украінци. Воно зайобувало жити роками у такому середовищі. А тут півень таки клюнув, але вже пізно.Зрадили неньку ті,хто цілували в дупу мажок і посилали нахуй українську мову та культуру і дружили з кацапами та їздили потягом номер 24 Мені вже далеко за 60, і я багато надивився на все це ваше лайно. Їжте разом з мажками.
Яж кажу, слабак і сцикун
к большому сожалению, украинская диаспора в штатах это сплошные лузерыя говорю про колбасников послесовкапогоняло колбасники очень точноесовсем немного украинцев имеют в штатах социальный статус выше среднего, а многим и просто насрать на Украину когда вопрос стоит мексы или колбаса
Лузери це ті, хто в Україні толерує таких як ти. Україна з такими як ти і Єрмаком - це нонсенс.
допустим ты в штатах? почему не оторвал свою жопу и не вышел под конгрес в поддержку Украины? потому что никто незаплатил!а ольгино переводит бабло регулярно, а пенсия у тебя рагуля нищенскаяперхоть
Поясніть якийсь сенс України, якщо в ній заправляють Зєленскій,Єрмак і їм подібні мажки?
На біса рвати дупу за таких як ти?Це теж саме що Хуйла підтримувати.
вот так рагуль ты сам и аскрылсяо чем я и написалты рвешь жопу и ключительно за колбасукакая разница из чиих рук!
Ви так нічого і не зрозуміли. Тому не скаржтеся на кацапів. Проблема не в них, а в мажках. Читайте історію Петлюри. Хоча для чого? Все одно не збагнете нічого.
Ахуєнно ти кацапськими наративами шпариш.
Ну якщо українська історія і факти для вас кацапській наратив, то з вами все ясно
Що тут, Іудушка з бурятської пляшки кукурікає ?
Але по факту оцінки поточного моменту вам, бурятам, заперечити нічого.Як завжди...
Як було вже не буде.
А як буде ніхто не знає.
'Ще ніколи так не було, щоб якось не було' (с) Швейк
у меня есть вопросы для кого эти две моли строчат свои посты?хотя с репостами всякой куаноновской куйни ясно, накручивают показы( неясно куда смотрит админ)а вообще мне их даже жаль, никому ненужные лузеры без роду и племени, а ольгино подобрало и обогрелосмотришь на этих колбасников и думаешь .. лучше уж в Днепре под бомбами, чем на мусорнике в Бруклине