Автор Тема: "Поєднання тупості та цинізму, якого не було в історії США"(c) Джон Гербст  (Прочитано 3221 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Бльшість Республіканців без проблем проголосуть за окремий закон щодо допомоги Україні та Ізраїлю. Тому Демократи намагаються його не допустити, бо розуміють, що тоді їхні хотєлкі щодо відкритого кордону можуть залишитися хотєлками. Бо в реальності такий закон щодо кордону і непотрібен. Треба просто виконувати існуючий як це робив Трамп чи той же Обама. 
If you are going through hell, keep going.

Offline majesty

• Ветеран форума
Ферал. Харе тут пургу гнать. Тут не детский сад и высеры Трампа младшенького всем знакомы. Он давно и прямо везде трендит что "ни копейки Украине, она уже давно проиграла"
Если все за отдельный закон то ничего не мешает Джонсону вынести закон про финансирование Украине отдельно, но он это не делает уже почти полгода

Да и за совместный законопроект ты тут ратовал, я прекрасно это помню

если бы этот сракомой был украинцем он бы писал что его не устраивает такая малая помощь Украине и ему срать на стену

но это не украинец

это копеечный штопанный гандон

Offline majesty

• Ветеран форума
Бльшість Республіканців без проблем проголосуть за окремий закон щодо допомоги Україні та Ізраїлю. Тому Демократи намагаються його не допустити, бо розуміють, що тоді їхні хотєлкі щодо відкритого кордону можуть залишитися хотєлками. Бо в реальності такий закон щодо кордону і непотрібен. Треба просто виконувати існуючий як це робив Трамп чи той же Обама.

хватит писдеть
джонсон никогда не поставит отдельный закопроет на голсование

так у него в жопе рука быдлана

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
если бы этот сракомой был украинцем он бы писал что его не устраивает такая малая помощь Украине и ему срать на стену

но это не украинец

это копеечный штопанный гандон

Пиздуй на фронт, гладіатор!  :gigi:

Offline majesty

• Ветеран форума
Пиздуй на фронт, гладіатор!  :gigi:

копеешный штопанный гандон ты не то что в Украину сцышь приехать ты сцышь приехать в Вашингтон и выступит в поддержку Украины

еще свой фонючиный ипальник открывать будешь обосранное чмо?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Трамп молодший у мене в ігнорі.

Щодо закону, то я не підтримував єдиний закон. Я підтримував бюджет Маккарті і просив свого конгременна за нього проголосувати, що він і зробив. Але Демократи тоді разом із дюжиною дебілів від МАГА проголосували проти того і проти Маккарті.
Тому маємо те що маємо.
Щодо ситуації із постачанням боєприпасів сьогодні, то цей закон до проблеми стосунку не має.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Ферал. Харе тут пургу гнать. Тут не детский сад и высеры Трампа младшенького всем знакомы. Он давно и прямо везде трендит что "ни копейки Украине, она уже давно проиграла"
Если все за отдельный закон то ничего не мешает Джонсону вынести закон про финансирование Украине отдельно, но он это не делает уже почти полгода

Да и за совместный законопроект ты тут ратовал, я прекрасно это помню

Щодо закону, то я не підтримував єдиний закон. Я підтримував бюджет Маккарті і просив свого конгременна за нього проголосувати, що він і зробив. Але Демократи тоді разом із дюжиною дебілів від МАГА проголосували проти того і проти Маккарті. Жоржович це вам намагався пояснити.
Тому маємо те що маємо.

Щодо ситуації із постачанням боєприпасів сьогодні, то цей закон до проблеми стосунку не має.
Редагувати повідомлення

Offline majesty

• Ветеран форума

Щодо закону, то я не підтримував єдиний закон. Я підтримував бюджет Маккарті і просив свого конгременна за нього проголосувати, що він і зробив. Але Демократи тоді разом із дюжиною дебілів від МАГА проголосували проти того і проти Маккарті. Жоржович це вам намагався пояснити.
Тому маємо те що маємо.

Редагувати повідомлення

еще раз вопрос
в закопроекте по твоему мало денег для помощи Украине или мало денег на стену?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

еще раз вопрос
в закопроекте по твоему мало денег для помощи Украине или мало денег на стену?

Республіканців не влаштовує практично відкритий кордон із неконтрольованою іміграцією, що прописано в законі, а не гроші.
Демократи вимагають дозволу для 5000 нелегальних імігрантів на день (1 825 000 нелегалів на рік). Плюс величезні багатомільярдні витрати на їхнє обслуговування.

Offline majesty

• Ветеран форума
Республіканців не влаштовує практично відкритий кордон із неконтрольованою іміграцією, що прописано в законі, а не гроші.
Демократи вимагають дозволу для 5000 нелегальних імігрантів на день (1 825 000 нелегалів на рік). Плюс величезні багатомільярдні витрати на їхнє обслуговування.

ясно
на жизни украинцев тебе насрать сракомой
потому идешь нахуй пидпр обосцанный

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

так что джонсона не устривает в двупартийном проекте ?
то что сраку быдлану не поцеловали сенаторы?

Виступ Хербста був до опублікування проекту.  :fp2 І він про нього ніхуя не казав.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Там до речі у тому відео Кулеба стебанувся, коли ведучий сказав що Штати не можуть закрити кордон з Мексікою, що одна-дві бригади ЗСУ його б закрили наглухо.  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
Виступ Хербста був до опублікування проекту.  :fp2 І він про нього ніхуя не казав.

шо ты жопой виляешь сучечка зеленая :fp2

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Garry Kasparov
@Kasparov63
·
39s
Replying to
@Kasparov63

Unless Biden also wants to play politics with US interests by blaming the GOP & Trump for "losing Ukraine," he must use every possible authority to get Ukraine the weapons and aid it needs now. He’s the president even if the GOP is the Party of Putin.

Offline majesty

• Ветеран форума
Garry Kasparov
@Kasparov63
·
39s
Replying to
@Kasparov63

Unless Biden also wants to play politics with US interests by blaming the GOP & Trump for "losing Ukraine," he must use every possible authority to get Ukraine the weapons and aid it needs now. He’s the president even if the GOP is the Party of Putin.

хуесос спрашиваю тебя еще раз
что тебя не устраиваеть в законе

размер помощи Украине или мало денег на стену?

ты пидар отвечай за себя

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Нарешті дійшло до дебілів: Чак Шумер вважає, що треба прийняти окремий закон про 110 мільярдів допомоги Україні, Ізраїлю, та Тайваню, якщо не буде прийнято пакет із статтями про кордон.

Питається - нахуя треба увесь цей їбучий цирк із кордоном, коли можна мати більшість без проблем
щодо закону про допомогу окремо? А потім їбїться із тим кордоном ще 40 років.

Offline ruthene

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Спікер Джонсон має найближчим часом винести на голосування окремий закон щодо допомоги України. Бо допомогу Ізраїлю винесено окремим законом.
І це буде досить скоро.
У нього нема інших варіантів.

Вірний соратник Трампа ("A staunch ally of President Donald Trump") сенатор Рон Джонсон каже, що ніби "за допомогу Україні не варто голосувати взагалі", бо нібито  хуйло "не програє цю війну, бо в нього економіка та населення більше" :

Див. з 8:53
https://www.youtube.com/live/GQLiEHctvlI?si=WCOpAIgG8Ol8EAKJ&t=533

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Питається - нахуя треба увесь цей їбучий цирк із кордоном, коли можна мати більшість без проблем
щодо закону про допомогу окремо? А потім їбїться із тим кордоном ще 40 років.

Кордон до України перший пристібнув МаКарті у тому бюджеті, котрий завалили мага-маргінали разом з демами. Він думав, що демам Україна дорожча за нелегалів і таким чином він протягне питання кордону. І помилився.

Offline majesty

• Ветеран форума
Кордон до України перший пристібнув МаКарті у тому бюджеті, котрий завалили мага-маргінали разом з демами. Він думав, що демам Україна дорожча за нелегалів і таким чином він протягне питання кордону. І помилився.

демократы приготовили законопроект по Украине без кордона

сейчавс вваша пидарасня и его завалит

а тебя лично что не устраивает в пакетном голосовании?
мало денег Украине или мало денег на стену?

хуй ты ответишьь сосунок на этот вопрос

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Республіканець чітко каже що Україні треба було одразу давати все, що треба щоб на самому початрку знищити Керченський міст і кацапську логістику.

https://twitter.com/i/broadcasts/1OyKAWlAWorJb
« Останнє редагування: Лютого 07, 2024, 09:37:17 21:37 від Feral Cat »

Offline majesty

• Ветеран форума
https://twitter.com/i/broadcasts/1OyKAWlAWorJb

Лина снова этот пидар забил форум линками

вы долго будете глаза отводить?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

Offline majesty

• Ветеран форума
Тупий і ще тупіший.  :gigi:

https://twitter.com/i/status/1755316200824070223

Лина что вы ждете?  эта свинья уже весь форум засрала

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Лина что вы ждете?  эта свинья уже весь форум засрала

Я вже сказала - перестаньте сваритись та обзиватись. Ігноріть одне одного, щоби не спілкуватись. В мене зараз немає ні часу, ні натхнення довго з вами розбиратись. Тим більш, що Укі умив руки й сказав, що нікого банити не буде. Щоб там не було. Це його принципова позиція.
Мене зараз більше хвилює, яка ніч буде сьогодні в Києві. Бо я сьогодні не виспалась ні разу - тривогу оголосили о 6  ранку, а я завжди лягаю пізно. Але ігнорувати тривогу не можу, бо сьогодні в Києві загинуло 4 людей. Всі в одному будинку, куди попали  чи то уламки, чи то ракета. Загалом поранили 35. Декілька квартир згоріло.
А рашисти взялись за звичку бомбардирувати підряд 2-3 ночі.

Offline majesty

• Ветеран форума
Я вже сказала - перестаньте сваритись та обзиватись. Ігноріть одне одного, щоби не спілкуватись. В мене зараз немає ні часу, ні натхнення довго з вами розбиратись. Тим більш, що Укі умив руки й сказав, що нікого банити не буде. Щоб там не було. Це його принципова позиція.
Мене зараз більше хвилює, яка ніч буде сьогодні в Києві. Бо я сьогодні не виспалась ні разу - тривогу оголосили о 6  ранку, а я завжди лягаю пізно. Але ігнорувати тривогу не можу, бо сьогодні в Києві загинуло 4 людей. Всі в одному будинку, куди попали  чи то уламки, чи то ракета. Загалом поранили 35. Декілька квартир згоріло.
А рашисти взялись за звичку бомбардирувати підряд 2-3 ночі.

блядь у нас в Днепре каждый день по 10-115 сирен
а у этого пидара который срет на форуме и поддерживает сдачу Украины ни одной сирены и ему срать на нас

и нечего ссылаться на Укки
он на никто и звать его никак

вы что не понимаете что смысл не в игноре а в том что эту площадку читают сотни людей которые даже не зарегистрированы
а ссылки дают возможность накручивать посещаемость всякой маговской куйни

хватит хуйней  мается Лина
видите ли не выспались

не выспались тогда передайте модератоврство мне

я блядь высыпаюсь в Днепре охуйнно

вы там в Киеве просто не представляете как унас дети в школах учаться
они в подвалах каждый день

ссуко снова глазки в сторону  отводите

МЕРЗКО

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Все-таки відпочинь і підлікуй нервову систему. Попий валер'янки трошки. Бо тив же на всіх налітаєш, якщо щось не так.

Offline majesty

• Ветеран форума
Все-таки відпочинь і підлікуй нервову систему. Попий валер'янки трошки. Бо тив же на всіх налітаєш, якщо щось не так.

не тыкай мне
устала она в Киеве

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума

не тыкай мне
устала она в Киеве

Шановний, тут всі один одному тикають. Якщо щось не так - ніхто не тримає.
І що це за хамство взагалі? Я стомилася по різним причинам - і не тобі судити чому. І модерувати тут 5 років та витримувати заскоки різних членів форуму  - теж нелегка справа.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
На Заході тупо недостатньо снарядів для України
https://twitter.com/DavidEngineerX/status/1755332261723996405

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
На Заході тупо недостатньо снарядів для України
https://twitter.com/DavidEngineerX/status/1755332261723996405

Їм 2 роки заважав клятий трумп!