Автор Тема: Добрый вечер добрым людям  (Прочитано 14664 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Добрый вечер добрым людям
« Reply #90 : Березня 09, 2024, 12:45:31 12:45 »
Обязан? Это почему собственно? Для чего это нужно "социуму" (какой бы смысл Вы не вкладывали в это слово)?

Вы же лично предпочтете выкинуть любого из "социума", если Вам лично что-то непонятно или не нравится.

твой уровень - философы в наливайке
и никто тебя там не викинеть

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #91 : Березня 09, 2024, 04:52:32 16:52 »
З телефону полоненого кацапа:

:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #92 : Березня 09, 2024, 06:09:32 18:09 »
З телефону полоненого кацапа:

захід це все толерує. зате якщо ти відмовиш продати тортік гей парі - засудять

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #93 : Березня 09, 2024, 06:52:59 18:52 »
захід це все толерує. зате якщо ти відмовиш продати тортік гей парі - засудять

Кому що, а скрєпним трампоїдам геї не дають спокою   :fp2

Таке враження, що ти сам нерівно до тих геїв дихаєш  :love:

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #94 : Березня 09, 2024, 06:58:46 18:58 »
Кому що, а скрєпним трампоїдам геї не дають спокою   :fp2

Таке враження, що ти сам нерівно до тих геїв дихаєш  :love:

питання не про те хто чим дихає а хто що толерує. захід толерує вбивство і тортури Українців. зате не толерує будь які обмеження геїв.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #95 : Березня 09, 2024, 07:04:34 19:04 »
питання не про те хто чим дихає а хто що толерує. захід толерує вбивство і тортури Українців. зате не толерує будь які обмеження геїв.

Давай підтвердження виділеному.

Заодно можеш пояснити, яким боком нетолерування обмежень для геїв до толерування військових злочинів кацапів  :smilie11:

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #96 : Березня 09, 2024, 07:38:37 19:38 »
твой уровень - философы в наливайке
и никто тебя там не викинеть

Вы ж меня не знаете и судите только исходя из картинок, которые мои тексты (и более ничего) вызывают в Вашем воображении )

Уровень, философы, наливайки - проще будьте)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #97 : Березня 09, 2024, 08:55:55 20:55 »
Влияние русского мира или влияние украинского мира, или влияние монгольского или парагвайского мира - все, конечно, так или иначе воздействует на рецепторы и на мышление в итоге.

Это очевидно.

Немає ні українського, ні монгольського, ні парагвайського миру. Це все культури - частини світового багатонаціонального середовища. Ці культури ніяк не намагаються закуклитись та поширюватись за рахунок інших. В цьому відмінність інших культур від "рускава міра"

Offline Ali(UA)

• Ветеран форума
« Reply #98 : Березня 09, 2024, 10:14:58 22:14 »
Давай підтвердження виділеному.

Заодно можеш пояснити, яким боком нетолерування обмежень для геїв до толерування військових злочинів кацапів  :smilie11:
та раді бога, де визнання параші країною - терористом хоча б?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #99 : Березня 10, 2024, 02:00:16 02:00 »
1.
У мене ще вистачає розуміння, що не можна керуватися емоціями в цей лихий час наразі,
Він нічого про емоції не писав. Він сказав, що кількома сотнями нормальних людей на сотню лямів кацапів можна нехтувати за будь-яких розрахунках. Й він абсолютно правий.
Користуючись нагодою, тримаю в курсі що 8%, котрі не висловили палаючого одобрямсу анексії Криму, це абсолютно необов'язково чуваки, котрі проти. З тих 8% три чверті запросто можуть вважати, що робити це треба було хитріше.
Аналогічно всі ті "русо-добровольцо", вони не на нашому боці. Вони на своєму боці. Й так, погоди та кількість не робить від слова зовсім.
Коротше, мало мати розум - треба ще вміти його використовувати там, де треба. А тезу "рускій - значіт нахуй" варто просто брати як аксіому, й заощаджувати собі купу часу.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #100 : Березня 10, 2024, 06:12:56 06:12 »
Ну от бачиш! Можеш, коли хочеш! :pooh_honey:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Tatus

• Hero Member
« Reply #101 : Березня 10, 2024, 02:10:15 14:10 »
Проходь, кацапе, не зупиняйся.

:fp2

Головний кацапський пропагандон форуму називає інших кацапами.  :ai

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #102 : Березня 10, 2024, 04:26:45 16:26 »
Немає ні українського, ні монгольського, ні парагвайського миру. Це все культури - частини світового багатонаціонального середовища. Ці культури ніяк не намагаються закуклитись та поширюватись за рахунок інших. В цьому відмінність інших культур від "рускава міра"

Я так не думаю. Все эти "миры" так или иначе придуманы политиками и используются политиками в своих целях.

Поэтому, конечно, политикам выгодно продвижение и развитие собственных "миров" и разумеется исключительно за счет всех прочих.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #103 : Березня 10, 2024, 04:48:32 16:48 »
Я так не думаю. Все эти "миры" так или иначе придуманы политиками и используются политиками в своих целях.

Поэтому, конечно, политикам выгодно продвижение и развитие собственных "миров" и разумеется исключительно за счет всех прочих.

мама римская :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #104 : Березня 10, 2024, 06:00:10 18:00 »
Ну от бачиш! Можеш, коли хочеш! :pooh_honey:
Так я весь час кажу одне й те саме :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #105 : Березня 10, 2024, 07:40:48 19:40 »

Ідея використання "рускава міра" для власних цілей кремлівської банди з'явилась не на порожньому місці...... Чому такі ідеї не з'являються у керівників монголії, чи парагваю, чи навіть України?

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #106 : Березня 10, 2024, 07:42:56 19:42 »
Ідея використання "рускава міра" для власних цілей кремлівської банди з'явилась не на порожньому місці...... Чому такі ідеї не з'являються у керівників монголії, чи парагваю, чи навіть України?

Почему же, регулярно появляются такие идеи.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #107 : Березня 10, 2024, 08:45:20 20:45 »
Так я весь час кажу одне й те саме :)

Про Б. Я. проти?
Міняй пластинку!

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #108 : Березня 10, 2024, 10:13:47 22:13 »
Почему же, регулярно появляются такие идеи.

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82

ну може десь і з'являються, але вони мертвонароджені. Популярності не набирають, гніють собі десь під сукном. Фактично те що ти навів то виключення яке лише підтверджує правило

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #109 : Березня 11, 2024, 11:22:49 11:22 »
Про Б. Я. проти?
Міняй пластинку!
Нє, про кацапню.
Між іншим, я так підозрюю що мій нон-конформізм принаймі допоміг мені досить успішно не піддаватися русєфєкациі під час донецького життя. Плюс, звісно, різниця у віці. От ви з паном ruthene, наприклад, типові приклади коли головою все розумієте, але один у вільний від заповнення "московської" гілки час робить заспів про якихось хороших рускєх, а інший трохи бува почитує якихось сатановських, бо ну а як ще без цього  :gigi:

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #110 : Березня 11, 2024, 01:29:56 13:29 »
ну може десь і з'являються, але вони мертвонароджені. Популярності не набирають, гніють собі десь під сукном. Фактично те що ти навів то виключення яке лише підтверджує правило

Я так не думаю. После нападения РФ украинская культура начала прогрессировать и развиваться.

Понимаю, что Вы вкладываете в понятие "русский мир" какие-то свои соображения, однако предлагаю все-таки говорить в примерно одинаковых терминах )

Как Вы относитесь к православию?

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #111 : Березня 11, 2024, 01:39:07 13:39 »
Я так не думаю. После нападения РФ украинская культура начала прогрессировать и развиваться.

Розвивається лише тому що до цього утискалась та не була розвинута на належному рівні. Тепер займає належну їй нішу поступово. Але при цьому не закуклюється в собі. Навпаки вплив ззовні посилився.

Понимаю, что Вы вкладываете в понятие "русский мир" какие-то свои соображения, однако предлагаю все-таки говорить в примерно одинаковых терминах )

Я нічого в це не вкладаю, а просто помічаю на кожному кроці якісь нездорові спроби носіїв російської культури щось довести про її унікальність, неперевершенність, силу тощо.....  Постійно все порівнюють, постійно тиснуть та принижують культури навколо, тощо. Останнім часом деяких лібералів трохи попустило з цим, але, я думаю, це тимчасове явище.

Как Вы относитесь к православию?

Яке це має значення?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #112 : Березня 11, 2024, 05:41:35 17:41 »
Нє, про кацапню.
Між іншим, я так підозрюю що мій нон-конформізм принаймі допоміг мені досить успішно не піддаватися русєфєкациі під час донецького життя. Плюс, звісно, різниця у віці. От ви з паном ruthene, наприклад, типові приклади коли головою все розумієте, але один у вільний від заповнення "московської" гілки час робить заспів про якихось хороших рускєх, а інший трохи бува почитує якихось сатановських, бо ну а як ще без цього  :gigi:

Не знаю на кого ти натякаєш, але можу поклястись на Біблії, що Сатановського жодного разу не читав.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #113 : Березня 11, 2024, 06:39:13 18:39 »
Не знаю на кого ти натякаєш, але можу поклястись на Біблії, що Сатановського жодного разу не читав.
Ну, я пам'ятаю що ви збиралися, але побачили що то лайно з першої сторінки. А від мене напевно прилетів камент що мовляв нєфіг й відкривати русню, а від вас напевно камент що то не русня а єврейство, ну й понеслася  :gigi:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #114 : Березня 11, 2024, 08:15:01 20:15 »
Ну, я пам'ятаю що ви збиралися, але побачили що то лайно з першої сторінки. А від мене напевно прилетів камент що мовляв нєфіг й відкривати русню, а від вас напевно камент що то не русня а єврейство, ну й понеслася  :gigi:

Гарна пам'ять.
Дійсно таке було, і дійсно я її кинув не дочитавши першу сторінку.

А от дебатів не пам'ятаю. Я навіть назву книги не пам'ятаю.

Але єврейство, це не погано.
На початку бойових дій, я військовим рекомендував прочитати Рона Лешема "Бофор". Дуже цікаво як організовано харчування і медицина в Армії оборони Ізраїля, саме під час бойових дій.
Не погано би прочитати Штерніса "Ізраїль, історія государства". Дуже багато про їх війни, і військові операції.
Для загального розвитку можна прочитати Йосипа Флавія "Іудейська війна".

А взагалі то я зараз накидаю трохи, то все їхні пацани:
Сідні Полак, Айзек Азімов, Боб Ділан, Стенлі Кубрік, Стівен Спілберг, Сол Беллоу, ...
І це лише ті, що на перший погляд ні!
Всяких Каганов, Вайсбергів, Гінзбергів і Гордонів я навіть не пригадував.
 :smilie7:

« Останнє редагування: Березня 11, 2024, 08:22:55 20:22 від ЮАР »

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #115 : Березня 12, 2024, 07:21:23 07:21 »
Розвивається лише тому що до цього утискалась та не була розвинута на належному рівні. Тепер займає належну їй нішу поступово. Але при цьому не закуклюється в собі. Навпаки вплив ззовні посилився.

Я нічого в це не вкладаю, а просто помічаю на кожному кроці якісь нездорові спроби носіїв російської культури щось довести про її унікальність, неперевершенність, силу тощо.....  Постійно все порівнюють, постійно тиснуть та принижують культури навколо, тощо. Останнім часом деяких лібералів трохи попустило з цим, але, я думаю, це тимчасове явище.

Яке це має значення?

Так потому и существуют национальные культуры, а не одна общемировая, потому что они отличаются друг от друга. Потому что отличаются история, особенности жизни национальностей, характер мышления.

Да и вообще - национальности отличаются друг от друга именно культурой, в общем смысле.

Что касается борьбы культур, угнетения и притеснения, тут я не понял как это? Оди песни громче других или одни поэты более яростно марают бумагу? )

Понятно, что если один человек угнетает другого или один народ угнетает другой, то культура в том числе будет угнетаться, автоматически.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #116 : Березня 12, 2024, 07:48:24 07:48 »

Да и вообще - национальности отличаются друг от друга именно культурой, в общем смысле.

Національності відрізняються в першу чергу менталітетом. В другу чергу життєвим укладом. А культура, в загальному сенсі у деяких націй просто відсутня.
Ну ти здогадався, я саме про вас, кацапів.
Нація яка вигадала собі АУЕ, 50% молоді якої пройшли через в'язниці, нація в якій культ алкоголю і яка випиває самогон ще на стадії бражки, яка досі сере за банею і лупасить своїх жінок, ...

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #117 : Березня 12, 2024, 09:23:33 09:23 »
Національності відрізняються в першу чергу менталітетом. В другу чергу життєвим укладом.

Это именно то, что я и написал выше.

Вы хотите просто спорить ради спора, не утруждая себя осмыслением написанного?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #118 : Березня 12, 2024, 09:27:05 09:27 »
Ось вона, рузька культура:

https://t.me/c/1385020017/2415262

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #119 : Березня 12, 2024, 09:32:30 09:32 »
Это именно то, что я и написал выше.

Йдеш у Вікіпедію, і робиш спробу розібратися що є культура, а що є менталітет.
І як що ти тупий, то скажеш що одне і те саме.
А як що розумний, пригадай терміни західний і східний менталітет, і відчуй різницю.
« Останнє редагування: Березня 12, 2024, 09:40:18 09:40 від ЮАР »