0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.
Так!Я навіть більше скажу - через цих дурнів і срачистів сюди не дуже йдуть нормальні люди.З тогож ФУПу - перейти з одного срачьовника до іншого нема сенсу.
Пункт 1. Нормальні люди сюди заходять дуже рідко через мудаків-тролів, до яких записані RG, маша із лєнінграда (з вєстямі із сінаґоґі), та й ти у них на підхваті. Пункт 2. Нормальні люди сюди якщо й заходять, то щоб почитати пости Жоржовича, Комашок, і, звичайно ж, мої.
Форум засран двома тупими упизднями - росгвардєйцєм і мажкою. Остання ще й ККУ порушує через день, закликаючи до оформлення земельки на хуйло.
типова поведінка Папи Римського - толерування агресора і принудження жертви до миру.
Це ти, мабуть, не туди настрочив...
то може "ти" напишеш своє "вєді сєбя культурно" обом сторонам конфлікту а не лише жертві нападу?
А може, ти мені не будеш вказувати, що мені робити? Обоє отримали попередження в різних гілках.Обговорення дій модератора в Адмінфорумі. І то не зобов'язана перед тобою звітувати.
ну я завіа там гілку але це в порожнину. а поки що я бачу лише "я твоя в рот іпав" любимчиків до жертв. тому й роблю висновок про "папаримську" поведінку. справедливість має бути об'єктивна.