А скажіть мені таке: якби не БЮТ був зараз при владі, а Свобода чи Удар, від того щось би змінилось?
Це щось нове. ЯКБИ БУВ...
А ТУТ Є !!!
Я гадав Крим була найганебніша сторінка в історії України. Йде до того, що нас текають ТАКІ просири, що Крим ще буде славним прикладом протистояння агресорові.
Ніхто так явно ще не стелився під московитів, як теперішня влада, тобто БЮТ на чолі з Люлею. Навіть проросійський Кучма і той встав на диби і підняв весь світ, коли московити захотіли відтяпати всього маленький острівець, якусь піщану косу. І не побоявся "піддатись на провокацію.
Стане Порох президентом (уявімо собі, що вибори відбудуться) і відразу АТО запрацює?
Поки хтось стане президентом, якщо стане, то може вже не залишиться місця де ті АТО проводити.
І знову - УЯВІМО... Навіщо про когось щось уявляти? Дивись що робиться зараз.
Я не оправдовую дій тимчасового президента/уряду, зовсім навпаки, але лише хочу сказати, що треба якогось чуда, щоб поправити ситуацію на Сході. А в вас тут одна мантра, що Юлька винна, це вас єднає, очевидно. Ясно що винна, так само як інші при владі і навколо неї.
Вірно. В кого в руках влада той і винний. Як говорять - не можеш ср@ти не муч ср@ку.
Проблема Майдану була в тому, що не було політиків, які здатні були б його очолити, це головна проблема і зараз. Нема кому керувати.
То якого дідька ВОНА так рветься до цієї влади? Якщо маючи ЗАРАЗ ДИКТАТОРСЬКІ ПОВНОВАЖЕННЯ все завалює. А що буде, коли отримає урізані бутафорські президентські повноваження?
Це все белітрістика. У мене є відповідь на це запитання. І я вже не раз її висловлював. Янукович був #план путіна #1, Люля план #2.