маячня, бо по перше крім Штатів цього захотіли усі країни альянсу, крім Угорщини і Турції, які не мають ваги Германії та Франції. По друге Британія одразу розкрила ядерну парасольку над фіннами та шведами щє ДО вступу. З Україною так не буде, як би нам цього не хотілося. Підготовку до здачі 20% території за один день та увідєтьмірвглазаххуйла ніхто не відміняв. Штати не довіряють керівництву України, тому і допомога пішла тільки тоді коли вдалося вмвити вусь Конгрес, хоча у 2023 можна було задіяти механізм ленд лізу.
Угумсь, за три дні всі зненацька захотіли.
Й солодкий тюх про "консенсусне НАТО" кудись подівся вже на другий допис предметної розмови.
Й парасольки, як виявилося, розкриваються аж бігом.
Але винні в усьому гімняні украйонці конєшно ))
Бо в нас на антимайдані стояв чорт з плакатом "НЄТ фступлєнію в сотоНАТО"
Конкретно оцей тюх особливо смішно виглядає якраз в порівнянні зі Швецією, де цей слоган був офіційним
десятки років, й мутрий шведський нарід як папуги все це повторювали, типу "нє надо нам то НАТО, розвіваєм імєнно свою оце армію, все таке".
Потім за три сцяні доби, якось забувши спитати
бидло мутрий нарід, Швеція бігом подала заявучку, бігом розкрилися парасоленьки, й... ну, я реально не знаю, що там ще мали б зробити для демонстрації того, наскільки всім срати на плакатікі наріду та консунсус мікробів з блямбою "я теж член НАТО" на лобі
Хоча про що я, там он пацани не соромляться в прямому етері прямим текстом пояснювати, що нічого не роблять бо бздять расєю, а люди тут на форумі це все одно інтерпретують як "кляті зебіли наголосували"