ипанутся сколько помета вывалила тупая куоица
а ну квочка рассапжи чем сейчас сбивают дроны и какой принцип вкладввают в ращработку антидроновых таки да ружей
и сколько бы у нас осталось ракет пво если бы из пкюускали на дроны
а именно принуип дроби ( курица именно дробью и сбивают самолеты но ее доставояют ракетами)
бегом на кухню одноклеточное
такие как ты йобнутые одноклеточные клуши уже наголосовали в 2019
писи
больше лекций не провожу для безмозглых
нет времени
Ну тобто все, стулив писок та звалив з гілки? От туди й дорога. Й наступного разу, пьянінькій ти там чи ні - вмикай макітру, думай перш ніж нариватися на смачний сніданок.
"принуип дробі", я пердолю. Що мені подобається в мікробах - як вони люто, вперто, роками виправдовуються коли зловляться на абсолютно тупорилих ідєйках. Самому ж соромно, самого аж покрутило та з гілки втік - але ніт, перед цим головку тримав
Ішо раз, для тебе особисто. Бо я ж знаю, що в тебе купа часу та нуль волі, тобто ти це читатимеш ;) Ти зі своєю ідєйкой про мисливську дробину обісрався настільки лютим чином, що можеш тут не робити вигляд ніби мав на увазі якийсь там хайтек. Ти настільки... гуманітарій, що тупо не вдупляєш
аріфметику. Радіусу враження мисливської ружбайкі, та радіусу враження шахеда, якщо в нього влучать.
Й це, інтелектуале, тільки один випадок твого потужного інтелехтуального вкладу в перемогу. Нащадок норманів, простіхоспаді