Автор Тема: Все повториться знову.  (Прочитано 1880 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Все повториться знову.
« : Травня 28, 2024, 06:17:06 18:17 »
Олександер Сапронов:

"Спочатку вони вб’ють твоїх митців.

Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють священників, а музикантів змусять співати їхні пісні.
Потім вони відкриють кінотеатри, літературні школи і консерваторії. Ти будеш дивитись кіно в кінотеатрі імені Пушкіна, вчитись в консерваторії імені Глінки і слухати оперу в театрі імені Маяковського.

А ще вони завалять твої книгарні і музичні магазини своєю продукцією. Ти й не помітиш, як в тебе на книжковій поличці з’явиться «Золотая серия русской класики», а улюбленою музичною групою стане «Алиса», яка буде розривати колонки піснею про «Небо славян»
Ти будеш дивитись «Грозовые ворота» і "9 роту", ненавидіти «чеченів» і думати, що наші ніколи таке не знімуть.

Одного разу ти будеш в Києві і підеш в музей Булґакова, бо музей «шістдесятництва» буде здаватись тобі провінційним і непривабливим.
А якось в книгарні тобі трапиться на очі самотня книга українською мовою, з дешевою обкладинкою та невідомим тобі автором, і ти подумаєш, що з літературою в нас зовсім не вийшло.

Вони завжди казатимуть тобі, що їх культура – «вєлікая», а твій Шевченко – то так, провінціал, що випадково підкорив столицю.
Ти точно подивишся кілька серіалів про Пушкіна і Єсєніна, і навіть не знатимеш, що існують Панас Мирний чи Валер’ян Підмогильний.
Потім вони зруйнують твій будинок і вигонять тебе з дому, знову вбиватимуть твоїх письменників, руйнуватимуть книгарні, церкви та бібліотеки.

І ти зрозумієш, що все почалося спочатку. Тільки цього разу ти застав новий початок і можеш його усвідомити.
Консерваторії ім. Глінки і театри ім. Пушкіна – це брехня, в якій ти жив. Улюблені розповіді Чехова і пісні Висоцького – це обман, в який тебе втягнули.
Але ти не застав того початку, бо народився в місті імені Кірова і вчився в школі імені Толстого.

Ти був впевнений, що це нормально, що так і має бути. Ти точно думав, що «не вийшли ми літературою», таке буває, не всім же літературам бути великими. Але ти помилявся.
Єдиною правдою, яку ти колись побачив,  була та одна українськомовна книжечка серед сотень російських, яка тримала цю країну в той час, як її топили в Достоєвському."
#ОлександрСапронов
If you are going through hell, keep going.

Offline Ostap.L

• Hero Member
Re: Все повториться знову.
« Reply #1 : Травня 28, 2024, 10:45:06 22:45 »
Я пам"ятаю той час коли вбили Миколайчука. Вбивали не з початку, а постійно. І замість українськомовних книжок слухали забугорні голоси. Ну і про політику говори виключно на кухні... бо могли забанити як посібники кацапів зараз банять українців на ФУПі.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Травня 29, 2024, 12:53:30 00:53 »
Хрін їм в рило повториться.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Травня 29, 2024, 06:08:15 06:08 »
Повториться !

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #4 : Травня 29, 2024, 06:14:26 06:14 »
Бо український народ похуїстичний і забудькуватий, завжди схильний не задумуватись,завжди скаржитись на керівників,мовляв, "всі вони тамоднакові", а потім шукати "нові молоді політичні обличчя", а вкритичний історичний момент породжувати немалу кількість підарастичних противсіхів, котрі чомусь починають не відрізняти  чорне від білого.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #5 : Травня 29, 2024, 06:22:43 06:22 »
Та он вже прямо сьогодні, війна ще в розгарі, а "повторення" вже стукає в двері.

.....Згадайте тріумфвльний 2004 рік і їбонуте противсіхство 2010 - тож було класичне повторення.
Дмитро Табачник - Міністр освіти і т.д.і т.п.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #6 : Травня 29, 2024, 07:46:45 07:46 »
Бо український народ похуїстичний і забудькуватий, завжди схильний не задумуватись,завжди скаржитись
Але в руснявій окупації вижив, зберіг культуру попри все вищенаписане, та єдиний на планеті не всрався насипати піздов русні. Такі вони, гімняні украйонци. Шо з них взяти :)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #7 : Травня 29, 2024, 07:50:03 07:50 »
Та он вже прямо сьогодні, війна ще в розгарі, а "повторення" вже стукає в двері.
Ну "сьогодні" :) воно-то стукало від самого початку, просто шо казали про це лише смішнявиє націоналісти, половина з котрих, з переляку, ще вирішила шукати прихистку у вірі в Юлю.
Виходить, що здатність бачити очевидне, та здатність не робити хрінь - це набагато більш важкі штуки, аніж здається  :laugh:

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #8 : Травня 29, 2024, 12:52:13 12:52 »
Олександер Сапронов:

"Спочатку вони вб’ють твоїх митців.

Заб’ють за гаражами художниць, доведуть до самогубства поетів, згноять у таборах журналістів та істориків, розстріляють священників, а музикантів змусять співати їхні пісні.
Потім вони відкриють кінотеатри, літературні школи і консерваторії. Ти будеш дивитись кіно в кінотеатрі імені Пушкіна, вчитись в консерваторії імені Глінки і слухати оперу в театрі імені Маяковського.

А ще вони завалять твої книгарні і музичні магазини своєю продукцією. Ти й не помітиш, як в тебе на книжковій поличці з’явиться «Золотая серия русской класики», а улюбленою музичною групою стане «Алиса», яка буде розривати колонки піснею про «Небо славян»
Ти будеш дивитись «Грозовые ворота» і "9 роту", ненавидіти «чеченів» і думати, що наші ніколи таке не знімуть.

Одного разу ти будеш в Києві і підеш в музей Булґакова, бо музей «шістдесятництва» буде здаватись тобі провінційним і непривабливим.
А якось в книгарні тобі трапиться на очі самотня книга українською мовою, з дешевою обкладинкою та невідомим тобі автором, і ти подумаєш, що з літературою в нас зовсім не вийшло.

Вони завжди казатимуть тобі, що їх культура – «вєлікая», а твій Шевченко – то так, провінціал, що випадково підкорив столицю.
Ти точно подивишся кілька серіалів про Пушкіна і Єсєніна, і навіть не знатимеш, що існують Панас Мирний чи Валер’ян Підмогильний.
Потім вони зруйнують твій будинок і вигонять тебе з дому, знову вбиватимуть твоїх письменників, руйнуватимуть книгарні, церкви та бібліотеки.

І ти зрозумієш, що все почалося спочатку. Тільки цього разу ти застав новий початок і можеш його усвідомити.
Консерваторії ім. Глінки і театри ім. Пушкіна – це брехня, в якій ти жив. Улюблені розповіді Чехова і пісні Висоцького – це обман, в який тебе втягнули.
Але ти не застав того початку, бо народився в місті імені Кірова і вчився в школі імені Толстого.

Ти був впевнений, що це нормально, що так і має бути. Ти точно думав, що «не вийшли ми літературою», таке буває, не всім же літературам бути великими. Але ти помилявся.
Єдиною правдою, яку ти колись побачив,  була та одна українськомовна книжечка серед сотень російських, яка тримала цю країну в той час, як її топили в Достоєвському."
#ОлександрСапронов

В чем обман?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #9 : Травня 29, 2024, 06:19:37 18:19 »
Все, що прийшло в Україну від кацапів і все що притягли від них в Україну їхні місцеві посіпаки то є брехня, руїна, і смерть.

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #10 : Травня 29, 2024, 06:51:14 18:51 »
Все, що прийшло в Україну від кацапів і все що притягли від них в Україну їхні місцеві посіпаки то є брехня, руїна, і смерть.

Когда люди начинают разговаривать в терминах "все", "ничего", то становится понятно, что им собственно нечего сказать конкретно или что они уже достигли Абсолюта и нирваны и любые аргументы для них ничтожны.

Давайте спустимся по лестнице абстракций к скучным фактам.

Итак, что по-Вашему пришло в Украину от кацапов и когда конкретно это произошло?

Если можно, то хотя бы 5 первых, самых по-Вашему примечательных, пунктов.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #11 : Травня 29, 2024, 07:28:54 19:28 »
Когда люди начинают разговаривать в терминах "все", "ничего", то становится понятно, что им собственно нечего сказать конкретно или что они уже достигли Абсолюта и нирваны и любые аргументы для них ничтожны.

Давайте спустимся по лестнице абстракций к скучным фактам.

Итак, что по-Вашему пришло в Украину от кацапов и когда конкретно это произошло?

Если можно, то хотя бы 5 первых, самых по-Вашему примечательных, пунктов.

Я не хочу на українському форумі спілкуватися із тими, які навіть сьогодні вживають мову убивць українців.  Ви і ваш язик мені просто огидні. Як огидні пацюки, таргани, воші, чи блювотина на хіднику. Бо ви - нЕлюди...

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
« Reply #12 : Травня 29, 2024, 07:47:13 19:47 »
Якийсь жмурукізм в стилі мимосрали :bch:
Mocsia delenda est

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #13 : Травня 29, 2024, 07:52:33 19:52 »
Якийсь жмурукізм в стилі мимосрали :bch:

Їби своїх немитих кацапок і не відволікайся, філософе...

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #14 : Травня 29, 2024, 08:14:25 20:14 »
Я не хочу на українському форумі спілкуватися із тими, які навіть сьогодні вживають мову убивць українців.  Ви і ваш язик мені просто огидні. Як огидні пацюки, таргани, воші, чи блювотина на хіднику. Бо ви - нЕлюди...

Вас наверное дико бесит, что в Украине русский язык (как и прочие языки нацменьшинств) под защитой Закона.

Ну, бывает. Украина - Это Европа, в Европе тоже мало кому придет в голову переносить свои комплексы и требовать от других людей общаться на определенном языке. Постарайтесь вырасти над собой.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #15 : Травня 29, 2024, 09:35:20 21:35 »

.....Згадайте тріумфвльний 2004 рік і їбонуте противсіхство 2010 - тож було класичне повторення.
Дмитро Табачник - Міністр освіти і т.д.і т.п.

По війні все буде так само як і до війни, тільки значно гірше.
Кацапи та їхні сраколизи із числа руззкоязичних украінцев в Кієвє, Адєссє, Днєпрє та інших містах ще й матимуть ореол захисників вітчизни. І все повториться спочатку - і барьба за права русскаґо йазика, і невдоволення насільствєнной украінізацієй, і какая разніца буде головним дороговказом у житті „оновленої України“... 

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #16 : Травня 29, 2024, 09:59:25 21:59 »
Але в руснявій окупації вижив, зберіг культуру попри все вищенаписане, та єдиний на планеті не всрався насипати піздов русні. Такі вони, гімняні украйонци. Шо з них взяти :)

Так, по факту вижив. Але втратив не малу частину своїх етнічних територій Ці території зараз не тільки в Кацапії, а і в Польщі, в Словаччині, в Угорщині, в Румунії і навіть в Молдавії (т.з."Придністров'я") і в Білорусії (2/3 Брестської області).Своїх етнічних територій втрачено % 35-40, а скільки своїх людей втрачено! Скільки? Половина? Чи більше?
І це не тільки голодомори й репресії.
А й майже добровільні асиміляції (русифікація, полонізація, мадяризація).
Причому, ці мовно-культурні асиміляційні речі відбувалися не тільки десь далеко, а й прямо не тертиторії диржави Україна, і вже прямо після 1991 року.
Тільки в 2014 році почади зупинятись ці тренди, та й то, з дуже великим скрипом і спротивом.

Так,  український народ ще зберігся і не малу частину своїх етнічних територій ще контролює й захищає.
Тільки перспективи всього цього не ясні.

До цього всього український народ дожився за 32 свої попередні суверенні роки.

Причини - я чітко назвав в своєму попередньому пості, в цій темі.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #17 : Травня 29, 2024, 10:17:28 22:17 »
По війні все буде так само як і до війни, тільки значно гірше.
Кацапи та їхні сраколизи із числа руззкоязичних украінцев в Кієвє, Адєссє, Днєпрє та інших містах ще й матимуть ореол захисників вітчизни. І все повториться спочатку - і барьба за права русскаґо йазика, і невдоволення насільствєнной украінізацієй, і какая разніца буде головним дороговказом у житті „оновленої України“...

Ну що тут сказать? Ймовірність цього досить висока. Дивлячись хоча б на те, як це зараз робиться в Одесі. Обстріли і жертви там мало не щоночі, але за руський язик там тримаються як воші за кожух.

Як тільки реально настане якесь перимир'я, я навіть не кажу кінець війни, а просто перимир'я, зразу ж делегація одеситів поїде в Кремль, щоб миритися, вилизавши дупи, всім кремлівським чиновникам.

В Києві можуть початися збройні потасовки, про те, щоб залишити тут хоч якусь булгаковщину.
Не знаю як буде.

За Дніпропетровськ не скажу нічого. Однак хочеться вірити, що звідти хоча б делегація за примирення в Кремль не поїде.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #18 : Травня 29, 2024, 10:40:44 22:40 »
Ну "сьогодні" :) воно-то стукало від самого початку, просто шо казали про це лише смішнявиє націоналісти, половина з котрих, з переляку, ще вирішила шукати прихистку у вірі в Юлю.
Виходить, що здатність бачити очевидне, та здатність не робити хрінь - це набагато більш важкі штуки, аніж здається  :laugh:

Коли настають Презид. вибори, то треба за когось голосувати. В 2-му турі противсіхствувати - це безвідповідальність і плювання на свою країну.
Хоча я сам в 1999 році в другому турі противсіхствував. Але тоді в Кремлі ще сидів напівп'яний Єльцин і таких загроз як в 2010му тоді не проглядувалось. Якби тоді і обрали б Петю Симоненка, то його б весело зсадили б з табуретки ще швидше ніж в 2014 Януковича.
...Однак тоді після 1-го туру я був в не малому розпачі. Минулі 5 років були роками перетворення українців на жебраків, дерибан, олігархізція + по всіх фронтах русифікація, а народ довбойоб оскаженіло голосує з кучмо, прямо в 1-му турі !!!

А в 2010 році, в 2-му турі, щоб багато знову не говорити, то крім Юлі, для всіх нормальних українців, іншого прихистку і не існувало.

А Ви, Комашки, продовжуйте радіти, що в 2010-му обрали хоча б Янукавича, а не кляту Юльку, яка " продала б нас усіх блискавично" (да-да, ох як нам тоді повезло! Правда ж?).
І ще, готуйтесь жити тепер в Новегії довічно, обклеївши свою кімнату фотками рідного Донецька.
« Останнє редагування: Травня 30, 2024, 12:02:20 00:02 від Бумеранг »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #19 : Травня 30, 2024, 05:49:58 05:49 »
Русскій мір там де панує русскій язик.
Все просто.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #20 : Травня 30, 2024, 07:30:13 07:30 »
Ну що тут сказать? Ймовірність цього досить висока. Дивлячись хоча б на те, як це зараз робиться в Одесі. Обстріли і жертви там мало не щоночі, але за руський язик там тримаються як воші за кожух.

Як тільки реально настане якесь перимир'я, я навіть не кажу кінець війни, а просто перимир'я, зразу ж делегація одеситів поїде в Кремль, щоб миритися, вилизавши дупи, всім кремлівським чиновникам.

В Києві можуть початися збройні потасовки, про те, щоб залишити тут хоч якусь булгаковщину.
Не знаю як буде.

За Дніпропетровськ не скажу нічого. Однак хочеться вірити, що звідти хоча б делегація за примирення в Кремль не поїде.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #21 : Травня 30, 2024, 11:07:04 11:07 »

Ну й до чого та картинка (на передодні й під час виборів 2010)?

Можу викласти безліч картинок, де Ющенко, запросивши Гундяєва в 2008 році на святкування Хрещення Русі в Україну, аж на 10(!!!!!!)днів, та мало не цілувався з ним, дарував йому вишиті рушники і ще й разом з Гундяєвим потім деревця висаджував прямо в центрі Києва.
Гундяй тоді цілих 10 днів гарцював по всіх областях України наче жеребець.
А потім Ющенко так стидливо попросив у Гундяя "Помісну Церкву"  І відразу ж Гундяй Ющенка ввічливо послав нахуй, відповівши, що Помісна Церква в Україні "вже давно є".
Ющенко це мовчки проковтнув і продовжив далі лизати гундяєвську дупу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #22 : Травня 30, 2024, 12:16:34 12:16 »
Коли настають Презид. вибори, то треба за когось голосувати. В 2-му турі противсіхствувати - це безвідповідальність і плювання на свою країну.
Хоча я сам в 1999 році в другому турі противсіхствував. Але тоді в Кремлі ще сидів напівп'яний Єльцин і таких загроз як в 2010му тоді не проглядувалось. Якби тоді і обрали б Петю Симоненка, то його б весело зсадили б з табуретки ще швидше ніж в 2014 Януковича.
...Однак тоді після 1-го туру я був в не малому розпачі. Минулі 5 років були роками перетворення українців на жебраків, дерибан, олігархізція + по всіх фронтах русифікація, а народ довбойоб оскаженіло голосує з кучмо, прямо в 1-му турі !!!

А в 2010 році, в 2-му турі, щоб багато знову не говорити, то крім Юлі, для всіх нормальних українців, іншого прихистку і не існувало.

А Ви, Комашки, продовжуйте радіти, що в 2010-му обрали хоча б Янукавича, а не кляту Юльку, яка " продала б нас усіх блискавично" (да-да, ох як нам тоді повезло! Правда ж?).
І ще, готуйтесь жити тепер в Новегії довічно, обклеївши свою кімнату фотками рідного Донецька.
Ну, де розпач - там і позитив, треба просто під іншим кутом на це дивитися.
Наприклад, оскаженіле голосування за Кучму - це оскаженіле голосування проти Симоненка, проти комуняк, проти русні, тим більш що власне так воно й було.
Ну й голосування проти Юлі - це визнання її небезпечно ефективної хітрожопості розуму; вам як прихильнику це має бути приємно  :pooh_lol:
Я особисто, нажаль, не маю вашого оптимізму (котрий вам дозволяє висувати моделі успішної, економічно автономної країни в епоху глобалізації, тощо), тому готуюся здебільшого здохнути під час вторгнення в Норвегію  :gigi:
P.S.
Для протоколу, в моїй особистій системі цінностей Донецьк як такий завжди крутився на прутнях, оскільки його єдина цінність полягає в тому, що це українське місто. Містом українським він був та буде, тут базару має бути нуль, і якісь факти на захист Донецьку у дискусіях я зазвичай наводжу саме в цьому контексті. А так загалом я в першу чергу з України, а то шо ще й з Донецьку - ну буває, шо сказать  :gigi:

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #23 : Травня 30, 2024, 08:19:57 20:19 »
Русскій мір там де панує русскій язик.
Все просто.

- Да что тут предлагать?.. А то пишут, пишут… Конгресс, немцы какие-то… Голова пухнет. Взять все, да и поделить… - Так я и думал, — воскликнул Филипп Филиппович, шлепнув ладонью по скатерти, — именно так и полагал. - Вы и способ знаете? — Спросил заинтересованный Борменталь. - Да какой тут способ, — становясь словоохотливым после водки, об’яснил Шариков, — дело не хитрое. А то что же: один в семи комнатах расселился штанов у него сорок пар, а другой шляется, в сорных ящиках питание ищет.

(с) Булгаков

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #24 : Травня 30, 2024, 09:24:52 21:24 »
- Да что тут предлагать?.. А то пишут, пишут… Конгресс, немцы какие-то… Голова пухнет. Взять все, да и поделить… - Так я и думал, — воскликнул Филипп Филиппович, шлепнув ладонью по скатерти, — именно так и полагал. - Вы и способ знаете? — Спросил заинтересованный Борменталь. - Да какой тут способ, — становясь словоохотливым после водки, об’яснил Шариков, — дело не хитрое. А то что же: один в семи комнатах расселился штанов у него сорок пар, а другой шляется, в сорных ящиках питание ищет.

(с) Булгаков

Кацапська воша в стилі латиніних-абдристовичей ліпить свою кацапську “мудрость“ в українські розмови, і вважає себе глибокодумним інтєлєхтуалоом містечкового кацапського розливу. Тупа бидлота в житті не тримала української книжки, бо для неї вселенські істини завше були у блювотині булгакова-пушкіна-тослоєвского чи якогось ільфа-пєтрова.

Пригадую епізод із подорожі в Крим у 1987 році. Із приятелем пішки обходили гірський Крим та узбережжя. Також відвідували історичні місця відомі до кацапської окупації.
Отож ідемо в пошуках найближчого виходу до Мангупа. Назудстріч - місцевий кацапчук із окупантів років 15. Питаю - Скажи, хлопчику, яка тут найближча дорога до на Магуп? У відповідь - Што? Питаю - ти місцевий? Каже - да. Но о Мангупє нє слишал.
Кацапи скрізь однакові. Що в Криму, що в Одесі, що в Рязані з Москвою.

На Мангуп ми прийшли за годину.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #25 : Травня 30, 2024, 09:49:36 21:49 »
Ну, де розпач - там і позитив, треба просто під іншим кутом на це дивитися.
Наприклад, оскаженіле голосування за Кучму - це оскаженіле голосування проти Симоненка, проти комуняк, проти русні, тим більш що власне так воно й було.

Да, Комашки, ви дивитесь на вибір під час голосування під якимось дуже оригінальним кутом зору  :fp2 :gigi:
Ну добре. То як Ви тоді розцінюєте голосування зв Президента-2019, коли Зеля набрав 73%?
То що то було? Голосування конкретно проти Пороха? Чи проти нав"язливої українізації? Чи проти небажання "пєрестать стрєлять" ( змирившись з втратою анексованих територій)? Чи проти корумпованих Свинарчуків? Чи що?

Якщо так розсуждать - то в 1991 голосували не за Кравчука і Незалежну Україну, а проти збереження СРСР ?:gigi:
І ще. 1999 рік, вибори, в 1-му турі було кандидатів -  на будь-який смак. Але три галицькі області чомусь наче по команді прямо в 1 турі-1999. присмоктались до кучмівської сраки, як ніякий інший регіон України ! Пам"ятаєте?
Яка була причина? Може тоді греко-католицькі попи дали своїй пастві таку рекомендацію, яка  прийшла їм з Ватікану, а туди ця рознарядка прийшла з Вашінгтонського обкому?
Мовляв, поки що голосуйте за кучмо, бо інших варіантів поки що не треба, бо вони внесуть тільки розлад, нам це зараз непотрібно. А тоді спробуємо кучмо сковирнути й спробуємо всадовити якогось чисто "нашого".
Правильно я здогадуюсь ? Пом"ятаєте, в 2000 -му почалась акція "Повстань Україно!"?

Пізніше так воно й сталось, але отой "наший" виявився дурний на всю голову, ще й негідник вищої гільдії, а через 5 років він допоміг привести до влади цілу донецьку прокремлівську банду, що було б не можливо навіть при кучмі.

..................................
Якщо почати аналізувати результати всіх інших виборів з 1991 по 2019 рік, то Ви навіть не беріться цього робити. Політологічний аналіз - це точно не Ваше. Хочете - то краще спробуйте проаналізувати оскаженілу любов мешканців двох східних областей колись до Януковича і Партії Регіонів ( в період 2000-2014 роки). Можливо Вам це вдасться. Але загальноукраїнський аналіз - ні, не беріться.

Ну й голосування проти Юлі - це визнання її небезпечно ефективної хітрожопості розуму; вам як прихильнику це має бути приємно  :pooh_lol:
Я особисто, нажаль, не маю вашого оптимізму (котрий вам дозволяє висувати моделі успішної, економічно автономної країни в епоху глобалізації, тощо), тому готуюся здебільшого здохнути під час вторгнення в Норвегію  :gigi:
P.S.
Для протоколу, в моїй особистій системі цінностей Донецьк як такий завжди крутився на прутнях, оскільки його єдина цінність полягає в тому, що це українське місто. Містом українським він був та буде  ( А коли? А Луганськ коли? Тоді як зробимо всі рехворми за рекомендаціями МВФ? Чи коли?), тут базару має бути нуль, і якісь факти на захист Донецьку у дискусіях я зазвичай наводжу саме в цьому контексті. А так загалом я в першу чергу з України, а то шо ще й з Донецьку - ну буває, шо сказать  :gigi:

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #26 : Травня 30, 2024, 10:23:02 22:23 »
Кацапська воша в стилі латиніних-абдристовичей ліпить свою кацапську “мудрость“ в українські розмови, і вважає себе глибокодумним інтєлєхтуалоом містечкового кацапського розливу. Тупа бидлота в житті не тримала української книжки, бо для неї вселенські істини завше були у блювотині булгакова-пушкіна-тослоєвского чи якогось ільфа-пєтрова.

То ли дело Вы - настоящий культурный и образованный патриот Украины ))

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #27 : Травня 31, 2024, 01:14:31 01:14 »

У вас цитування якесь хитре :)
На голосування "73% за Зеленського" я розцінюю дуже просто. Мільярдні зусилля русні, котрі були. Зусилля шановних партньоров, а саме США, котрі були як би там рибонькі старанно не забували інтерв'ю посліц та джерела фінансування квартірооптімістов. Зусилля інтелектуалів-олігархів. Все це помножено на мрію наріда про те, що з русньой якось можна домовитися (така сама мрія серед нарідів НАТО - наша поточна біда). Дорівнюють такому результату.

До речі, щодо 1991 - взагалі-то так, багато хто банально хотів щоб сраний совок нарешті розвалився, я аби жити хоч як, аби не так. Між іншим, вони не прогадали - навіть життя між кацапстаном та шановними, котрі розглядали нас як країну яка один хрін опиниться під кацапами за три дні - навіть воно було краще за совок.

До вашої думки щодо моїх здібностей до аналізу я дослухаюся... ну, хотілося б мені так сказати  :gigi: але не після ваших очевидних фіксацій на Юлі та всьому іншому. Тут коротше як з аксіомою вибору - точно відомо, що вона неадекватна, але не завжди зрозуміло, якою мірою й де це вплинуло на результат. Так і з вами - ви б мої здібності до аналізу може й оцінили б, якби вам не заважав юлькізм.

Що таке "оскаженіла любов мешканців бла бла до януковича бла бла" я й справді можу розписати, якщо вам справді цікаво. Якщо не дуже, мені конкретно зараз друкувати важкувато :)

А Донецьк та Луганськ повернуться під український контроль, вочевидь, після утілізації достатньої кількості іпаной русні

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Травня 31, 2024, 10:52:16 22:52 »
Одна з головних причин чому Україна опинилася на межі свого існування полягає в тому, що в абсолютній більшості українці нездатні мислити категоріями соціо-культурними і політичними. Так само у них майже повністю мертва здатність встановлювати причинно-наслідкові зв'язки між суспільними явищами і подіями.
І це давало і дає їхнім головним ворогам - кацапам величезну перевагу. Як і забезпечує домінування кацапських стереотипів в Україні.

Я неодноразово постив тут статті українських інтелектуалів і жодної реакції ніколи не було. Хіба що матюки і плювки. І це дуже показово.

Offline profilaktik

• Hero Member
« Reply #29 : Травня 31, 2024, 11:06:20 23:06 »
Одна з головних причин чому Україна опинилася на межі свого існування полягає в тому, що в абсолютній більшості українці нездатні мислити категоріями соціо-культурними і політичними. Так само у них майже повністю мертва здатність встановлювати причинно-наслідкові зв'язки між суспільними явищами і подіями.
І це давало і дає їхнім головним ворогам - кацапам величезну перевагу. Як і забезпечує домінування кацапських стереотипів в Україні.

Я неодноразово постив тут статті українських інтелектуалів і жодної реакції ніколи не було. Хіба що матюки і плювки. І це дуже показово.

Да, все в Украине дураки, один Вы в Америке умный и все знаете.

Так оно и есть.