Мій допис власне було видалено, бо я думаю - ну реально, на біса стібати дядю
Але якщо дядя наполягає, то будьласочка.
Пояснюю в 100500й раз чому ти, Маджесті, був з реготом обісцяний геть усіма хто читав ту гілочку, може окрім мене бо ми тоді ще не бикували
Тому, що ти хотів з мисливської ружбайки збити шахєда.
Це дебілізм.
Ти це зараз чудово розумієш, але ти трохи тупий, й при цьому переоцінюєш свої здібності в хитродупості.
Тому ти кожного разу, як дятєл, намагаєшся робити вигляд ніби казав про дробовики взагалі (ніт, ти казав про мисливську зброю), що ти казав про дрони взагалі (ніт, ти казав про шахедів), й тому ти кожного разу обсираєшся.
Нащо ти це робиш - пес тебе знає, мабуть ти з тих кловунів-мужичков, котрі ладні в сльозках по землі кататися, аби своїм ротом не визнати що вони ступили. Ну або хоча б мовчки сидіти й не лізти в бикування, коли це елементарно не твоє.
Практично по всіх інших темах ти такий самий нуль, але це в принципі ні про що не каже - може ти видатний грузчік наприклад
або водій, або (господі прості) інженер-проектувальник. Таке часто трапляється, коли людина відкриває рота по всьому на світі, а шарить в тому, що вважає скучним та нецукавим, ну або - в твоєму випадку - непонтовим.
Правильно?