'Другіх ікспєрдов у міня для вас нєт' типу (с)
Ну якщо кацапи роками вкладались в їх вирощування, то що ж тут дивуватись, що вони все обсіли, як мухи
Такіх/другіх ікспєрдов задарма не треба ні мені, ні вам, ні НАТЄ. Я на роботі всім клієнтам завжди повторюю, що в рази краще адекватно визнати, що чогось немає - аніж робити вигляд ніби щось є, просто треба напільнічком доробити. От ікспєрдов по рашинькє на заході немає, й всю поточну прохфєсуру-лівачков треба люструвати й бажано саджати, як в цій новині. Це факт, який НАТО має сприйняти та почати працювати.
Минулого тижня були на семінарі по директиві NIS2. Моє питання було: яким конкретно чином відсторонити від критичних проектів іпану русню (ну тобто мігрантів з місцевими громадянствами, але визнано руснявим походженням), й не допустити їх до нових.
Відповідь: "млям млям, пук, срєньк, ну воно-то так... та не можна ж ніяк... ну корочє ми звісно всі визнаємо що їхнього духу не має бути близько... але ж треба так шоп без дискримінаційов... якщо русєнькій хороший очінно, то тоді ж мабуть можна й допустити... а ще, а ще... а ! У військових є ТАЄМНІ ПРОТОКОЛИ ПЕРЕВІРКИ, от на них й будемо розраховувати!"
Щодо протоколів перевірки військових. НАТОвський об'єкт, мені надали допуск, є робота, за протоколом військові мають все одно перевіряти чи там чудєс не сталося з обладнанням. Чувак мені сьогодні: "та роби шо хош, я потім цей... віндоус дефендером перевірю!"
Я розумію що не всі тут айтівці, й тим більш не всі з сесуріті, але дебілізм має бути очевидним
А щодо здивування - дик ніхто й не дивується. Дивують хіба шо цукаві особистості, в котрих в голові безконфліктно співіснує розуміння наявності таких ікспєрдов в якості консультантів НАТО, та лозунг "НАТО в порядку"
хоча очевидно, що до порядку в НАТО шлях довгесенький, й добре що пацани на десятий рік війни в Європі почали по ньому
повзти. Може навіть доповзуть, якщо гімняні корупційови-украйонци встоять проти вісі зла.