Щаз комашки всілякі налетять з криками 'Хуйло сільон а захід боїться'
?
Мене русняві вскукарєкі не цікавлять, це в пана ЮАР таке хобі.
Особисто для вас можу повторити ще раз, що захід на 72 відсотки тупорилий, й живе в такому самому каєфє, як 72 відсотки голоснувших по пріколу. Типу не їхня то війна, хрін з тим бамбасом, сойдьомся посєрєдінє, й головне перестать стрєлять.
З цією думкою робляться обісратися які потужні санкції, в котрих практично весь сенс полягає в РЄЗКОМ ОДНОЧАСНОМ введенні, й залізобетонному дотриманні зі свого боку. Якщо б бодай половина введених санкцій робилася так, я особисто допускаю що економіка рашинькі могла б кєкнуццо, принаймі без прямої та очевидної економічної інтервенції кхєтая.
Введення санкційова з рекламою за рік-півроку, без особливих наслідків (прямо скажемо, без наслідків.) за порушення по схемах рівня дитячого садочка імені єрмачка, й голосний плак-плак в західних ЗМІ, що типу ах ми безсилі - підштовхнуло саме західного манюпаса до тупорилого висновку, що хуйло сільон, й треба по карикатурах малювати расєюшьку у вигляді сильного ведмедя у 2024 році.
Наслідки всього цього валяться особисто вам на голову. Дякуйте, підтримуйте, голосуйте за трумпа
реальність від того не змінюється.