Автор Тема: Санкції не діють...  (Прочитано 2903 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: Санкції не діють...
« Reply #60 : Листопада 20, 2024, 05:57:28 17:57 »
Ну ви взагалі віруєте в те, що США розвалювали СРСР санкціями.

Якщо хочете мені щось пояснити, поясніть як ви бачите гіпотетичну ситуацію,

1. Ні, то вийшло випадково, як і усе в світі.
2. Чекай, скоро побачиш. Я вже бачу.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #61 : Листопада 20, 2024, 06:09:37 18:09 »
Відсотків десять в суспільстві - нонконформісти, тобто вони б може й кайфували, але оскільки кайфують всі навкруги, то їм вже не хочеться. Це, звісно, не гарантує адекват - вони можуть топити за вступ США до кацапстану на правах десятого підшконарного округу.
Відсотків десять просто в адекваті більш-менш.
Ще там якась частка психів, яких захворювання змушує бачити реальну картину світу )))

Я немного по другому считаю.
Так что бы не ввязываться в проценты и полагая 73 тупыми упизднями нельзя 25 поголовно считать умниками
Часть из этих 25ти проголосовала случайно, а еще часть хотя и проголосовала "правильно" всетаки тоже тупые упиздни, ну бывает и такое
Поэтому реально умников процентов 10-15

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #62 : Листопада 20, 2024, 09:22:43 21:22 »
1. Ні, то вийшло випадково, як і усе в світі.
2. Чекай, скоро побачиш. Я вже бачу.
1) Тоді чому ви підняли цей приклад :) тоді робили таке собі, випадково розвалили, тепер роблять вдесятеро обережніше. Молодці пацани, звісно, але я розглядаю питання, як мають виглядати санкції, котрі могли б досягти заявленої мети. А не історичний екскурс в кловунаду сосу-сосущіствованія двох братерських наддержав.
2) Підписники хорошево русково швєца, й свідки плана "Анаконда" взагалі з 2014 бачать :) мова, однак, про дещо інше.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #63 : Листопада 20, 2024, 09:28:45 21:28 »
Я немного по другому считаю.
Так что бы не ввязываться в проценты и полагая 73 тупыми упизднями нельзя 25 поголовно считать умниками
Часть из этих 25ти проголосовала случайно, а еще часть хотя и проголосовала "правильно" всетаки тоже тупые упиздни, ну бывает и такое
Поэтому реально умников процентов 10-15
Методологія різна, відсотки ті самі :)
До речі, я особисто взагалі не рахую нарід розумниками/тупарями виходячи з факту чисто голосування або адеквату (хоча корреляція звісно є). В багатьох з головою технічно ніби все ок, просто не пощастило туди закинути потрібні для адекватності ідеологію/погляди. В багатьох знов-таки ніби ок з головою, але вони, ну... оптимісти :) назвемо це так.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #64 : Листопада 21, 2024, 09:39:14 09:39 »
Российские авиакомпании массово приостанавливают полеты на самолетах Airbus из-за невозможности ремонтировать двигатели

Как пишет «Коммерсант», речь идет об Airbus A320neo и А321neo. Сейчас из 66 судов данного семейства, что есть в стране, простаивает 34. По оценкам источников издания, до половины из них могут уже не вернуться к полетам. Простой связывают с двигателями, которые невозможно чинить из-за отсутствия сложных механизмов, которые никак не завести в РФ после санкций.

Уточняется, что масштабный вывод этих самолетов из эксплуатации возможен уже с 2026 года. При этом наиболее сложная ситуация сложилась у новосибирской компании S7, где в ангарах простаивает 31 из 39 A320/А321neo, пишет «Коммерсант».
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #65 : Листопада 21, 2024, 06:25:34 18:25 »
США ввели санкции против Газпромбанка и банка "ДОМ. рф".

Кроме того Вашингтон внёс в санкционный список еще около 10 банков.

Для Газпромбанка действовала лицензия, которая позволяла дипломатическим учреждениям России за рубежом проводить операции с участием банка.

Санкции против Газпромбанка могут привести к его отключению от SWIFT. Кроме того, у банка есть работающие за рубежом карты Union Pay.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #66 : Листопада 22, 2024, 06:22:23 18:22 »
Цитувати
Россия законсервировала единственный в стране завод по производству модулей для сжижения природного газа, пишет Bloomberg. Предприятие Новатэка в Мурманской области могло позволить России стать одним из мировых лидеров по экспорту СПГ, однако из-за СВО и санкций в отношении «Арктик СПГ-2» завод был остановлен и законсервирован.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #67 : Листопада 23, 2024, 10:39:10 10:39 »
Цитувати
Крупнейший банк Великобритании HSBC прекратил обработку всех платежей из России и Беларуси.

"Любые платежи, обработанные через HSBC с участием России или Беларуси, могут быть задержаны для дальнейшего рассмотрения и, по нашему единоличному и абсолютному усмотрению, отклонены, а средства возвращены", – говорится в сообщении банка.

Своим клиентам, планирующим совершать или получать соответствующие платежи, банк рекомендует использовать "альтернативные варианты".

Reuters отмечает, что решение банка "стало продолжением его ухода с российского рынка". В мае 2024 года HSBC продал своё российское подразделение Экспобанку. Кроме того, британский банк опасается международных санкций, которые продолжают вводить против России в ответ на её вторжение в Украину.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #68 : Листопада 26, 2024, 09:53:33 09:53 »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #69 : Листопада 30, 2024, 12:49:19 12:49 »
Экспорт российского оружия по итогам года рухнет в 14 раз по сравнению с 2021 годом

россия фактически перестанет быть значимым экспортером оружия по итогам 2024 года, сократив его поставки в 14 раз по сравнению с последним предвоенным годом, свидетельствуют расчеты российского эксперта по оборонной политике Павла Лузина.

Согласно расчетам Лузина, выручка от продажи российского оружия по итогам 2024 года составит менее 1 млрд долларов. Годом ранее этот показатель был 3 млрд долларов, в 2022 году – 8 млрд долларов, а в 2021 году – 14,6 млрд долларов.

«Мы видим, что россия как экспортер вооружения в общем провалилась. Здесь понятно, что ВПК рассчитывает на остановку, заморозку, завершение войны с тем, чтобы вернуться к выполнению экспортных контрактов, потому что они давали хороший приток в том числе твердой валюты», — сказал Лузин на конференции «Страна и мир: Российские реалии 2024» в Берлине.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #70 : Грудня 12, 2024, 12:27:13 00:27 »
Одна з причин, чому багато потрібних санкцій не діє. Не те щоб новина, але мені сподобалося формулювання. "Дірка в санкціях розміром з тайожний союз".
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/683353-zbroya-dlya-rf-rosiyani-otrimuyut-gvintivki-v-obhid-sankciy-detali
Цитувати
Зброя для РФ — деталі розслідування
Журналісти спершу пояснили, яка саме особливість накладання санкцій на РФ допомагає росіянам на третьому році війни вільно купувати західні гвинтівки, карабіни, снайперські гвинтівки, оптику, кулі тощо. У статті цю особливість назвали "отвір в санкціях розміром з Митний союз". Рішення про ембарго на постачання зброї в ЄС запровадили ще у 2014 році, але у ньому є дві проблеми. Перша проблеми — дозволили довозити зброю, про яку домовились до 1 серпня 2014 року. Друга — відсутність жодного контролю за сусідами РФ і відсутність покарання. Тобто Вірменія, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Узбекистан, які перебувають у Митному союзі з РФ, імпортували зброю західних виробників, а потім без обмежень везли її росіянам, ідеться у розслідуванні.

У статті навели інфографіку з даними щодо раптового зростання імпорту зброї в перелічені країни. Інфографіка показує, що лідер експорту зброї — Грузія: у 2022 році вона утричі перевершила найближчого конкурента, Казахстан.
Цитувати
Також розслідувачі проаналізували дані про поставки зброї США, країн ЄС, Туреччини в країни-сусіди РФ. На графіках, наприклад, по Казахстану, особливо відзначається Туреччина, на графіках Вірменії — Італія.
Гарні графіки за посиланням.

А от також прікольчік шашличний.
https://focus.ua/uk/voennye-novosti/680081-rf-postachaye-pidsankciynu-optiku-z-britaniji-rozsliduvannya-zmi
Цитувати
25-річна інста-модель створила компанію, яка постачала до РФ товари військового призначення. Вона заперечила і сказала, що вже не володіє компанією, однак після публікації розслідування видалила всі свої сторінки в соцмережах.

Оптичні прилади з Британії, які можуть використовуватися в ракетах, танках і літаках, надходили до РФ через компанію-прокладку, яку створила 25-річна інстамодель з Казахстану. Про це йдеться у розслідуванні BBC.

Журналісти пишуть, що компанія Beck Optronic працювала над технологіями для танків Challenger 2 і винищувачів F-35. Зокрема, лінзи й оптичні технології були внесені до списку товарів, які заборонено експортувати до РФ без дозволу Лондона. Однак військове обладнання цієї фірми вартістю в понад 2 млн доларів було продане до російської компанії Sol Group та Уральського оптико-механічного заводу.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #71 : Грудня 12, 2024, 12:41:14 00:41 »
Й ніхто не знає про це. Компанії такі заклопотані, ващє.
Згадайте, згадайте як воно було придбати бодай сцяний ствол для гвинтівки снайперам на донбас у 2014 році. Пам'ятаєте? Бдєлі, сукі. З того ствола аж КАЦАПУ могли випадково зробити боляче. Це ніяк неможна було допустити. А тепер - та шо там, йой.
Цитувати
Компанія Beck Optronic також повідомила, що не порушувала санкцій, не мала жодних справ з РФ чи Киргизстаном і не знав про постачання. Водночас журналісти констатують, що британська компанія справді могла не знати про ці поставки та їхній кінцевий пункт доставки у РФ.
Звісно могла. Аякжеж? Я вам більше скажу, напевно після таких статєєк складається враження, що будь-яка 25річна чмоня може отак тупо відкрити довбаний ФОП, накупити зброї без жодних пояснень, й кайфувати? Тримаю в курсі. Ви якщо хрінь якусь подвійного призначення купуєте, бодай щось мілітарі грейд - хріна лисого щось ви купите без обгрунтування, що то було і якого біса. Такось якось. Контроль, принаймі паперовий, є. Окрім випадків, коли у вас з рота руся піся випадає, а з кишень рублікі. Тоді норм. Можна й без контролю.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #72 : Грудня 12, 2024, 06:49:01 06:49 »
А ти думаєш сидять продавці по всьому світу, і думка у них лише одна - щоб їх товар не потрапив до кацапів.

Та ні, дорогенька, уж продавцям взагалі пох!
Прийшов клієнт, дав грошей, та беріть хоч все, і оптіку, і прилади, і снаряди!
- А ядрьону бонбу можна?
- Ні, не можна, у вас трохи грошей не вистачає, приходьте завтра, з грошима, ми запакуємо у папір різдвяний із Сантами.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #73 : Грудня 12, 2024, 09:41:44 09:41 »
А ти думаєш сидять продавці по всьому світу, і думка у них лише одна - щоб їх товар не потрапив до кацапів.

Та ні, дорогенька, уж продавцям взагалі пох!
Прийшов клієнт, дав грошей, та беріть хоч все, і оптіку, і прилади, і снаряди!
- А ядрьону бонбу можна?
- Ні, не можна, у вас трохи грошей не вистачає, приходьте завтра, з грошима, ми запакуємо у папір різдвяний із Сантами.

Так статья как раз про то что пох быть не должно

ЗЫ Сразу скажу что бубочка с його корупцией тут никаким боком

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #74 : Грудня 12, 2024, 10:30:49 10:30 »
Так статья как раз про то что пох быть не должно

Колись мені знадобився замок на гараж.
Отакий.

В магазинах їх повно, але вони кацапського виробництва.
Я знав що вони передрали його з італійської Мотури, тому знайшов (з трудом) Мотуру і купив (на 1000 грн. дорожче).

А тепер вгадай, що купить 90% народу?
Їм пох.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #75 : Грудня 12, 2024, 10:56:51 10:56 »
Колись мені знадобився замок на гараж.
Отакий.

В магазинах їх повно, але вони кацапського виробництва.
Я знав що вони передрали його з італійської Мотури, тому знайшов (з трудом) Мотуру і купив (на 1000 грн. дорожче).

А тепер вгадай, що купить 90% народу?
Їм пох.

Так а санкции на шо? Как раз для того что б было не пох

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #76 : Грудня 12, 2024, 11:39:14 11:39 »
Я думаю, що санкції та закони якраз для того, щоб думка продавців тут провідної ролі не грала.
Також я думаю, що в мене досить чітко окреслені спогади про те, як ті довбані продавці сиділи, й РЕАЛЬНО думка була лише одна - щоб їх товар не потрапив до клятих украйонцов.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #77 : Грудня 13, 2024, 01:37:44 13:37 »
BBC сообщило о раскрытии российской преступной сети отмывавшей деньги для российских мошенников, наркоторговцев, шпионов  и кремлевских СМИ типа RT.
Две фирмы работали как обычные банки, но без лицензии, проверок клиентов  и источников происхождения  их средств.  В  результате из РФ  в Великобританию и другие страны мира выведены миллионы денег из РФ.

Слежка велась три года,  все участники арестованы, часть средств конфискована, пользователи, отправлявшие деньги через российские криптобиржы  и обналичивавшие  свои средства на западе - все «на карандаше» у британской полиции и спец.служб.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #78 : Грудня 13, 2024, 01:53:31 13:53 »
Слежка велась три года,  все участники арестованы, часть средств конфискована, пользователи, отправлявшие деньги через российские криптобиржы  и обналичивавшие  свои средства на западе - все «на карандаше» у британской полиции и спец.служб.
Є такий стандарт безпеки, PCI DSS.
За всю історію існування, не зламали нікого, хто йому відповідав.
Тому що  :gigi: кого зламали, той, значить, йому не відповідав  :gigi:
Так і тут. Всі учасники заарештовані, всі на олівці (до речі, а за шо? бо якщо є за шо, то мають бути арештовані, а як нема за шо - то олівець на парту будьласочка, й спину прямо). Хто не заарештований - той не учасник, а хто не на олівці - той не користувач  :gigi:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #79 : Грудня 13, 2024, 06:26:38 18:26 »
Баба Яга проти (малюнок загубив, шукати не хочу)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #80 : Грудня 14, 2024, 02:06:07 14:06 »
Баба Яга проти (малюнок загубив, шукати не хочу)
Ну а за фактом, ви розумієте покроково, що саме відбувалося? Може навіть здатні сказати, за що "посадили на олівець", й що це взагалі за така люта кара, яка чимось нагадує покарання чергових зебидлослуг?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #81 : Грудня 14, 2024, 04:01:25 16:01 »
Ну а за фактом, ви розумієте покроково, що саме відбувалося? Може навіть здатні сказати, за що "посадили на олівець", й що це взагалі за така люта кара, яка чимось нагадує покарання чергових зебидлослуг?

Ну так організаторів схеми посадили, бабло забрали, ну а кацапів, що пересилали бабло на захід, 'посадили на олівець'. Що саме дєвушкє знову не так ? Повинні були командос десантувати в Кацапію, щоб їх доставити і покарати ?

Я саме так зрозумів з тексту вище :smilie7:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #82 : Грудня 14, 2024, 04:12:59 16:12 »

А от скажи, що ти знаєш про обшуки в Укрзалізниці (пару днів тому)?
Я впевнений, що нічого, як і все суспільство.

А я сьогодні їздив в авто, і прослухав досить розлогу розповідь про це.
І там вже купа (більше двадцяти) фігурантів, яким пред'явлені звинувачення.
Головний, по кличці Дєд, навіть без права застави. Зами теж у в'язниці.
І справа лише почалася.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #83 : Грудня 14, 2024, 04:22:28 16:22 »
Ну так організаторів схеми посадили, бабло забрали, ну а кацапів, що пересилали бабло на захід, 'посадили на олівець'. Що саме дєвушкє знову не так ? Повинні були командос десантувати в Кацапію, щоб їх доставити і покарати ?

Я саме так зрозумів з тексту вище :smilie7:
Як щодо, ну. Відкрито визнати, чим є криптомережі, й хто головний користувач та бенефеціар.
Хоча блін, кого я питаю. Людину, в котрої поліція гранбретонії саджає на олівець кацапів в кацапстані?
Люблю я таку демократію (с) Стурмер

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #84 : Грудня 14, 2024, 04:23:29 16:23 »
А от скажи, що ти знаєш про обшуки в Укрзалізниці (пару днів тому)?
Я впевнений, що нічого, як і все суспільство.

А я сьогодні їздив в авто, і прослухав досить розлогу розповідь про це.
І там вже купа (більше двадцяти) фігурантів, яким пред'явлені звинувачення.
Головний, по кличці Дєд, навіть без права застави. Зами теж у в'язниці.
І справа лише почалася.
Нічого не знаю, ви абсолютно праві. А до чого це?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #85 : Грудня 14, 2024, 08:01:07 20:01 »
Як щодо, ну. Відкрито визнати, чим є криптомережі, й хто головний користувач та бенефеціар.
Хоча блін, кого я питаю. Людину, в котрої поліція гранбретонії саджає на олівець кацапів в кацапстані?
Люблю я таку демократію (с) Стурмер

Чєво сказать то хотєлі ?   :smilie11:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #86 : Грудня 14, 2024, 08:08:36 20:08 »
Чєво сказать то хотєлі ?   :smilie11:
Побажати вам приємного кайфу  :smiley15:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #87 : Грудня 14, 2024, 08:19:03 20:19 »
А до чого це?

До твого попереднього допису, як що я його правильно зрозумів.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #88 : Грудня 14, 2024, 09:15:42 21:15 »
До твого попереднього допису, як що я його правильно зрозумів.
Мій допис про те, що звісно круто, що зловили. Але те, що є взагалі цілковито легальна мулька по проводу лівого бабла. Що копам треба два роки потужно спостерігати перш ніж посадити якийсь там мілілітр з моря відмивачів руснявого баблішка. І що це ще типу гарні новини, бо всі інші такі собі. То в розрізі сенсу гілки - цедзіп :)
Новина про укрзалізницю мене більше потішила, чесно кажучи, але теж, якби там сів хоча б сєрлєщ...

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #89 : Грудня 15, 2024, 07:25:26 07:25 »
якби там сів хоча б сєрлєщ...

Лещ гівно, але він тут ні до чого.
На послухай:

Тут дуже стисло.