Автор Тема: Санкції не діють...  (Прочитано 10623 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Re: Санкції не діють...
« Reply #120 : Січня 24, 2025, 04:30:13 04:30 »
Шож теперь бедному Кузе делать  :weep:

Кузю нарешті списали.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #121 : Січня 26, 2025, 12:29:08 12:29 »
Американські санкції, покликані скоротити отримання Росією валютної виручки від експорту вуглеводнів, фактично поховали проєкт Арктик СПГ 2.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #122 : Січня 26, 2025, 05:52:50 17:52 »
Американські санкції, покликані скоротити отримання Росією валютної виручки від експорту вуглеводнів, фактично поховали проєкт Арктик СПГ 2.
Проєкт "арктік" спокійно повертається в радную гавань після окупації скандинавської частини арктики, й донесення до скандинавських держав ідеї сасу-сасущіствованія з русньой. Коли що.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #123 : Березня 17, 2025, 10:56:20 10:56 »
https://biz.liga.net/ua/all/tek/novosti/yes-vidklav-sanktsii-proty-rosiyskoho-zph-ochikuiuchy-na-domovlenosti-zi-ssha-politico
Цитувати
Подальші санкції ЄС щодо російської енергетики залежатимуть від рішення адміністрації Дональда Трампа щодо експорту американського ЗПГ. Якщо Вашингтон підтримає угоду, це може розморозити європейську "дорожню карту" та відновити дискусію про поступову відмову від російського ЗПГ. В іншому випадку Брюссель змушений буде шукати альтернативні рішення самостійно.
Пам'ятаєте, як у 2022му році європка на конхференціях розповідала, як вони там всі попрокидалися та прийняли потужне рішення щодо енергетичної незалежності :) ну от виділене - це воно.
На поточний момент пацани розраховують на домовленості з Вашингтоном  :pooh_lol: бо ну а як ще, якщо не розраховувати на домовленості, то як жити взагалі, це ж труднінько, в біса б воно нормальному ойропейцю всралося, такі складнощі життєві.
Можна було б щось написати про заяви адмінісрації трумпа щодо ПП2, або там про варіанти зміни поведінки трумпа після того як хуйло його попустить.
Але достатньо одного.
Трумп президетн США, а ЄС розраховує на домовленості зі США  :lol: :smiley24:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #124 : Березня 17, 2025, 11:22:53 11:22 »
Як автор гілки, я на всякий випадок нагадаю - Вона була розпочата при адекватному Байдені.
На уїбана Трампа я тоді не розраховував.
Подальшу відповідність сенсу теми, тому що робить Руда потвора, я не гарантую.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #125 : Березня 17, 2025, 11:45:21 11:45 »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #126 : Березня 17, 2025, 12:14:56 12:14 »
404 Такої сторінки немає  :smilie8:

Про що там йшлося в 2-х словах ?
В двох словах, ЄС не може накласти санкції на кацапський газ й таке інше, бо хоче перед тим дочекатися від трумпа гарантій що США поставлятимуть свій газ натомість. А якщо не дочекається, то типу доведеться аж самим працювати.
Нонсенс ситуації в тому, що з таким презом всі гарантії США лайна не варті, й це очевидно.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #127 : Березня 17, 2025, 12:20:21 12:20 »
Як автор гілки, я на всякий випадок нагадаю - Вона була розпочата при адекватному Байдені.
На уїбана Трампа я тоді не розраховував.
Подальшу відповідність сенсу теми, тому що робить Руда потвора, я не гарантую.

Ну, ефект обережного менеджменту ескалаційова при адекватному Байдені ми всі можемо бачити, а резиденти України ще й відчувати. Є очевидним, що Байден дуже, дуже сильно перегнув зі своєю дурнею про "зроблю все аби 3 світової не було", й в тому числі за ці мутні напівміри деми просрали вибори такому бидлу. Хоча вирішальним моментом, звісно, були недолугі перевзування з кандидатами.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #128 : Березня 17, 2025, 12:31:46 12:31 »
Я вже втомися тобі розповідати, що Байден постачав і зброю і гроші майже безперервно, а як що одного разу і пригальмував, то саме через респів Трампа.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #129 : Березня 17, 2025, 01:37:22 13:37 »
Я вже втомися тобі розповідати, що Байден постачав і зброю і гроші майже безперервно, а як що одного разу і пригальмував, то саме через респів Трампа.
Ви б мені краще розповіли, яким боком це до обговорюванного питання санкцій.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #130 : Березня 17, 2025, 02:21:28 14:21 »
Ну ти ж про Байдена написала.
Я відповів. Що незрозуміло?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #131 : Березня 17, 2025, 02:24:41 14:24 »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #132 : Березня 17, 2025, 03:47:33 15:47 »
Ну ти ж про Байдена написала.
Я відповів. Що незрозуміло?
Я пишу про помилкове рішення Байдена дуже м'яконько підійти до питання санкцій для русні. Незрозуміло те, яким чином сюди ваш коментар про поставки зброї (де, в сенсі кількості та обмежень використання, теж були помилкові рішення Байдена, але це абсолютно інша тема).

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #133 : Березня 17, 2025, 04:06:04 16:06 »
Діють санкції, хоча й з запізненням  :smilie7:

У Німеччині судитимуть ексменеджерів Siemens за постачання турбін у Крим
Як на вашу думку мали б виглядати подібні контрзаходи з точки зору спільного інтересу України та ЄС?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #134 : Березня 17, 2025, 04:22:21 16:22 »
Як на вашу думку мали б виглядати подібні контрзаходи з точки зору спільного інтересу України та ЄС?

А ми про спільні інтереси узнали в 2014 році, чи з приходом Трампа?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #135 : Березня 17, 2025, 04:24:40 16:24 »

Дуже просто. Україна мала би створити службу, яка би відслідковувала порушення санкційного режиму  і САМА подавати позови в тих країнах, де знаходяться порушники.

Але цим треба займатись кваліфіковано та методично. Бо воно трохи складніше, ніж продукування гундосиків  :smilie2:

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #136 : Березня 17, 2025, 04:57:12 16:57 »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #137 : Березня 17, 2025, 10:53:13 22:53 »
Дуже просто. Україна мала би створити службу, яка би відслідковувала порушення санкційного режиму  і САМА подавати позови в тих країнах, де знаходяться порушники.

Але цим треба займатись кваліфіковано та методично. Бо воно трохи складніше, ніж продукування гундосиків  :smilie2:
Кхм, ну цю дуже просту візію ви вже демонстрували раніше, коли тут було модно співати, що в Європи всьо в парядкє. Тому, власне, в вашій візії про ЄС нічого: ну, типу, на біса б воно взагалі ЄС впало.
Люди кажуть (тм), що зараз парадігма трошки помінялася, і в Європи не всьо в парядкє.
Тому й питаю, це ви рефлекторно відповіли, чи для вас нічого не змінилося, й на вашу думку це не спільна проблема європейської частини континенту?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #138 : Березня 18, 2025, 07:09:30 07:09 »
Кхм, ну цю дуже просту візію ви вже демонстрували раніше, коли тут було модно співати, що в Європи всьо в парядкє. Тому, власне, в вашій візії про ЄС нічого: ну, типу, на біса б воно взагалі ЄС впало.
Люди кажуть (тм), що зараз парадігма трошки помінялася, і в Європи не всьо в парядкє.
Тому й питаю, це ви рефлекторно відповіли, чи для вас нічого не змінилося, й на вашу думку це не спільна проблема європейської частини континенту?

Тьотя, не грузи. І не забувай гасити свічки перед портретом найвеличнішого, коли виходиш з дому  :smilie8:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #139 : Березня 19, 2025, 01:30:14 13:30 »
Кризис в угольной отрасли Кузбасса: доходы рухнули на 70%

Председатель правительства Кузбасса в соцсетях объяснил, почему угольная отрасль в кризисе. В начале 2025 года экспортные доходы упали на 70% по сравнению с 2024-м.

Причины:
- Снижение добычи угля,
- Падение мировых цен на уголь;
- Убытки угольных компаний, и как следствие - забастовки и даже голодовки шахтеров, протесты из-за отсутствия топлива для населения,
- Укрепление рубля, из-за чего экспорт приносит меньше прибыли;
- Рост себестоимости добычи на 25-40% за год из-за санкций, дорогого обслуживания техники и высоких ставок по кредитам.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #140 : Березня 19, 2025, 02:13:59 14:13 »
Тьотя, не грузи. І не забувай гасити свічки перед портретом найвеличнішого, коли виходиш з дому  :smilie8:
Тобто надати відповідь ви нездатні. Ок.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #141 : Березня 19, 2025, 03:01:33 15:01 »
Тобто надати відповідь ви нездатні. Ок.

На що відповідати ? Чи в Європи все ок ?

На разі так. Тільки на відміну від декого, вони чомусь не готуються до майскіх шашличків, а зброю активніше виробляють і навіть нам збільшують допомогу  :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #142 : Березня 19, 2025, 09:43:08 21:43 »
На що відповідати ? Чи в Європи все ок ?

На разі так. Тільки на відміну від декого, вони чомусь не готуються до майскіх шашличків, а зброю активніше виробляють і навіть нам збільшують допомогу  :smilie8:
Це цікаво. Наприклад, на мою думку, коли в когось все ОК, цей хтось може спокійно готуватися до шашличков, а також не кидає в авральному порядку гроші на створення виробництва зброї. Все ж ок, навіщо бігати змінювати власне законодавство, аби терміново ще більше грошей в озброєння вивільнити.

Чому вони не готуються до шашличков, пане РГ? Якщо все ок? Давайте все ж розберемося, що це воно таке, ваше "все ок".

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #143 : Березня 19, 2025, 10:24:22 22:24 »
Це цікаво. Наприклад, на мою думку, коли в когось все ОК, цей хтось може спокійно готуватися до шашличков, а також не кидає в авральному порядку гроші на створення виробництва зброї. Все ж ок, навіщо бігати змінювати власне законодавство, аби терміново ще більше грошей в озброєння вивільнити.

Чому вони не готуються до шашличков, пане РГ? Якщо все ок? Давайте все ж розберемося, що це воно таке, ваше "все ок".

Справедливости ради это ОК может быть из серии как в том анекдоте
- Я решил жить вечно!
- Ну и как?
- Пока получается

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #144 : Березня 19, 2025, 10:41:34 22:41 »
Справедливости ради это ОК может быть из серии как в том анекдоте
- Я решил жить вечно!
- Ну и как?
- Пока получается
Ні, в форматі жарту я подібне добре розумію :) я навіть розумію мотиви кайфуючих ойропейчиків, в котрих все ок було три роки - так само як в зебілів було все ок п'ять років тому. Ну, окрім корупційова порошенківського, та доріг.
Але тут ніби розмовляєш з українцями, резидентами України - а по тексту таке враження, ніби з блаженим колегою... хоча про що я? Коли настала ера трумпа, в мене навіть блаженим колегам вже не здається, що все ок  :laugh:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #145 : Березня 22, 2025, 10:46:47 22:46 »
Санкції нє работают  :smilie8:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #146 : Березня 26, 2025, 02:19:20 14:19 »
Порти ЄС припиняють перевалку російського СПГ з 26 березня

P. S. Бидланівцям смоктати з поривами зняття санкцій з кацапів  :smilie7:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #147 : Березня 30, 2025, 08:29:52 20:29 »
Ось справжні санкції :smilie7:

...колишній глава Мінфіну Михайло Задорнов оцінив об'єм, що застряг, у 30 мільярдів доларів. Проте джерело агентства Reuters у банківських колах раніше  називало  ще більшу суму — 39 мільярдів доларів.

РФ не може вивести з Індії мільярди рупій за продану нафту

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #148 : Березня 30, 2025, 08:42:56 20:42 »
Не буду шукати, де прочитав, але:
Панама відмінила реєстрацію і приписку 128 танкерів.
Це той самий "тіньовий флот".

До речі, це той випадок коли "Слава Трампу!"

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #149 : Березня 30, 2025, 08:45:46 20:45 »