Чекаємо в темі норвежських дамбасян
Ну шо,
, сподіваюсь всі вже накайфувалися
, й боєвой задор трошки розвіявся
, бо в мене на чухню особливо настрою зараз нема.
Тому, послідовненько про очевидне.
По-перше, заборона бити по святой рашенькє, котра сама спокійненько обстрілює ринки та житлові будинки будь-якими ракетами, в тому числі новими іранськими та старими китайськими, з загашника пончіка - сама по собі цинічна й тупорила. Вона настільки цинічна й тупорила, що раніше - коли США ще не визнавали таке прилюдно - деякі відмічені в гілці добродії активно верещали, що нема таких заборон й бути не може. Хоча інфа про контрбатарейні радари, які магічним чином нікуа не бачили за межами кордону на донбасі, й деякі інші штукі-дрюкі була ще за Пороха.
По-друге, причин на таку заборону може бути аж дві. Перша - США бздять, друга - США не хочуть дужо ссоріццо з партньором рашинькой, бо ще ж потім сосу-сосущіствовать. Особисто я не думаю, що США чогось бздять, й гадаю що причини в планах на сосущіствованіє з єдіной та нєдєлімой рашенькой. Особисто я вважаю такі плани виключно тупорилими та шкідливими не тільки для України, але й для США. Хто з присутніх вважає, що США мають з нєдєлімой расійушкой сасущіствовать та тиснути кнопки перезавантаження - підійміть руки, та йдіть нахуй. Хто так не вважає - вчіться казати це ротом й прямо.
Пункт два з половиною: попри те, що заборона бити по кацапстанчіку є повним цедзіпом, добре що вона з таємно-тихеньких муточок перейшла в категорію публічної ганьби для держдепу США. Саме це змушує його крутитися, виправдовуватися, й нести оцю хрінь, що пан РГ нам сюди приніс. Тримайтеся за щось руками, зараз буде приголомшлива новина: держдеп нічого не каже опаришам. Він їх на піськє крутив, вони йому ніхто. Держдеп прямим текстом виправдовується
перед американськими виборцями за свою тупорилу та цинічну заборону. Бо там люди так само не розуміють, а з яких саме див такі заборони існують, й журналісти заробляють собі рейтинг, ставлячи питання, на які суспільство хотіло б почути відповідь. Те, що держдеп не знайшов нічого кращого за з'їзд з теми на рівні дитячого садочка - теж яскраво характеризує тупорилість заборони.
Для золотих рибоньок та цукавих особистостей, є ще дві додаткових вправи, а саме.
Вправа номер один. Помедитуйте, та спробуйте згадати як дехто з американців верещав як різана свиня, коли ЗСУ почали гатити по кацапських НПЗ власною зброєю. Спробуйте згадати, хто це був. Спробуйте відповісти хоча б для себе на питання, навіщо він це робив. От конкретно шоби що.
Вправа номер два. Підготуйте про всяк випадок тазік з холодною водою, й проведіть умствіний експірімєнт. Уявіть, що ви знаходитеся на цій конференції держдепу, й питаєте в достойника, котрий розтриндівся про українську зброю: чи підтримує США створення Україною власної ядерної зброї, ну шоб отето всьо нувипонялі. Уявіть, що достойник від такого питання не здох на місці, й що він має вам щось відповісти за суттю запитання. Якщо на виконанні цієї вправи ви відчуєте як тхне пальонной елєктропроводкой, негайно сідайте в тазік.