Взагалі тема супер скандальна..
Обтяжена тим що для багатьох треба прикласти зусилля для розуміння що саме відбулося
Досі є люди, і люди загалом нормальні, які сприймають те за чисту монету.
За "політичні баталії", Гг..
В нас тут є теми щодо упячки, та хай буде ще й ця щоб гуглився заголовок.
Коли медвед вперше започаткував список "підорського бараку", це видалося вчасним, бо симптоми
вже підійшли до країв. Зараз у списку вже десь 350 персонажів (!), точно не знаю, що видавалося нереальним та гротескним,
Але В цілому, за може кількома спірними учасниками, воно так і є. В цілому, бо є одне зауваження.
В тому списку учасники ніби всі одного рівня. Але це не так.
Треба було б спочатку групувати негативів першого порядку, а решта статисти, тобто другого порядку, що просто прибилися туди, бо там було безпечніше, що вони й усвідомили.
Притула довго модерувала форум особисто. Тоді Все й почалося. Поступово. Все було продано не за один раз.
Першим хто підкотив до Притули і зробив Пропозицію була Тімашонка. Гадаю це було одразу після або під час першого майдану. Першою бо вона з усього дна політичних пройдисвітів та шахраїв була найрозумнішою. Найцинічнішою навіть більше. Вона швидко зрозуміла, що натовп бабок і небабок з залізними зубами і без таких, зазомбованих з потрібної сторони може вирішити багато питань, в тому числі спасти від кримінальних справ. Імідж - все.
Ось тоді сформувалася друга бригада. Друга, бо першою були кацапи з іпсо (вони вже тоді активно працювали) і наші підкацапники.
Я не маю документальних доказів, і ніхто не має, що Притула брала гроші від ФСБ. Такі докази можуть випливати в майбутньому з Москви. Коли зруйнують лубянську будівлю і винесуть все що там зберігалося.
Також ніхто не покаже платіжки від Тімашонки. Але, з часом я впевнений щось випливе.
Було видно по факту, що попри заборону Правилами, на фупі працює бригада жулькоскота, яка Кришується самим головним модератором.
Далі витекло багато води. І жулькоскот в повному складі був переданий піарникам Зеленського, які активно працювали в Інтернеті Взагалі по всіх напрямках.
Тобто, деструктивна банда пішла в деструктивну секту для знищення країни.
Хтось скаже що не можна перебільшувати роль ФУП в цій ганебній справі. Що аудиторія покриття дуже мала.
Я відповім що досвід форуму був масштабований на всю країну
Банда на чолі з модерацією працює і зараз.