Автор Тема: Трамп готовит депортацию украинских беженцев  (Прочитано 675 раз)

0 Користувачів і 5 Гостей дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Re: Трамп готовит депортацию украинских беженцев
« Reply #60 : Листопада 12, 2024, 07:11:59 19:11 »
Іудушка, то нахуя Бидлан сам телефонував Хуйлу ? Обіцяв ставати раком та розсуавти ягодиці по першому помаху руки ?   :smilie7:

І ти теж переставай матюкатись. Сприймайте оце явище як двері. Ну є вони, щось там риплять - то вони такі.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #61 : Листопада 12, 2024, 07:23:06 19:23 »
По перше, перестань матюкатись.
По друге, він свою маму й так принижує. Заодно з дружиною. Бо думає, що запропонувавши мені працювати санітаркою він мене дуже образив. Насправді, я не вважаю, що доглядати за кимось це принизливо. І не думає, що і його мама за ним доглядала і прибирала в дитинстві, і його дружина теж доглядала і прибирала за його дітьми.

Не приписуй мені свої думки. Праця санітаркою у військовому шпиталі під час війни - це ознака шляхетності духу людського. Бо на це зважуються лише люди із совістю і честю..
« Останнє редагування: Листопада 12, 2024, 07:44:54 19:44 від Feral Cat »
If you are going through hell, keep going.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #62 : Листопада 12, 2024, 07:26:38 19:26 »
Не приписуй мені свої думки. Праця санітаркою у військовому шпиталі під час війни - це ознака шляхетності духу людського. Бо на це зважуються лише лоди із совістю і честю..

Тидиви який пафос. Тільки незрозуміло з якого переляку ти раптом став посилати мене працювати санітаркою, а не волонтеркою, наприклад, чи навідницею дронів.

Offline Ostap.L

• Hero Member
« Reply #63 : Листопада 12, 2024, 07:38:09 19:38 »
пропоную помовчати 1 хвилину

У Кривому Розі внаслідок російського обстрілу загинули матір і троє дітей. Найменшій було лише 2 місяці.
https://life.pravda.com.ua/society/shcho-vidomo-pro-zhertv-rosiyskoji-ataki-u-krivomu-rozi-mamu-i-troh-jiji-ditey-304801/

десь в новинах було що начебто це був Іскандер. Але я не про це. Якби родина евакуювалася як інщі, то залишились би живими. А пенсів я б закордон не випускав, а направив би в піхоту. Якщо вони так агресивно поводять себе на форумі, то я увляю як би вони нищили кацапів на пєрєдку...

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #64 : Листопада 12, 2024, 07:45:45 19:45 »
Тидиви який пафос. Тільки незрозуміло з якого переляку ти раптом став посилати мене працювати санітаркою, а не волонтеркою, наприклад, чи навідницею дронів.

Саме тому що така праця найважча.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #65 : Листопада 12, 2024, 07:50:55 19:50 »
так или иначе про делегализацию украинских беженцев написал уолл стрит деорнал
хотя акцент был и нп гаитянцах с аыганцами

м афганцамт тоже писдеу
сначала быдлан сепаратно слил доялное америки афганское правительство талибам,. а теперь этих немчастных которые хватались за шасси америеанских самолетов департируют в аыганистан

ту же хуйню предлагают и украинцам

но блядь какоаы колбасники!  продали за колбасу своих матерей, и просто украинских женщин и детей

пес писды помогли!

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #66 : Листопада 12, 2024, 09:08:10 21:08 »
І ти теж переставай матюкатись. Сприймайте оце явище як двері. Ну є вони, щось там риплять - то вони такі.

звиняй, але це лайно тут не буде виступати

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #67 : Листопада 13, 2024, 11:13:41 11:13 »
Бо большому счету с нашими беженцами то ничего страшного, можно вернуться, хоть и сложно
Но вот если это коснется афганцев то там вообще залет. Депортировать их в Афганистан это всеравно что депортировать наших в Россию. ПОсле такого со Штатами вообще никто не будет иметь дела

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #68 : Листопада 13, 2024, 04:10:07 16:10 »
Бо большому счету с нашими беженцами то ничего страшного, можно вернуться, хоть и сложно
Но вот если это коснется афганцев то там вообще залет. Депортировать их в Афганистан это всеравно что депортировать наших в Россию. ПОсле такого со Штатами вообще никто не будет иметь дела

не сказал бы
сколько уже случаев когда мамаша с ребенком погибает от баллистики , вернувшись с беженства

ну а так да
таким макаром у штатов не останется ни союзников, ни сторонников

это же надо послать страну в котлроц 80% населения проамерикпнское нахрен ( кстати произраильское тоже, хотя в израиое есть ибоаны сторонники уничтодения Украины)

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #69 : Листопада 13, 2024, 04:46:30 16:46 »

Ніхто не буде депортувати українців допоки не закінчиться війна і не зникне небезпека для цивільного населення. Перестаньте писати дурниці. Більше того, адміністрація Трампа обмежиться швидкою депортацією усіх тих, хто має criminal records а також можливо лише третиную загальної кількості нелегалів.
Українські громадяни, які прибули до США в якості біженців - прибули туди ЗАКОННО, тому ніхто їх не чіпатиме.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #70 : Листопада 13, 2024, 04:51:47 16:51 »
Ніхто не буде депортувати українців допоки не закінчиться війна і не зникне небезпека для цивільного населення. Перестаньте писати дурниці. Більше того, адміністрація Трампа обмежиться швидкою депортацією усіх тих, хто має criminal records а також можливо лише третиную загальної кількості нелегалів.
Українські громадяни, які прибули до США в якості біженців - прибули туди ЗАКОННО, тому ніхто їх не чіпатиме.

Вообще то я про афганцев писал

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #71 : Листопада 13, 2024, 04:54:31 16:54 »
Вообще то я про афганцев писал
З афганцями буде та ж сама історія.
Будуть депортувати насамперед кримінальні елементи. І якщо економічна ситуація поліпшиться,  то тема з радару зникне.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #72 : Листопада 13, 2024, 05:11:23 17:11 »
З афганцями буде та ж сама історія.
Будуть депортувати насамперед кримінальні елементи. І якщо економічна ситуація поліпшиться,  то тема з радару зникне.

ты до депортации не доживешь

а так можешь поцеловать сраку своему не очень белому господину дохлый поц

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #73 : Листопада 13, 2024, 06:51:36 18:51 »
Більше того, адміністрація Трампа обмежиться швидкою депортацією усіх тих, хто має criminal records а також можливо лише третиную загальної кількості нелегалів.
От тому я не люблю оцю абсолютно прибацану манеру дрочки на Байдена чи трумпа.
Нормальній людині має бути взагалі до лампади особа президента, допоки він робить правильні з точки зору тої людини речі.
Й от якщо та нормальна людина, припустимо, виступає за депортацію нелегалів (що логічно, між іншим. що з ними ще робити). То така людина голосує за трумпа. Й така людина прихрініє, коли потім той трумп депортує можливо, третину, це не точно, за умови якщо вони не ходили до церкви. А дві третини всадить їм на горба, й напісюганить своїм виборцям у вічі в найкращих традиціях бубачькі.
А що я бачу на цьому форумі постійно? Наріду взагалі чхати що там робиться, головне - прізвище верховної табуретки, якщо прізвище на думку людине правильне - людина тупо топить за буквально будь-що, й буквально проти будь-чого.
Теж, до речі, гарна ілюстрація наркоманії та інфантилізму. Краще б блін в бога-крокодила вірували, але голосували б якось нормально

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #74 : Листопада 14, 2024, 07:55:09 19:55 »
дошли до меня слухи шо колба ники от жтой новости в ролном акуе

они под эту програму вывези родычей до пятого колена и теперь всем на выход
и все эти педирасты за быдлана шли строцными рядами

теперь сидят на жопе с визгами цэ геможливо, ми не идымо кишок

до сраки дорогуши ваши стоны
продали вы свою маму
кроме того для мага вы третий сорт

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #75 : Листопада 14, 2024, 09:43:07 21:43 »
на фупе пошла эьа тема
кажуть все реально
будут депортировать гаитянцев и украинцев

так сказать мы цэ зробыоы разом

писи
колбасники не люди ( 90%)

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #76 : Листопада 14, 2024, 10:34:49 22:34 »
дошли до меня слухи шо колба ники от жтой новости в ролном акуе

они под эту програму вывези родычей до пятого колена и теперь всем на выход
и все эти педирасты за быдлана шли строцными рядами

теперь сидят на жопе с визгами цэ геможливо, ми не идымо кишок

до сраки дорогуши ваши стоны
продали вы свою маму
кроме того для мага вы третий сорт
А там була якась кошерна програма? Я не дуже знаю за США, але за враженнями там було щось на рівні "ну можете приїхати й сидіти на шиї в рідних, поки вони вас з копняка працюватоньки не поженуть".