Автор Тема: Чого сьогодні закрили посольство США  (Прочитано 92 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
Бо Байден дозволив використання дальнебійних ракет, і боялися отвєткі от раши по посольству США у Києві.
Київ сьогодні ховався по бомбосховищах.

https://ua.usembassy.gov/mascot-update-u-s-embassy-kyiv-ukraine/
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Чого сьогодні закрили посольство США
« Reply #1 : Сьогодні в 01:04:01 am »
Ну, Байден в цьому сенсі невиліковний. Скільки б випробувань на обсьор рашинька не завалила, він з нею завжди поводиться так, ніби це наддержава, котрій США вже давно програла в усіх сенсах котрі тільки можна уявити, ну і якщо з такою серйозно зчепитися - то тут взаємне знищення треба буде вважати повною перемогою Штатів.
В цьому сенсі мені він не дуже зрозумілий. Якщо він реально так бздить рашиньку, а не робить вигляд. Й при цьому відростив яйкі навіть от на пару місяців ударів атакамсами. То він прямо глиба  :gigi: окрім жартів.
Але я, звісно, вважаю що він прекрасно знає що рашка бздлива, й ніколи без десятикратної переваги по силі з жодною країною так не робитиме.

Offline Stanton

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Сьогодні в 01:27:57 am »
Ну, Байден в цьому сенсі невиліковний. Скільки б випробувань на обсьор рашинька не завалила, він з нею завжди поводиться так, ніби це наддержава, котрій США вже давно програла в усіх сенсах котрі тільки можна уявити, ну і якщо з такою серйозно зчепитися - то тут взаємне знищення треба буде вважати повною перемогою Штатів.
В цьому сенсі мені він не дуже зрозумілий. Якщо він реально так бздить рашиньку, а не робить вигляд. Й при цьому відростив яйкі навіть от на пару місяців ударів атакамсами. То він прямо глиба  :gigi: окрім жартів.
Але я, звісно, вважаю що він прекрасно знає що рашка бздлива, й ніколи без десятикратної переваги по силі з жодною країною так не робитиме.

ну скажем прямо
как ни крути,
а летний феерический проеб ПВО в Киеве (и причем без никаких коментов и пояснений)  по защите Охмадета,
вообще-то таки делает резонными его действия по защите своих граждан.
« Останнє редагування: Сьогодні в 01:32:18 am від Stanton »

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #3 : Сьогодні в 01:49:39 am »
ну скажем прямо
как ни крути,
а летний феерический проеб ПВО в Киеве (и причем без никаких коментов и пояснений)  по защите Охмадета,
вообще-то таки делает резонными его действия по защите своих граждан.
Скажімо прямо, вбивати хворих українських дітей та їхніх лікарів - це кацапу набагато менш сцикотно аніж поцілити в посольство США. Як не крути, останнє може й не лишитися без наслідків.
Іншими словами, громадян США в посольстві США захищає в першу чергу не ППО Київа, а сцикливість русні.

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #4 : Сьогодні в 01:54:37 am »
Скажімо прямо, вбивати хворих українських дітей та їхніх лікарів - це кацапу набагато менш сцикотно аніж поцілити в посольство США. Як не крути, останнє може й не лишитися без наслідків.
Іншими словами, громадян США в посольстві США захищає в першу чергу не ППО Київа, а сцикливість русні.

ну это все расхожие мантры
причем без ни каких любых последствий и обязательств
для их исполняющих.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #5 : Сьогодні в 03:04:07 am »
ну это все расхожие мантры
причем без ни каких любых последствий и обязательств
для их исполняющих.
Якщо б справа була в наслідках та обов'язках, а також сумнівах у ППО Київа - дик тоді б посольство США мало ховатися кожного разу, коли почує specific information of a potential significant air attack. Не знаю, може й ховається? Я особисто протоколи безпеки поважаю, так шо точно не проти.
Просто тоді мені не зрозуміло, чому це новина.
А якщо посольство зазвичай нікуди не ховається, то мабуть тоді й справа не в наслідках/обов'язках/ППО Київа.

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #6 : Сьогодні в 06:13:39 am »
Якщо б справа була в наслідках та обов'язках, а також сумнівах у ППО Київа - дик тоді б посольство США мало ховатися кожного разу, коли почує specific information of a potential significant air attack. Не знаю, може й ховається? Я особисто протоколи безпеки поважаю, так шо точно не проти.
Просто тоді мені не зрозуміло, чому це новина.
А якщо посольство зазвичай нікуди не ховається, то мабуть тоді й справа не в наслідках/обов'язках/ППО Київа.

ну начните с простого

и читаем оригинал:
https://ua.usembassy.gov/uk/media-note-u-s-embassy-operations/

Посольство США в Україні
Для негайного розповсюдження
Повідомлення для ЗМІ
20 листопада 2024 року

Посольство США в Києві тимчасово змінило режим роботи 20 листопада через повідомлення про високоймовірну повітряну атаку. Посольство залишається відкритим і продовжує працювати.

Рекомендуємо всім громадянам США дотримуватися інструкцій місцевої влади у разі оголошення повітряної тривоги та негайно шукати укриття після отримання відповідного попередження.

Посольство продовжуватиме інформувати про ситуацію на офіційних сторінках Посольства США у соціальних мережах.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся: KyivPress@state.gov

---------------------------------

откуда укрписаки берут херню про закрытое посольство
которое десь там сховалось - а хз ...

Offline Stanton

• Hero Member
« Reply #7 : Сьогодні в 06:39:34 am »
А если внимательно почитать текст от посольства и пораскинуть мозгами,
то там не только забота про граждан США.)
но сделано так , чтобы и местные/посетители в случае чего не пострадали.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Сьогодні в 07:26:45 am »
Та тьотя наша просто любить пагаварітьописати багато букв на тему 'а нога коло сраки грубіша'   :smilie1: