Ні...
Ми в розмові заходимо в мотогодини і якість резисторів, а це все похідні фактори, тобто Наслідки того
Що в Основі. Коли основа гнила, то такі самі резистори, а точніше їх відсутність як в Україні
А в основі в нас фейкова ліберальна демократія, тобто навіть несправжня як це колись було на Заході,
Де Ринок Порішав.
В Україні Імітація Ринку і Лібералізму, тобто типова злодійська популістична охлократія від Початку.
Тобто устрій, де живуть добре і мають всі можливості тільки злодії. Але не ті злодії що вкрали курку в супермаркеті,
А ті що знаходяться на державній службі і їх клани. Обмежена частина, яка маючи ксіви прокурорів, суддей, СБУ, МВС,
депутатів і міністрів. Все. Решті населення - хуй.
Решта населення приречена або на еміграцію (хто не сприймає систему)
або на виживання підбираючи крихти зі столів кучм і Коломойський, намагаючись за будь яку ціну наєбати один одного
всюди де тільки можна. В лікарні, в школі, вузі, тарифах, сервісі, армії, транспорті, політичних партіях.
За таких умов креативний клас не може ні працювати ні реалізуватись для себе і для соціуму
За таких умов неможливо організувати виробництво ні автомобілів ні кораблів ні ракет ні ширпотребу.
В рази легше замутити злодійський банк, поділитись з міністром фінансів, спиздити гроші на Кіпр, і курити бамбук.
А вам, тим хто "решта" - фейкові партії, імітація демократії і врешті війна. "Дебати на стадіоні" і заповнені кладовища з прапорами...
Ліберальна Демократія відходить в минуле навіть на Заході, де вона активно працювала і дала у свій час результати
На відміну від України, де вона навіть не працювала ні години.
Я не хочу наганяти чорнухи, і так все всі знають по факту. Я тільки хочу щоб ми вистояли і перемогли, а потім відбудували нашу країну. Країну яка належить нам всім а не тільки вузькому прошарку як зараз.
Мені довелось побувати багато де. На європейському континенті так практично всюди.
Так от, на європейському континенті, включаючи Албанію і Росію немає країни де не забезпечена медицина на загально доступному рівні для всіх. Є краще є гірше, але ніде крім України немає системи "неси постійно гроші, а не несеш здохни"
Пенсіонерові з пенсією до 4000 гривень, а це 70% населення, щоб зробити якусь ординарну операцію це ціла фінансова трагедія. Такого немає ніде. Тобто це чіткий признак імітації держави як такої. Тобто війна це наслідок цієї імітації.
Вижити і вистояти.
Так от, що до "ліберальної демократії" українського розливу - нахуй
Також нахуй загальне право голосу, прямі вибори "припиздента"
І звичайно забрати в охлосу масовий інтернет, без цієї умови можна вже поповзти на цвинтар.
Військова диктатура на 10 років. Диктатура тих хто цю країну захищав. Тих хто клав життя і здоров'я
Закон за яким крадіжка скоєна держслужбовцем це зрада Нації у воєнний час потрібний ще позавчора.
За хабарі держслужбовцям - вища міра покарання з конфіскацією всього, в т.ч. в родичів і кумів
Ніяких "парламентів" де сидять 90% підарасів і злодіїв
Парламент з відповідальними людьми це на майбутнє. Це треба заслужити. Право голосу треба заслужити.
Інженерна освіта має бути номер один. Інвестувати в людей.
Є кілька заходів, є до обговорення. Не так багато. Є світові приклади. Це можливо.
Просто треба розуміти що інакше смерть.