Автор Тема: Як зупинити подальший розвал фронту і таки перемогти.  (Прочитано 708 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Ось вам козацької військової мудрості:

- Без гетьмана військо гине.
- Без доброго командира військо – отара.
- Береженого Бог береже, а козака – шабля.
- До булави треба голови.
- Здобувши перемогу, про пильність не забувай.
- Коли навколо вороги - то не життя, честь бережи.
- Не хвались, ідучи в бій, а хвались, ідучи з бою

..ну і там ще багато.

Якщо у нас керують недалекі, примітивні, самозакохані уєбани, то будь який план, хороший він чи поганий не буде реалізований.

Базис війни -  дисципліна і розумне керівництво.

А в умовах корупції ні дисципліни, ні розмувного керівництва ніколи не буде. Бо не та екосистема.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Да похуй что Вы там читаете, что не читаете - толку никакого все равно.

Когда Вы и такие как Вы заялвяют, что 73% их сограждан пидарасы и их надо убить,
Так чем Вы лучше Путина?

Де ти бачив про "треба вбити" ? :smilie9:

Ліна!
Я вимагаю забанити цього покидька.
Він мене, патріота України оббрехав і порівняв з найгіршим диктатором і вбивцею останніх двох сторіч!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline leonpod

• Hero Member
необходимо обьявить всеобщию мобилизацию  18-40 лет ( никаких блатных и отсрочек)
годними физичечки и  пенсионерами мвд 40-60 лет заменить всех молодых в силовых органах типа мвд и сбу и тд
остальным  40-60  пусть работают в экономике без всякой брони  тем более это наиболее квалифицированные и опытные кадры
нема у тебе синів, нєобходімий

Offline Stanton

• Hero Member

Offline profilaktik

• Hero Member
Де ти бачив про "треба вбити" ? :smilie9:

Ліна!
Я вимагаю забанити цього покидька.
Він мене, патріота України оббрехав і порівняв з найгіршим диктатором і вбивцею останніх двох сторіч!

Я згоден ну там ідеологічних ворогів, Гео, ...
Но Целюлітницю на 5 років! Моллі на 5!
Я мало що про них і інших знаю, але п'ять років, це вже треба зґвалтувати Бубочку прилюдно, неприроднім способом (ніжкою від ослинця), або вбити Фаршмака!

Ватники і кацапи не люди, вони поза темою, кацапа я навіть вбити можу.

Комашки, при всіх її недоліках, має проукраїнську позицію, а може навіть і Українка.

А навіщо нам істоти з іншим менталітетом?
Іншоменталітетні нам вибрали Опариша.
Тепер маємо Камишина і Сметаніна, які випускають херові міни, маємо Умерова, якого не хочуть бачити в США, маємо Баканова, Тимошенко, Єрмака, Гетманцева, Арахамію, Веніславського , Шуляк, і руду Машку, ...
Маємо в парламенті лісників, крадіїв пива, ґвалтівників, московський патріархат, і партію регіонів на підтанцовці.
А ще іншоменталітетні підпалюють військові авто і релейні шафи.

Нахуя ви нам потрібні? :smiley23:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Ще раз питаю - Де тут я пропаную вбивати Українців???
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
У нас тепер є свій Бабусь, який збирає цитати в папочку. :super:

Offline profilaktik

• Hero Member
Ще раз питаю - Де тут я пропаную вбивати Українців???

Вы сейчас не в той позиции, чтобы что-то спрашивать.

Offline profilaktik

• Hero Member
У нас тепер є свій Бабусь, який збирає цитати в папочку. :super:

Не нужно себе льстить.

Никому не нужны Ваши цитаты, все элементарно находится средствами поиска форума.

Offline majesty

• Ветеран форума
Не нужно себе льстить.

Никому не нужны Ваши цитаты, все элементарно находится средствами поиска форума.

все верно сказано
иди консектируй пушкина идиот :weep:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Єта "Бесьі". Дастаєвський!

Offline profilaktik

• Hero Member
все верно сказано
иди консектируй пушкина идиот :weep:

Да, конечно.

Продолжайте сражаться с Пушкиным, памятниками, русским языком и переименованием улиц.

Главное - не мешать власти, не думать о том, что сейчас на фронте и сливать свою активность в дебильные занятия.

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Offline profilaktik

• Hero Member

По сути есть что сказать, убийца украинских граждан?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
По сути есть что сказать, убийца украинских граждан?

Ліна!
Я вимагаю забанити цього кацапського покидька.

« Останнє редагування: Січня 11, 2025, 09:20:43 21:20 від ЮАР »

Offline ЮАР

• Ветеран форума

Сказано - зроблено!

Offline RG

• Ветеран форума
Немає в ЮАР таких закликів, профіватнік звів наклеп.

Хоч я, наприклад, для декого таке цілком готовий розглянути  :smilie7:

Offline profilaktik

• Hero Member
Ліна!
Я вимагаю забанити цього кацапського покидька.

Правда глаза колет?

Вы еще и стукачок... Интересно можно ли пасть еще ниже?

Offline profilaktik

• Hero Member
Немає в ЮАР таких закликів, профіватнік звів наклеп.

Хоч я, наприклад, для декого таке цілком готовий розглянути  :smilie7:

Есть, конечно )

Например, здесь наш герой и патриот предлагает...

Цитата: ЮАР від Січня 08, 2025, 06:49:41 18:49
Я мало що про них і інших знаю, але п'ять років, це вже треба зґвалтувати Бубочку прилюдно, неприроднім способом (ніжкою від ослинця), або вбити Фаршмака!

Offline RG

• Ветеран форума
Есть, конечно )

Например, здесь наш герой и патриот предлагает...

Цитата: ЮАР від Січня 08, 2025, 06:49:41 18:49

Піздьож і пересмикування кацап-стайл   :moskali:

В наведеному реченні висловлено гіпотетичні припущення про можливі дії третіх осіб та їх наслідки.

Хоча самі припущення якраз досить цікаві та варті уваги  :)

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Профі, ти неправий.
Ти занадто пересмикуєш вислови ЮАР в гіршу сторону, коли він виплескує емоції і провокуєш скандал.
Твій метод не спрацює, не забувай, що ми пройшли війну і не від таких бійців рашистської пропаганди відбивались.

Бан.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Ліна цьом!

А ти ватничек уважно почитай текст цієї пісеньки, вона і про тебе:

ОТУТ

Offline leonpod

• Hero Member
Профі, ти неправий.
Ти занадто пересмикуєш вислови ЮАР в гіршу сторону, коли він виплескує емоції і провокуєш скандал.
Твій метод не спрацює, не забувай, що ми пройшли війну і не від таких бійців рашистської пропаганди відбивались.

Бан.
+++

Offline Шарик72

• Hero Member
Майбутній радник Дональда Трампа з питань нацбезпеки, конгресмен Майк Волц вважає, що Україна має знизити мобілізаційний вік, щоб залучити сотні тисяч нових війсьових і стабілізувати лінію фронту.
Зараз вони призивають із 26 років (насправді з 25 – ред.), не з 18. Мені здається, багато людей не розуміють, що вони можуть залучити сотні тисяч нових військових.

Ми чуємо про моральні проблеми, про проблеми на фронті. Слухайте, якщо українці просять весь свій піти ва-банк задля демократії (ризикнути всім – ред.), потрібно, щоб і вони пішли ва-банк задля демократії".

Деталі: На думку Волтса, зниження мобізізаційного віку необхідно для стабілізації лінії фронту, щоб могла бути досягнута та чи інша угода.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Слухайте, якщо українці просять весь свій піти ва-банк задля демократії
Американський кловун трошки плутає. Українці єдине що просять "весь світ", то це перестати кайфувати, й повернутися з землі рожевих поняш до грішного світу, в якому вони живуть.
На цьому "просьби" закінчуються, й починається пряма вимога пана блядіміра хуйла до США - піти нахуй зі східної половини Європи, віддавши її під кацапстан, для початку.
Якось такось. Звісно, в американського кловуна пращури подбали про те, щоб це генетичне сміття ще якийсь час могло спокійно відмахуватися від реальності, пускати по вєнє, та все таке інше.
В інших країн західного світу пращури не були настільки потужними, тому мабуть саме час трошки просихати від систематичного споживання наркотичних речовин.

Просять їх, я пєрдолє. Та єдина причина, чому вкритий навозом кацапський кірзач ще не пробиває їм з розбігу в нажерту харю - це те, що на шляху русні українці, а не те кволе говнішко, з якого на три чверті складається колективний захід.

Offline RG

• Ветеран форума
Тьотя, ти постійно несеш якусь вітієвату хрєнь про іншу хрєнь вищого порядку, яку ти сама собі придумуєш  :smilie8:

Як там кайфує чи не кайфує Волтц та ліричне оформлення його спічу тебе в принципі не повинно гребти. Ти давай по суті пропозиції, якщо є що сказати. Призивати з 18 років, чи ні ? Аргументи за, аргументи проти :smilie8:

Offline Комашки

• Ветеран форума

Бан.
Мені єдине що трохи незрозуміло в усій цій ситуації.

Якщо на думку суспільства пан Профілактик є бійцем кацапської пропаганди, то якого власне біса це бан на 30 діб, а не пожиттєве з видаленням акаунту. Щоби що, щоб "боєць кацапськой пропаганди" повернувся за місяць? Це якийсь прикол? На хвилиночку, кінцева мета будь-якого бійця кацапьської пропаганди - це встановлення кацапської влади на території України, а потім катування та вбивство всіх людей, які хоч колись проявляли проукраїнські погляди, включно з членами їх сімей. Тобто вас, і членів ваших сімей. Це не жарти. Це повністю реальна й серйозна загроза, це ставалося сто років тому, й це коїться просто зараз вже більше десяти років. Й, типу, усвідомлюючи все це, суспільство ніби вважає що "треба дискутувати, а як ще".

А якщо на думку суспільства пан Профілактик є таким самим дружбанєй-українцем як й усі інші, ну просто з кимось посварився, а з кимось розійшовся в поглядах, тоді за що його взагалі банять та ганяють. Він, в сенсі образ та пересмикувань, не зробив й десятої частини того, що собі дозволяють інші користувачі - принаймі деякі - практично кожного дня. Ок, він перекрутив вислови ЮАР, провокуючи скандал - дик наприклад Маджесті сто разів вже перекрутив вислови Юкі, провокуючи скандал. Це нормально, й на СУПі за це абсолютно точно ніхто нікого не банить. Це просто емоції та сварки людей, котрі за великим рахунком знаходяться по один бік барикад.

Мені хотілося б зрозуміти загальний підхід місцевого суспільства до питання.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Тьотя, ти постійно несеш якусь вітієвату хрєнь про іншу хрєнь вищого порядку, яку ти сама собі придумуєш  :smilie8:

Як там кайфує чи не кайфує Волтц та ліричне оформлення його спічу тебе в принципі не повинно гребти.
Ну, добре що при цьому вас гребе ліричне оформлення мого спічу. Дякую, дуже дякую. Тепер ви вільні.

Offline majesty

• Ветеран форума
Майбутній радник Дональда Трампа з питань нацбезпеки, конгресмен Майк Волц вважає, що Україна має знизити мобілізаційний вік, щоб залучити сотні тисяч нових військових і стабілізувати лінію фронту.

"Ще одна річ, яку ми маємо побачити – це реальна стабілізація на полі бою. І одна з речей, яку ми будемо просити в українців – це питання людської сили.

Зараз вони призивають із 26 років (насправді з 25 – ред.), не з 18. Мені здається, багато людей не розуміють, що вони можуть залучити сотні тисяч нових військових.

Ми чуємо про моральні проблеми, про проблеми на фронті. Слухайте, якщо українці просять весь свій піти ва-банк задля демократії (ризикнути всім – ред.), потрібно, щоб і вони пішли ва-банк задля демократії".

На думку Волтса, зниження мобізізаційного віку необхідно для стабілізації лінії фронту, щоб могла бути досягнута та чи інша угода.

А тепер найважливіше. Ця заява має лише одного адресата - Зеленського. Бо всі попередні звернення партнерів до нього з питань мобілізації не мали ніякої реакції з боку президента України. Він мобілізацією не займається і дистанціювався від неї. Тому американці публічно підняли вимогу - не хочеш займатися мобілізацією тих, хто є віж 25 років? Тоді ініціюй зниження мобілізаційного віку до 18 років.

І зразу отримаєш запитання у суспільства - хто з дітей друзів, колег по сцені, бізнес-партнерів Зеленського, Єрмака та слуг воює? Хто з дітей міністрів Зеленського, "слуг народу" та оточення Зеленського буде призваний з 18 років? Може син Вані Баканова вже призваний? Може чоловік Лізи Богуцької вже служить? Може син Руслана Стефанчука вже готується приєднатися до штурмових підрозділів? Може брат Шмигаля пригадав про мобілізацію? А може говорячи голови ОП?

І якщо відповіді на ці питання не влаштують суспільство, то реакція буде вкрай різкою. Тому американці так примушують Зеленського працювати і займатися своїми обов'язками попри його небажання через можливу втрату рейтингу. Або нехай займається зміною ставлення суспільства до мобілізації та забеспечує виконання мобілізаційних норм тих, кому білше 25 років, або зменшує призивний вік і отримує шалений негатив з боку суспільства та те, що заслуговує давно.

Вибачте, що все так цинічно. Але схоже, що з нашими шоуменами інакше не можна. Зеленського поставили на розвилку. І вечірним гундосиком тут не відмазатися. Треба приймати рішення і робити вибір.

Offline majesty

• Ветеран форума
Байдену можно было рожи строить, посмотрим что ответят Волцу ( про быдана молчу, самое лучшее если оно будет а гольф играть)