Автор Тема: Цікавий момент від Залужного  (Прочитано 358 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Цікавий момент від Залужного
« : Січня 12, 2025, 01:53:20 01:53 »
Він знав це з самого початку. Я теж :smilie8:

https://www.unian.ua/society/valeriy-zaluzhniy-eks-golovnokomanduvach-zsu-zgadav-peredbachennya-vorozhki-12870366.html#goog_rewarded

"Я побачила війну, а ти там головний": Залужний описав у книзі зустріч із ворожкою 25 років тому

Богдан Фролов
14:18, 31.12.24

Валерій Залужний розповів про пророкування ворожки, коли він був ще курсантом.

25 років тому посол України у Великій Британії Валерій Залужний уже був "сповіщений" про те, що на нього чекає повномасштабна війна на посаді Головнокомандувача ЗСУ. У своїй книзі "Моя війна" він описав зустріч із ворожкою в плацкарті, на шляху з Одеси до Житомира.

"Я побачила війну. Страшну. У нас, тут. А ти там найголовніший", - описав Залужний її слова, передає Telegraf.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ також заявив, що згадав про цей епізод тільки наприкінці лютого 2022 року й усвідомив, що попереду на Україну чекає "важка війна на виживання". За його словами, вона має завершитися перемогою нашої країни.
Відео дня

Ворожка, за його словами, "почула" крики і стогони, плач дітей. Вона розповіла Залужному, що його предки давно воювали і що він сам - воїн.

Інші новини про Залужного

Раніше УНІАН повідомляв, що Залужний оцінив готовність Європи до війни - за його словами, вона не готова... "До короткочасних бойових дій європейські країни, британська армія, найімовірніше, готові... ні психологічно, ні технічно. Але суть питання в тому, чи готові вони до війни на виснаження", - заявив він.

Крім того, Залужний спрогнозував, коли РФ зможе рухатися на фронті ще швидше. "Війна штовхає колесо науково-технічного прогресу, і воно розкручується. Завдяки появі на полі бою роботів ні росіяни, ні ми не змогли рухатися далі. З'явився якийсь ступор, і ця тенденція зберігається і зараз", - сказав дипломат.

Offline pin2

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Re: Цікавий момент від Залужного
« Reply #1 : Січня 12, 2025, 02:21:59 02:21 »
Колись я б сказав: "ну що за брєд, яка ворожка, навіщо про це говорити такому серйозному дядьку, якщо він збирається йти в політику"? А тоді згадую вибори 2019 і розумію, що все правильно. Треба ще більше говорити різних примітивних нісенітниць, і тільки так можна подолати порядок денний зєлєбобів.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 12, 2025, 08:52:13 08:52 »
Колись я б сказав: "ну що за брєд, яка ворожка, навіщо про це говорити такому серйозному дядьку, якщо він збирається йти в політику"? А тоді згадую вибори 2019 і розумію, що все правильно. Треба ще більше говорити різних примітивних нісенітниць, і тільки так можна подолати порядок денний зєлєбобів.

:smiley24: :gigi:

Offline Полли

• Sr. Member
  • Стать: Жіноча
« Reply #3 : Січня 12, 2025, 09:59:53 09:59 »

так, я теж здивувалась цьому моменту в його оповіданні  :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 12, 2025, 10:36:29 10:36 »
Тролить Опариша   :smilie5:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #5 : Січня 12, 2025, 10:39:31 10:39 »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 12, 2025, 08:29:46 20:29 »
O tempora, o mores!
Порошенко пытался достучаться к ращуиу
итог трагедия 2019
а надо бідо рагулей хагнать в стойло, беню и аваковп раскромасть

кстати где єтот харьковский революционер