Автор Тема: обама v2.0  (Прочитано 1546 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline majesty

• Ветеран форума
обама v2.0
« : Січня 22, 2025, 08:18:58 20:18 »
Президент США Дональд Трамп закликав Росію "укласти угоду" для завершення війни в Україні, пообіцявши в протилежному випадку посилення санкцій і тарифів проти Москви.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Re: обама v2.0
« Reply #1 : Січня 22, 2025, 08:28:17 20:28 »
Президент США Дональд Трамп закликав Росію "укласти угоду" ...

Відчувається що пацан ні в секу ні в покер ніколи не грав.

Треба з початку укласти (і підписати) угоду з Україною на постачання ракет на 700-1000 км., а потім пропанувати росії угоди укладати.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 22, 2025, 08:41:46 20:41 »
У мене тільки одне питання. Навіщо Трампу закінчувати цю війну ?

Я розумію його обіцянки, але не розумію чому аналітики і прогнозисти різних рівнів  і пошибу виходять з тези що Трамп зацікавлений у закінченні війни ?

Тому що він таке говорить ? Та це все чухня, його промови.

Коли це праві політики в історії цивілізації, а Трамп взагалі ультраправий політик, прагнули закінчувати війни. :Sho_za:

Вся світова історія говорить тільки те, що нам треба очікувати нові війни, а не завершення тих які уже йдуть.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 22, 2025, 08:52:37 20:52 »

Я розумію його обіцянки, але не розумію чому аналітики і прогнозисти різних рівнів  і пошибу виходять з тези що Трамп зацікавлений у закінченні війни ?

Коли це праві політики в історії цивілізації, а Трамп взагалі ультраправий політик, прагнули закінчувати війни. :Sho_za:

Вся світова історія говорить тільки те, що нам треба очікувати нові війни, а не завершення тих які уже йдуть.

тому шо популист и щапугал реднеков 3 мировой

зачем чемберлену надо было сдавать Чехословакию?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 22, 2025, 08:58:18 20:58 »

Будемо дивитися, варіантів у нього не багато, але гарний лише один - дати нам випиздити кацапів з України.

Будь яка заморозка, для нього програш, а перемога кацапів просто дикий обсєр.
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 22, 2025, 09:56:03 21:56 »

Тому, що якщо вони будуть виходити з чогось іншого, то вийде що вони дискутують подію, в котрій буде лютим чином вбито половину їхньої аудиторії.
Їхня аудиторія м'яко кажучи не хоче того чути, тому дискутувати будуть сорти м'яска на травневі шашличкі, закінчення війни десь на різдво, свінарчукііііііів, корупційов, й форму капелюха якогось торшеру на інавгурації трумпа.
А так взагалі div кидав тут для обговорення інтерв'ю Портнікова, де він каже приблизно те саме що й ви - що трумп не ізоляціоніст ніякий, а імперіаліст з усіма витікаючими наслідками.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 22, 2025, 09:59:01 21:59 »
Будемо дивитися, варіантів у нього не багато, але гарний лише один - дати нам випиздити кацапів з України.

Будь яка заморозка, для нього програш, а перемога кацапів просто дикий обсєр.
Ну це в україноцентричному варіанті.
А так взагалі в трумпа є наприклад чудовий (на його потенційну думку) варіант забити на все це отакенного прутня, піти влаштувати кілька переможних війн, й гріт егейн.

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #7 : Січня 22, 2025, 10:09:17 22:09 »
До постачання Україні "довгих" засобів ураження і ще багато чого залишилось десь шість місяців

По моїх нічим не підкріплених і звичайно хибних для всіх фантазіях.

Останні мої хворі фантазії були в пості на форумі лгбт - ФУП в середині січня,

Що війна почнеться в середині лютого.

За ці фантазії, як і мало бути я був одразу забанений на два місяці підарасами модерами адмінами форуму лгбт

Бо підараси модери , адміни ,  мерзотний жулькоскот, зелене платне сміття готувалися на шашлчики.

А тут я з своїми провокаційними панічними ворожими іпсошними вигадками.

Підарас модер адмін так і написав в банлисті "кацапський іпсошник"
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #8 : Січня 23, 2025, 06:47:03 06:47 »
Ну це в україноцентричному варіанті.
А так взагалі в трумпа є наприклад чудовий (на його потенційну думку) варіант забити на все це отакенного прутня, піти влаштувати кілька переможних війн, й гріт егейн.

Той варіант, коли він буде виглядати гірше за Обаму.
Не думаю, що його це влаштує.

З Канадою і Гренландією його чекає просер, Панама ХЗ, а от як що Хуйло його пошле, то найлегший варіант, надати нам зброю.
Тим більше, що зброя годівничка для респів, і більш того, зброї, яка має бути просто списана, дофіга. Навіть F-16 списують в цьому році.

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #9 : Січня 23, 2025, 10:46:05 10:46 »
Той варіант, коли він буде виглядати гірше за Обаму.
Не думаю, що його це влаштує.

З Канадою і Гренландією його чекає просер, Панама ХЗ, а от як що Хуйло його пошле, то найлегший варіант, надати нам зброю.
Тим більше, що зброя годівничка для респів, і більш того, зброї, яка має бути просто списана, дофіга. Навіть F-16 списують в цьому році.
Ви весь час виходите з того, ніби люди там в адекваті, а не кайф якийсь ловлять перманентно.
Якби там за останні 40 років хтось був в адекваті, Україна була б звичайною країною а-ля Чехія, сусідкою Бєлгородсково королівства й Ростовської Нарідної республіки.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #10 : Січня 24, 2025, 04:27:20 04:27 »

Бо Трамп впіймав зіроньку - хоче стати Нобелівським лауреатом миру. :shuffle:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 24, 2025, 07:14:50 07:14 »
блядь какое оно ничтожное и сцыкливое:fp2

Пряма мова Трампа: "Він (Зеленський – ред.) не повинен був допустити цієї війни (яку розпочала Росія повномасштабним вторгненням в Україну – ред.)".

"Зеленський – не ангел".

"Він бореться з набагато більшим суб'єктом, набагато більшим, набагато потужнішим.

Він не повинен був цього робити, тому що ми могли б укласти угоду".

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #12 : Січня 24, 2025, 08:22:33 08:22 »
блядь какое оно ничтожное и сцыкливое:fp2

Пряма мова Трампа: "Він (Зеленський – ред.) не повинен був допустити цієї війни (яку розпочала Росія повномасштабним вторгненням в Україну – ред.)".

Хіба то не про Байдена?

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 24, 2025, 11:02:14 11:02 »
Хіба то не про Байдена?
Ні, це про Зеленського, тобто про Україну. Типу, ви не янголи, на біса ви б'єтеся з країною що більша за вас. Підписали б капітуляцію, всім форумом сходили б до фільтраційного підвалу та до канави, й в трумпа менше голова б боліла. А ви егоїсти, відбиватися почали замість тихенько померти.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 24, 2025, 01:03:46 13:03 »
Ні, це про Зеленського, тобто про Україну. Типу, ви не янголи, на біса ви б'єтеся з країною що більша за вас. Підписали б капітуляцію, всім форумом сходили б до фільтраційного підвалу та до канави, й в трумпа менше голова б боліла. А ви егоїсти, відбиватися почали замість тихенько померти.

Та это озвучивалось еще в ходе предвыборной.
Типа - "чо вы сука орете, тихо сдохнуть не можете". Причем такие ублюдки это не только трамписты, тот ж Обама недалеко ушел. За Европу вообще молчу

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 24, 2025, 02:55:04 14:55 »
Та это озвучивалось еще в ходе предвыборной.
Типа - "чо вы сука орете, тихо сдохнуть не можете". Причем такие ублюдки это не только трамписты, тот ж Обама недалеко ушел. За Европу вообще молчу
Так.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 24, 2025, 04:37:02 16:37 »
Я думаю Трамп просто хоче сказати, що українці сьогодні віддадуть те, що могли б віддати без війни і без цих всіх жертв на основі простої угоди.

Типу: "Зеленський просрав всі дипломатичні можливості вирішення чи відтягнення початку конфлікту і укладення угоди."

Ну, так вважає президент США. Ще донедавна в нас це вважалось зрадною зрадою.

Побачимо, що тепер буде казати наша влада.

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #17 : Січня 24, 2025, 04:48:20 16:48 »
Я думаю Трамп просто хоче сказати, що українці сьогодні віддадуть те, що могли б віддати без війни і без цих всіх жертв на основі простої угоди.

Угу
Например Моршин, Изюм и Херсон

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 24, 2025, 04:50:06 16:50 »

Типу: "Зеленський просрав всі дипломатичні можливості вирішення чи відтягнення початку конфлікту і укладення угоди."

Ну, так вважає президент США. Ще донедавна в нас це вважалось зрадною зрадою.

Побачимо, що тепер буде казати наша влада.

вообще цель была Киев

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 24, 2025, 04:55:04 16:55 »
Ну, я б не сильно шукав щось раціональне і змістовне в заявах Трампа, як і в заявах Зеленського. :smilie5:

Всі ті ж пустопорожні прожекти і пісдьош.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #20 : Січня 24, 2025, 05:01:23 17:01 »
Ну, я б не сильно шукав щось раціональне і змістовне в заявах Трампа, як і в заявах Зеленського. :smilie5:

Всі ті ж пустопорожні прожекти і пісдьош.

его заявы абсолютно логичны в плане я не могу хуйлу ничего сделать и не хочу

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #21 : Січня 24, 2025, 05:02:26 17:02 »
Хоча цілому думка, яку хоче донести Трамп, що якщо б він був президентом, то він би зміг все розрулити так, як він пропонує розрулити сьогодні, але зробив би це без війни в 2022.

Типу в логіці Трампа це стройна і закінчена конструкція: "Українці і кацапи  все рівно прийдуть до того, до чого могли б домовитися  і в 2022, але без мільйонів жерт з обох сторін".

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 24, 2025, 05:05:43 17:05 »
Хоча цілому думка, яку хоче донести Трамп, що якщо б він був президентом, то він би зміг все розрулити так, як він пропонує розрулити сьогодні, але зробив би це без війни в 2022.

Типу в логіці Трампа це стройна і закінчена конструкція: "Українці і кацапи  все рівно прийдуть до того, до чого могли б домовитися  і в 2022, але без мільйонів жерт з обох сторін".

какая логика в том что бы Украина не была в НАТО?
да просатя
Киев наш

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #23 : Січня 24, 2025, 05:08:44 17:08 »
какая логика в том что бы Украина не была в НАТО?
да просатя
Киев наш

Ну демократи також вважали, що Україну в НАТО не можна брати.

Зрештою, це не тільки американська логіка.

Не дуже я бачу членів НАТО які б вважали логічним і правильними вступ України в НАТО.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 24, 2025, 05:12:51 17:12 »
Ну демократи також вважали, що Україну в НАТО не можна брати.

Зрештою, це не тільки американська логіка.

Не дуже я бачу членів НАТО які б вважали логічним і правильними вступ України в НАТО.

как раз большая часть вважает логичным и НУЖНЫМ
а главное никто не отказывает в вправе Уккраины стать членом НАТО в будущем
но само право вето рашки на вступление Украины в НАТО это закрепление Киева как своей колонии

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #25 : Січня 24, 2025, 05:14:41 17:14 »
более того
если НАТО закрепит в своих документах что Украина не имеет право стать членом НАТО это приглашение хуйлу оккупировать Киев когда ему будет удобно

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #26 : Січня 24, 2025, 05:21:56 17:21 »
более того
если НАТО закрепит в своих документах что Украина не имеет право стать членом НАТО это приглашение хуйлу оккупировать Киев когда ему будет удобно

Ну, я звичайно за НАТО обома руками, і відношуся до тієї частини людей, які завжди так вважали, ще з 90-х, що наше місце в НАТО.

Проте, сьогодні ми там, де ми є.  І будемо ми в НАТО чи ні, не дуже від українців залежить.

Нажаль.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #27 : Січня 24, 2025, 05:26:33 17:26 »
Ну, я звичайно за НАТО обома руками, і відношуся до тієї частини людей, які завжди так вважали, ще з 90-х, що наше місце в НАТО.

Проте, сьогодні ми там, де ми є.  І будемо ми в НАТО чи ні, не дуже від українців залежить.

Нажаль.

мы будем либо в НАТО
либо в рашке после тотального занепада

Online Комашки

• Ветеран форума
« Reply #28 : Січня 24, 2025, 07:28:02 19:28 »
более того
Ну, це не запрошення. Це заклик з неоновою рекламою :)
Запрошення хуйлу виписала мєркєльша з повного одобрямса США у 2008 році.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #29 : Січня 24, 2025, 07:36:40 19:36 »
не
конечно есть вариант 200 тысячной группировки нато в Укоаине
но хуйло скорее на нато согласится