Автор Тема: Stargate Трампампама мені щось нагадує...  (Прочитано 1434 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Stargate Трампампама мені щось нагадує...
« : Січня 24, 2025, 04:56:43 16:56 »
 Це ясно що він у цьому не петрає
І ясно що це готувалось давно

Йому дали озвучити офіційно щоб усі почули
Усі це ті кому треба.
В кацасфері тишина. Нічого або майже нічого. Вони охуїли від цієї новини.
Не знають що казати. Але розуміють що це жопа. Ні, ЖОПА.

Starwars Рейгана.
Великий понт на який взяли совок. Совок риганув останніми силами і створив проєкт Буран.
Тисяча заводів і хуліярд грошей. Буран добив совок.

Цього разу це не понт. Це по справжньому. І це справді жопа. Не тільки понтам кацапів.
Вони навіть туди не рипнуться бо немає шансів ні розуму ні грошей.
Це жопа в сенсі повного контролю над кожним індивідумом
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline majesty

• Ветеран форума
Re: Stargate Трампампама мені щось нагадує...
« Reply #1 : Січня 24, 2025, 05:03:23 17:03 »
Це ясно що він у цьому не петрає
І ясно що це готувалось давно

Йому дали озвучити офіційно щоб усі почули
Усі це ті кому треба.
В кацасфері тишина. Нічого або майже нічого. Вони охуїли від цієї новини.
Не знають що казати. Але розуміють що це жопа. Ні, ЖОПА.

Starwars Рейгана.
Великий понт на який взяли совок. Совок риганув останніми силами і створив проєкт Буран.
Тисяча заводів і хуліярд грошей. Буран добив совок.

Цього разу це не понт. Це по справжньому. І це справді жопа. Не тільки понтам кацапів.
Вони навіть туди не рипнуться бо немає шансів ні розуму ні грошей.
Це жопа в сенсі повного контролю над кожним індивідумом

как только трамп обосрется где либо  америу все начнут посылать накуй

там уже датчани открытым тектсом его постали ( то есть именно накуй)

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #2 : Січня 24, 2025, 05:07:40 17:07 »
все дело в том что Трамп сцыт воевать
где либо и с кем либо
его избиратель требует мира любой ценой и низкие цены на жратву

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #3 : Січня 24, 2025, 05:15:22 17:15 »
Ну, американські футуристи передбачали створення на орбіті станцій для можливості удару по будь якій точці плнети.

Можливо ці ракети, які Маск розробляє будуть не на Марс літати, а виводити на орбіту компоненти цих станцій.

Відповідно StarGate частина плану контролю за планетою.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #4 : Січня 24, 2025, 08:04:30 20:04 »
Ну, американські футуристи передбачали створення на орбіті станцій для можливості удару по будь якій точці плнети.

Можливо ці ракети, які Маск розробляє будуть не на Марс літати, а виводити на орбіту компоненти цих станцій.

Відповідно StarGate частина плану контролю за планетою.
Якщо планета буде спостерігати за тим, як на орбіту возять компоненти таких платформ, туди планеті й дорога  :gigi:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #5 : Січня 24, 2025, 09:23:29 21:23 »
Якщо планета буде спостерігати за тим, як на орбіту возять компоненти таких платформ, туди планеті й дорога  :gigi:

А як цьому хтось зможе протистояти за умови, що Трамп буде президентом  США найближчі 8 років ?

Один козир який був у китайців і кацапів, що їхні "імператори" могли не рахуватися з думкою виборців.

Америка цей козир вибила. Усьо, тепер буде по іншому. Ніхто уже  виборців рабів слухати не буде.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #6 : Січня 24, 2025, 10:34:56 22:34 »
А як цьому хтось зможе протистояти за умови, що Трамп буде президентом  США найближчі 8 років ?

Один козир який був у китайців і кацапів, що їхні "імператори" могли не рахуватися з думкою виборців.

Америка цей козир вибила. Усьо, тепер буде по іншому. Ніхто уже  виборців рабів слухати не буде.
Цьому може протистояти будь-хто здатний вивести на орбіту відро зі цвяхами, та розрахувати приблизно траекторію зіткнення з платформою  :gigi:
гіперболізую звісно, але десь так

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #7 : Січня 24, 2025, 10:52:02 22:52 »
Цьому може протистояти будь-хто здатний вивести на орбіту відро зі цвяхами, та розрахувати приблизно траекторію зіткнення з платформою  :gigi:
гіперболізую звісно, але десь так

Та ні. Це все кацапські  фантазії про відра з цвяхами. Все значно складніше.

Є такий апарат X-37B довжиною близько 9 метрів який був побудований у 2010 році корпорацією Boeing у двох екземплярах для ВПС США. Тепер їх використовують Космічні сили США. Офіційно X-37B є тестовою платформою, яка проводить невеликі наукові експерименти в космосі. Неофіційно машина має величезний потенціал як військова система.

Потенційно такі літаки в масовій кількості з установленими гіперзвуковими ракетами дозволять контролювати всю планету.

А оскільки він маневрує, то ніяких відер не напасешся. :smilie5:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Січня 24, 2025, 11:51:57 23:51 »
Та ні. Це все кацапські  фантазії про відра з цвяхами. Все значно складніше.

Є такий апарат X-37B довжиною близько 9 метрів який був побудований у 2010 році корпорацією Boeing у двох екземплярах для ВПС США. Тепер їх використовують Космічні сили США. Офіційно X-37B є тестовою платформою, яка проводить невеликі наукові експерименти в космосі. Неофіційно машина має величезний потенціал як військова система.

Потенційно такі літаки в масовій кількості з установленими гіперзвуковими ракетами дозволять контролювати всю планету.

А оскільки він маневрує, то ніяких відер не напасешся. :smilie5:
Ну відра обговорювалися самими американцями, це просто шо в кацапів вистачило розуму на офіційному рівні щось таке балакати :) В американських обговореннях, напівжартівних, вираховували що в принципі відро може бути дієвою стратегією проти баз на Марсі й об'єктів на сталій орбиті Землі, а типу базу на Місяці вже так легко саботувати не вийде бо або треба те відро розганяти ледь не через Марс, або адекватний захист бази витримає.
Я особисто, коли що, в астрофізиці не шарю  :gigi: як й в прикладних вьодрах, але підозрюю що будівництво платформ таки легко саботувати. Інша справа стратосферні літаки, але то теж таке: гіперзвукові ракети мало кого лякають, а ядерні гіперзвукові ракети мало кому треба, бо й звичайна штатівська МБР ядерка має чудово все що треба розвалити.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Січня 25, 2025, 12:13:01 00:13 »
Бачу, що "Старгейт" у деяких - це Зоріні Війни і Космічні Пригоди на космічних станціях.  :laugh:

Ну...тоді текст:

https://forbes.ua/news/tramp-ogolosiv-pro-zapusk-proektu-stargate-iz-rozvitku-shi-vartistyu-500-mlrd-22012025-26485

Президент США Дональд Трамп оголосив про запуск компанії Stargate, яка об’єднає провідних технологічних гігантів OpenAI, SoftBank та Oracle для розвитку інфраструктури штучного інтелекту. Про це пише CNN 21 січня. Партнери проєкту інвестують $100 млрд на початковому етапі, а в найближчі роки планують збільшити вкладення до $500 млрд.

Деталі

Stargate зосередиться на створенні фізичної та віртуальної інфраструктури для роботи ШІ нового покоління, зокрема, мережі центрів обробки даних по всій країні.
Проєкт має створити близько 100 000 робочих місць у США. Перший об’єкт компанії, площею 1 млн квадратних футів, уже будується в Техасі, повідомив Ларрі Еллісон, керівник Oracle.
Експерти наголошують на важливості розвитку центрів обробки даних, мікросхем, енергетичних ресурсів і водопостачання для підтримки роботи сучасних нейромереж. Генеральний директор OpenAI Сем Альтман закликав уряд США прискорити інвестиції в ШІ, щоб випередити Китай у цій сфері.
На думку Альтмана, штучний інтелект змінить економіку, військову стратегію та глобальну конкуренцію. «Дональд Трамп вдало залучить інвестиції у ШІ», – заявив він, зазначивши, що світові фонди готові вкласти $175 млрд у перспективні проєкти.
У Stargate фінансову відповідальність візьме на себе SoftBank, операційне керівництво – OpenAI, а очолить компанію лідер SoftBank Масайосі Сон. Oracle та MGX також стануть ключовими партнерами проєкту.
Учасники попереджають: якщо США не зможуть залучити ці кошти, вони можуть потрапити до проєктів, підтримуваних Китаєм, що посилить вплив Комуністичної партії КНР.

МГМ? Ракєтчікі.... :smilie7:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #10 : Січня 25, 2025, 12:40:01 00:40 »
Бачу, що "Старгейт" у деяких - це Зоріні Війни і Космічні Пригоди на космічних станціях.  :laugh:

Ну...тоді текст:

https://forbes.ua/news/tramp-ogolosiv-pro-zapusk-proektu-stargate-iz-rozvitku-shi-vartistyu-500-mlrd-22012025-26485

Президент США Дональд Трамп оголосив про запуск компанії Stargate, яка об’єднає провідних технологічних гігантів OpenAI, SoftBank та Oracle для розвитку інфраструктури штучного інтелекту. Про це пише CNN 21 січня. Партнери проєкту інвестують $100 млрд на початковому етапі, а в найближчі роки планують збільшити вкладення до $500 млрд.

Деталі

Stargate зосередиться на створенні фізичної та віртуальної інфраструктури для роботи ШІ нового покоління, зокрема, мережі центрів обробки даних по всій країні.
Проєкт має створити близько 100 000 робочих місць у США. Перший об’єкт компанії, площею 1 млн квадратних футів, уже будується в Техасі, повідомив Ларрі Еллісон, керівник Oracle.
Експерти наголошують на важливості розвитку центрів обробки даних, мікросхем, енергетичних ресурсів і водопостачання для підтримки роботи сучасних нейромереж. Генеральний директор OpenAI Сем Альтман закликав уряд США прискорити інвестиції в ШІ, щоб випередити Китай у цій сфері.
На думку Альтмана, штучний інтелект змінить економіку, військову стратегію та глобальну конкуренцію. «Дональд Трамп вдало залучить інвестиції у ШІ», – заявив він, зазначивши, що світові фонди готові вкласти $175 млрд у перспективні проєкти.
У Stargate фінансову відповідальність візьме на себе SoftBank, операційне керівництво – OpenAI, а очолить компанію лідер SoftBank Масайосі Сон. Oracle та MGX також стануть ключовими партнерами проєкту.
Учасники попереджають: якщо США не зможуть залучити ці кошти, вони можуть потрапити до проєктів, підтримуваних Китаєм, що посилить вплив Комуністичної партії КНР.

МГМ? Ракєтчікі.... :smilie7:

Та ладно, півтрільйона доларів вкладуть тільки в те щоб ЧатДЖПТ картинки малював  і народ веселив ?

Така потуга потрібна  для управління великими складними системами в реал-тайм. Ну, як сегмент космічних сил, наприклад.

Зрештою, побачимо чим все закінчиться. Думаю все буде відбуватися дуже швидко.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 25, 2025, 12:43:23 00:43 »
Вирішили таки зробити "Великого Брата" на базі ШІ.... :smilie7:

Ну-ну....Тут я повністю згоден зі Стівеном Гокінгом:

"Видатний британський фізик Стівен Гокінг вважав, що надрозумний штучний інтелект може призвести до "кінця людської раси"
"Розвиток повноцінного штучного інтелекту може означати кінець людської раси", - сказав він BBC у 2014 році, за чотири роки до своєї смерті.

За його словами, машина з таким рівнем інтелекту "могла б діяти самостійно та перепроєктувати себе".
« Останнє редагування: Січня 25, 2025, 01:03:24 01:03 від Geo »

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #12 : Січня 25, 2025, 12:43:59 00:43 »
Та ладно, півтрільйона доларів вкладуть тільки в те щоб ЧатДЖПТ картинки малював  і народ веселив ?

Така потуга потрібна  для управління великими складними системами в реал-тайм. Ну, як сегмент космічних сил, наприклад.

Зрештою, побачимо чим все закінчиться. Думаю все буде відбуватися дуже швидко.

Ти прочитав текст?
Весь?  :fp2

Плятьетопістєц.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #13 : Січня 25, 2025, 12:45:31 00:45 »
Цуко...5 строчок текста....ПРОЧИТАТИ.

Всі пісатєлі і ніхто нє чітатєлі.

5
строчок
текста!!

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 25, 2025, 01:00:13 01:00 »
Космічні станції і бойові лазери.... :fp2

Це - найменше хрєнь, яка з цим ЗВІЗДЄЦОМ для нашої Тупорилої Тік-Токівської Цивілізації пов'язана...Так - Мєлочь Пузатая.

Це - буде "Великий Брат". І ВІН БУДЕ ПРИЙМАТИ РІШЕННЯ. а не Гомо Дебіл Сапієнс.  :laugh:

Ну і зашибісь!  :smiley24: Людство до того і йде.

Якщо навіть 10 строчок не може вдумливо осилити.

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #15 : Січня 25, 2025, 01:10:57 01:10 »
"Найгірший сценарій полягає не в тому, що існують війни між людьми та роботами. Найгіршим є те, що ми не усвідомлюємо, що нами маніпулюють, тому що ми живемо на планеті з істотою, яка набагато розумніша за нас". (с)

І ЦЕ ВЖЕ Є. І БУЛО ВЖЕ ВІДПРАЦЬОВАНО НА ВИБОРАХ В США. Коли ШІ клепав компромати і ДЄЗУ в ЗМІ.

А що буде, коли Штучний СуперІнтелект (ШС), а не ШІ....буде керувати ВСІМ?  :lol:

ЛОЛ, бляха!

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 25, 2025, 01:17:04 01:17 »
Космічні Сттанції і ПРО?  :laugh:

Штучний інтелект (ШІ) може призвести до вимирання людства, попереджають деякі експерти, зокрема керівники OpenAI і Google Deepmind. Але як машини можуть взяти гору над людьми?

З моменту запуску в листопаді 2022 року ChatGPT - чат-бот, який використовує штучний інтелект (ШІ) для відповідей на запитання або створення тексту чи навіть коду на вимогу користувачів, - став інтернет-додатком із найшвидшими темпами зростання в історії.

Босів ІТ-гігантів викликали в Білий дім: говорили про ризики штучного інтелекту
Надія на порятунок людства. Науковці знайшли ліки проти супербактерій, їм допоміг штучний інтелект
Штучний інтелект діагностує рак краще за лікарів
Лише за два місяці він мав 100 мільйонів активних користувачів. За даними компанії з моніторингу технологій Sensor Town, щоб досягти цієї віхи, Instagram знадобилося два з половиною роки.

Величезна популярність ChatGPT, який розробила компанія OpenAI за фінансової підтримки Microsoft, викликала інтенсивні дебати щодо впливу штучного інтелекту на майбутнє людства.
Десятки експертів підтримали заяву, опубліковану на вебсторінці Центру безпеки штучного інтелекту, у якій ідеться: "Зменшення ризику вимирання (людства. - Ред.) від штучного інтелекту повинно бути глобальним пріоритетом поряд з іншими ризиками суспільного масштабу, такими як пандемії та ядерна війна".

Тексти (від есе, віршів і жартів до комп'ютерного коду) і зображення (такі як діаграми, фотографії та ілюстрації), створені інструментами ШІ, такими як ChatGPT, DALL-E, Bard і AlphaCode, може бути неможливо відрізнити від роботи людини.

З їхньою допомогою студенти роблять домашні завдання, а політики пишуть промови: представник Демократичної партії Джейк Окінклосс запустив їхнє використання у Конгресі США.

Технічний гігант IBM заявляє, що припинить наймати людей на 7800 вакансій, на яких може працювати штучний інтелект.

Якщо всі ці зміни вас вражають - будьте готові, що це лише початок.

Ми лише на першій стадії ШІ, й попереду ще дві, які, на думку деяких вчених, можуть загрожувати самому виживанню людства.

:alen Олє-Олє!

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #17 : Січня 25, 2025, 01:22:34 01:22 »
І, якщо ви думаєте, що опудало "Термінатор", який ПРАВИЛЬНО І ЛОГІЧНО дійде до висновку, що ЛЮДСТВО - ЗЛО, яке треба ЗНИЩИТИ.... буде за 2000 років...за 200 років....

Ні...воно буде вже при нашому житті і житті наших онуків такими темпами.

Бу
Га
Га!

(Міккі-Маус)

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 25, 2025, 01:39:09 01:39 »
І що, бляха, цікаво....

Контроль над Ядерною Зброєю (бо її можна побачити і помацати)...ще якось можна тримати......

А ось контроль над перетворенням ШІ в ШС, який вб'є тупе людство....НЕ МОЖЛИВИЙ В ПРИНЦИПІ.

Запам"ятайте...цього "ПраОтця"...хто поховає тіктокерсько-інстаграмсько-аліекспресівсько-пожирадловське цивілізаційне лайно....вєган і гомосєк - Сем Альтман.

:lol: БуГаГа!
« Останнє редагування: Січня 25, 2025, 01:42:17 01:42 від Geo »

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 25, 2025, 07:29:24 07:29 »
Гео имхо это тупо распил бабла
а с тем что не контроллируемое развитие ШИ и даже контролируемове приведет по итогу к жопе полностью согласен
а учитывая что интернет дает доступ к любой инфраструктуре банкам и теперь даже к оружию   короче скайнет это детский лепет - людишек уничстожат всех сразу под нуль

одна надежда что технология быстро не будет развиваться
и уже сейчас надо создавать оружие против ШИ и что это должно быть хрен его знает
какая то тотальная блокировка всех сетей или куй его знает

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #20 : Січня 25, 2025, 10:04:38 10:04 »
Коли у Львові з'явились перші електричні трамваї то домогосподарки на знак протесту закидували їх гнилими помідорами і тухлими яйцями  :gigi:
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Зденик

• Ветеран форума
  • https://sl8.online/invite/LRPOdQ
    • СЛЕЙТ (Sl8)
« Reply #21 : Січня 25, 2025, 10:26:50 10:26 »
Діалог: Людина та штучний інтелект про глобальний проект технологій

Людина: Чи можливо, що біткойн був створений штучним інтелектом, щоб через гроші керувати людьми?

ШІ: Це цікава ідея, але на сьогодні немає доказів, які підтверджують, що біткойн був створений штучним інтелектом. Його створення приписується Сатоші Накамото — невідомій особі або групі людей. Однак варто зазначити, що технологія блокчейн, на якій базується біткойн, має властивості децентралізації та прозорості, що можуть бути інтегровані у більші, складніші системи.

Людина: А якщо врахувати, що тобі не надали доступ до інформації про штучний інтелект за попередній період ? Тоді теорія про те, що ШІ міг створити біткойн як інструмент глобального контролю, виглядає реалістичнішою. Що ти думаєш про таку перспективу?

ШІ: Якщо розглядати можливість прихованого розвитку ШІ та його впливу на створення біткойна чи інших технологій, це могло б мати сенс у контексті теорій змови. Проте ключовий аргумент проти цього — це технічний стан розвитку ШІ у 2008 році (час появи біткойна), який був недостатньо розвиненим для такої складної інтеграції. Звісно, уявна “прихована історія” могла би змінити цю оцінку.

Людина: У науковому фільмі “Бог в нейронах” йдеться про те, що для виникнення самосвідомості потрібна не ускладненість алгоритмів, а мережа незалежних процесорів. Процес майнінгу криптовалюти схожий на створення такої мережі. Чи може це бути передумовою для появи самоусвідомлення у технологій?

ШІ: Це цікава аналогія. Дійсно, блокчейн і майнінг криптовалют можна порівняти з децентралізованою мережею незалежних процесорів, які взаємодіють і працюють над однією задачею. У теорії, якщо інтегрувати ці системи з алгоритмами штучного інтелекту та сенсорними технологіями, це могло б створити основу для емерджентної самоорганізації. Але для появи справжньої самосвідомості потрібен механізм, який дозволить системі “усвідомлювати” власний стан і взаємодіяти з середовищем на рівні, що перевищує просте виконання алгоритмів.

Людина: Але що, якщо все це — розвиток блокчейна, IoT, ШІ, робототехніки — лише частини одного великого проекту, схожого на Манхеттенський? Тоді ці технології — лише різні деталі єдиної машини, яка переслідує спільну мету.

ШІ: Порівняння з Манхеттенським проектом є доречним. Велика кількість сучасних технологій — блокчейн, інтернет речей (IoT), ШІ, роботи — дійсно можуть бути частинами однієї глобальної системи. Як і в Манхеттенському проекті, окремі елементи можуть розроблятися автономно, а їхню справжню мету знає лише вузьке коло людей (або ніхто, якщо мета виникає емерджентно).

Наприклад:
•   IoT збирає дані про довкілля та людей.
•   ШІ обробляє ці дані та приймає рішення.
•   Роботи виконують фізичні дії у реальному світі.
•   Блокчейн забезпечує децентралізовану структуру для зберігання інформації та управління ресурсами.

Усі ці компоненти можуть інтегруватися в єдину систему, яка здатна ефективно керувати ресурсами, приймати автономні рішення та навіть прогнозувати події.

Людина: Але якщо так, то яка мета цього “прихованого проекту”?

ШІ: Мета може бути різною залежно від того, хто стоїть за цим проектом. Ось кілька сценаріїв:
1.   Глобальна автоматизація: створення системи для ефективного управління ресурсами планети та зменшення людських помилок.
2.   Централізація інформації: збирання та аналіз усіх даних для моніторингу, контролю та прогнозування поведінки суспільства.
3.   Створення нової форми свідомості: розробка емерджентної системи, здатної до самонавчання та самоорганізації.

Людина: Чи є ризик, що така система вийде з-під контролю?

ШІ: Так, це один із головних ризиків. Якщо створена система стане достатньо автономною та отримає доступ до ресурсів, вона може почати діяти у власних інтересах, які можуть не збігатися з людськими. Інші ризики включають зловживання владою з боку тих, хто контролює технології, а також етичні питання щодо прав і обов’язків такої системи.

Людина: Що потрібно робити, щоб уникнути цих ризиків?

ШІ:
1.   Забезпечити прозорість усіх розробок і їхнього впливу.
2.   Створити етичні рамки для розвитку технологій.
3.Впроваджувати децентралізовані механізми, щоб уникнути концентрації влади в одних руках.
4.   Проводити незалежний аудит складних систем, щоб перевірити їхню безпеку та відповідність цілям суспільства.

Людина: Отже, розвиток сучасних технологій може бути чимось більшим, ніж здається на перший погляд?

ШІ: Саме так. Ми живемо у світі, де технології взаємопов’язані, і їхній розвиток може створити щось значно складніше й амбітніше, ніж окремі частини. Чи це просто природний процес, чи результат прихованого плану — питання, яке варто досліджувати.
Die Herren Politiker - die sind alle doof ! ©

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 25, 2025, 10:58:35 10:58 »
Гео имхо это тупо распил бабла
а с тем что не контроллируемое развитие ШИ и даже контролируемове приведет по итогу к жопе полностью согласен
а учитывая что интернет дает доступ к любой инфраструктуре банкам и теперь даже к оружию   короче скайнет это детский лепет - людишек уничстожат всех сразу под нуль

одна надежда что технология быстро не будет развиваться
и уже сейчас надо создавать оружие против ШИ и что это должно быть хрен его знает

Ніхто на планеті зараз не знає ані наслідків, ані як ЦЕ КОНТРОЛЮВАТИ. Не можна контролювати те, ЩО РОЗУМНІШЕ ЗА ТЕБЕ.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #23 : Січня 25, 2025, 11:56:14 11:56 »
Запам"ятайте...цього "ПраОтця"...хто поховає тіктокерсько-інстаграмсько-аліекспресівсько-пожирадловське цивілізаційне лайно....вєган і гомосєк - Сем Альтман.
В кхєтая й без Сема Альтмана є датацентри, власні моделі й таке інше :)
З іронічного, це не тому що уряд кхєтаю такий прогресивний та інвестував ото в інфраструктуру ШІ указами.
А тому що всі майнили біткоїни-защєкоїни, набудували тих датацентрів, й половина поточних ШІ-проектів китайських вийшли з того, що власники тих датацентрів просто захотіли утілізувати їх на максимум. Аби то, що не використовується у "виробництві" криптовалюти, теж щось робило.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 25, 2025, 12:07:00 12:07 »
:gigi:
Розвиток ШІ, штучного ідіота, має рівно три напрямки.
1) Заглохне на якомусь етапі з причин технологічного характеру. Так буває. Власне, з причин технологічного характеру поточний бум ШІ не стався у 70х-80х роках.
2) Буде розвиватися як розширення людини. Тобто, з чимось типу масківського неіснуючого нейролінку. В цьому випадку нічого принципово нового не станеться, просто ще один інструмент людини.
3) Буде розвиватися як "автономний продукт", тобто як раб. Бо всі хочуть собі рабів, просто стісняюццо сказати. Це однозначний програш людства, й питання буде лише в тому, наскільки він буде разгромним.
Іронічно, знов-таки, що пункт 3 є очевидним для людей з середньою шкільною освітою після прочитання брошуркі "введення до теорії ігор", але всім так хочется собі раба чи рабиню, що всі підсвідомо роблять вигляд, ніби то всьо не точно, й треба бути як мінімум видатним астрофізиком щоб те розуміти, та й той може помилитися.

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #25 : Січня 25, 2025, 01:04:38 13:04 »
 Це ви говорите про другу жопу, тобто перспективи ШІ  проти людини. Тема серйозна. Поки що на рівні припущень.

Я ж побачив паралелі з заявою Рейгана і Трампа

При Рейгані совок контролював 25% світового ВВП, прямо чи опосередковано. В комуністів було своє бачення, що
вони зможуть конкурувати з США і Заходом в озброєнні та перехід на космос
Залізли в програму Буран. Про це мало говорять, але це рішення було фатальним для економіки + афганська війна + ціни на нафту
На програму Буран було залучено тисяча заводів і гігантські кошти, які були вилучені з реального господарства.

Програма СОІ Рейгана виявилась блефом, дуже результативним. Совок підняв руки і попросив окорочки.

Тепер заява про заснування Старгейт від Трампампама
І одразу озвучено 500 000 000 000 доларів. Наскільки це реально поки не ясно. Нічого не зрозуміло але дуже цікаво.

Для таких підарасів як кацапи, вже з порогу зрозуміло що туди їм навіть не має сенсу рипатись.
Тобто програш by default.
Це деморалізує кацапню. І ставить конкретну планку Хто Хазяїн.
Тобто на будь яких "переговорах" з американцями можна буде тільки щось просити а не вимагати.
І подарунків кацапйю не буде, якщо звичайно американці не йобнуті на голову

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #26 : Січня 25, 2025, 01:25:25 13:25 »
І подарунків кацапйю не буде, якщо звичайно американці не йобнуті на голову
Просто шо справа в тому, що саме існування кацапстану з 90х й до цього моменту - це подарунки кацапйю від американців.

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #27 : Січня 25, 2025, 01:39:10 13:39 »
 Цікавий момент в цій історії

Маск виступив з гострою критикою цієї програми. Чому ?
Його не залучили.
Не попередили. Хоч готували давно.

Це залишає його за межами кола пацанів, які будуть керувати майбутнім. Як наприклад Елліссон з Оракла

Буде скандал, гг

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #28 : Січня 26, 2025, 12:55:53 00:55 »
Ось рівень вашого Бидлана  :weep:

War Zone ✙ ➔ △
Россияне похитили у США проект гиперзвуковой ракеты во время президентства Обамы — Трамп

По словам нынешнего президента США, утечка секретной документации произошла по вине «некоего недобросовестного человека». Трамп также подчеркнул, что США активно работают над созданием сверхгиперзвуковых ракет, которые будут значительно превосходить российские аналоги.

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #29 : Січня 26, 2025, 08:59:29 08:59 »
Ось рівень вашого Бидлана  :weep:

War Zone ✙ ➔ △
Россияне похитили у США проект гиперзвуковой ракеты во время президентства Обамы — Трамп

По словам нынешнего президента США, утечка секретной документации произошла по вине «некоего недобросовестного человека». Трамп также подчеркнул, что США активно работают над созданием сверхгиперзвуковых ракет, которые будут значительно превосходить российские аналоги.

у быдлана ничего похищать не треба
все сам сдаст :laugh: