Автор Тема: Давайте відверто про адміністрацію Байдена  (Прочитано 1201 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Байдена і його наближення як пташенят гнізда Обами.

Байден міг не допустити нападу кацапів ?
Я вважаю що міг. В нього були всі засоби і важелі.

Байден міг дати достатньо зброї в 22-му році ?
Міг легко. Але не дав.

Байден міг опустити ціну на нафту, починаючи з 21-22 року ?
Серйозні люди кажуть що міг. Але не зробив.

Що не так ? Що не подобається в цьому ряді питань ?

А не подобається те, що не хочеться допускати наступні підозри:
1. Або він і його адміністрація просто нікчемні дебіли, які програли б усе.
2. Або вони хотіли цієї війни

Одне з двох або два в одному.

Як ще можна пояснити їх дії чи їх бездіяльність ?
Забрати в бидла інтернет і право голосу це зберегти йому життя і свободу

Offline Sturmer44

• Hero Member
Вуаля:

Трамп може використати $330 млрд. заморожених російських державних активів, погрожуючи передати їх Києву для купівлі американської зброї, — The Telegraph

Байден міг це зробити за ТРИ блять роки ?
Міг легко. Але не зробив

Offline Sturmer44

• Hero Member
В цій гілці нічого про Трампампама.

Виключно про Байдена і його салліванів та міллі

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Хуйня

Йди мотоцик купуй, геополітика це не твоє  :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
А я могу научится играть на скрипке. И даже был бы не против иметь этот навык, почему нет?
Но я знаю сколько усилий надо приложить и времени потратить для этого и поэтому ничего подобного у меня даже в планах нет

Offline Комашки

• Ветеран форума
Байден міг не допустити нападу кацапів ?
Я вважаю що міг. В нього були всі засоби і важелі.
Я так не вважаю, до речі. Ну, якщо мова про 2022 рік. Забагато кайфоти було в колективного західу й конкретно США перед тим. Кацапокитайці ж не просто так на рівному місці осміліли.
А не подобається те, що не хочеться допускати наступні підозри:
1. Або він і його адміністрація просто нікчемні дебіли, які програли б усе.
2. Або вони хотіли цієї війни

Одне з двох або два в одному.

Як ще можна пояснити їх дії чи їх бездіяльність ?
А чому не хочеться допускати? :) В шановного колективного західу, й конкретно у США, це не вперше й не вдруге. Нащо нам ловити каєф, та робити вигляд ніби там якісь опупєнні білі ельфи з очєшуєнним римським правом котре свято охороняється.
Вони такі самі люди як ми, хрінь роблять аж бігом.
Й ми хочемо з ними бути не тому, що вони янголи. Нас до цього спонукають альтернативи. Альтернативи в нас - це, здебільшого, бути мертвими, оскільки ми не вписуємося в життєву парадігму до зубів озброєного бидла зі сходу. Й навіть якщо розглядати якісь фентезійні альтернативи, то все одно вийде що з західом в нас практично все спільне, а з кєбаб-гашинамі та косоокими інсектоїдами в нас спільного аж нічого.

Offline Sturmer44

• Hero Member
Ггг...

"Геополітика"...
Чиста жиріновщина. Але в нього це був засіб стати мультимільйонером. Кацапам зайшло.
Решта брехуни і шахраї  без таланту

Коли чую це слово, перше бажання дати в табло.

Мотоцикл я куплю або ні. Гілка Не про мотоцикл хто зрозумів. Хто ні це його проблема.

На скрипці грав колись. Закінчив школу по класу скрипки. Давно.
Зможу дати кілька уроків.

Ще що про Байдена ?

Offline Sturmer44

• Hero Member
Я так не вважаю, до речі. Ну, якщо мова про 2022 рік. Забагато кайфоти було в колективного західу й конкретно США перед тим. Кацапокитайці ж не просто так на рівному місці осміліли.А чому не хочеться допускати? :) В шановного колективного західу, й конкретно у США, це не вперше й не вдруге. Нащо нам ловити каєф, та робити вигляд ніби там якісь опупєнні білі ельфи з очєшуєнним римським правом котре свято охороняється.
Вони такі самі люди як ми, хрінь роблять аж бігом.
Й ми хочемо з ними бути не тому, що вони янголи. Нас до цього спонукають альтернативи. Альтернативи в нас - це, здебільшого, бути мертвими, оскільки ми не вписуємося в життєву парадігму до зубів озброєного бидла зі сходу. Й навіть якщо розглядати якісь фентезійні альтернативи, то все одно вийде що з західом в нас практично все спільне, а з кєбаб-гашинамі та косоокими інсектоїдами в нас спільного аж нічого.

То що Байден по вашому, мерзотник чи дебіл ?

Offline Комашки

• Ветеран форума
То що Байден по вашому, мерзотник чи дебіл ?
Абсолютно не виключаю :) але чесно кажучи, я не особливо переймаюся вивченням моральних якостей окремих персон. Може Байден класний пацан, котрий все життя мріяв розвалити рашиньку святую на 150 клаптиків, просто шо йому постійно нещастило.
Це не має ніякого значення, принаймі для мене. Важливо те, що є ітогом цих пригод. Його ми маємо перед очами, а скільки конкретно мерзотників та дебілів з усього світу до цього доклалися, й з яких причин - то таке вже

Offline Sturmer44

• Hero Member
Абсолютно не виключаю :) але чесно кажучи, я не особливо переймаюся вивченням моральних якостей окремих персон. Може Байден класний пацан, котрий все життя мріяв розвалити рашиньку святую на 150 клаптиків, просто шо йому постійно нещастило.
Це не має ніякого значення, принаймі для мене. Важливо те, що є ітогом цих пригод. Його ми маємо перед очами, а скільки конкретно мерзотників та дебілів з усього світу до цього доклалися, й з яких причин - то таке вже

Ну це все гадання та ймовірності.

А є медичні факти.
Попри те що вже наведено.

92-й рік. Байден конгресмен звертається до президента США з вимогою роззброїти Україну. Не Росію.
Є відео.

Offline Комашки

• Ветеран форума
Re: Давайте відверто про адміністрацію Байдена
« Reply #10 : Січня 24, 2025, 07:48:05 19:48 »
В Байдена, чому я власне його прізвище пишу з великої  :gigi:, є одна заслуга. Те, що Україні, та й нормальному світу, абсолютно точно пішло в плюс.
Він у 2022 році зколотив яку-ніяку коалу яких-ніяких союзнічков.
Якщо б він того не зробив, я не бачу жодного варіанту розвитку подій, де для України було б краще. Без бодай якихось постачань зброї, в України вона б закінчилася десь під час Харківської оффенсиви. Власне, вона там й закінчилася, все інше застосування зброї було під пильним контролем заходу з усіма витікаючими.

А все інше... до голови Байдену не залізти. Може він реально бздів що кацапи нападуть на США. Може реально захтів щоб кацапи на нас збавили оберти, й нас-то повбивали, але далі б вже не полізли. Може реально гадав, що друг блядімір побачить що ота війна то невигідна штука, й краще робити айфони. Може особливо там й не думав ні про що, а чисто триндів що йому на бамажці напишуть.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Січня 24, 2025, 07:51:23 19:51 »
Ну це все гадання та ймовірності.

А є медичні факти.
Попри те що вже наведено.

92-й рік. Байден конгресмен звертається до президента США з вимогою роззброїти Україну. Не Росію.
Є відео.
Дик я в курсі, ми тут каклєту по-кійофскі обговорювали роки два тому.
Я просто про те, що можна лише гадати, що там в людини було в голові, на рівні особистого ставлення.
А по фактах - нуль питань по тому, що США мала виключно дебільну стратегію, котра до того ж була нам, як українцям, ворожою. Ну, в мене нуль питань. Так загалом тут в людей інші думки були присутні )

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #12 : Січня 24, 2025, 08:46:32 20:46 »
Спецпредставник Трампа Кіт Келлог пропонує знизити ціни на російську нафту до 45 доларів за барель. Таким чином рф перестане отримувати мільярди від продажу нафти.

«‎А що якщо знизити ціну до 45 доларів за барель, що, по суті, є вихідною точкою беззбитковості?»

Чому Байден цього не зробив ?

Він дебіл чи подонок ?

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #13 : Січня 24, 2025, 09:00:23 21:00 »
Ггг...

"Геополітика"...
Чиста жиріновщина. Але в нього це був засіб стати мультимільйонером. Кацапам зайшло.
Решта брехуни і шахраї  без таланту

Коли чую це слово, перше бажання дати в табло.

Мотоцикл я куплю або ні. Гілка Не про мотоцикл хто зрозумів. Хто ні це його проблема.

На скрипці грав колись. Закінчив школу по класу скрипки. Давно.
Зможу дати кілька уроків.

Ще що про Байдена ?

Ну, в табло і зворотка може прилетіти. Така, що ніякий нацсоціалізм не допоможе  :)

А по Байдену - до шашликів в травні не закликав, яку не яку коаліцію склепав (як тут вже написали). Про 'нікому нічєво нє должен' теж ніби не заявляв. А лягати спати і прокидатись з думкою про благо України він якби й не підписувався по життю.

Про якийсь там 92 рік, ядерну зброю та інші варіації на тему 'золота Полуботка' - з цим до дітей молодшого шкільного віку  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #14 : Січня 24, 2025, 09:18:08 21:18 »
Спецпредставник Трампа Кіт Келлог пропонує знизити ціни на російську нафту до 45 доларів за барель. Таким чином рф перестане отримувати мільярди від продажу нафти.

«‎А що якщо знизити ціну до 45 доларів за барель, що, по суті, є вихідною точкою беззбитковості?»

Він дебіл чи подонок ?
Ну, хай це спочатку зробить трумп. Сауди його на поточний момент послали, до речі :)

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #15 : Січня 24, 2025, 09:26:37 21:26 »
Ну, хай це спочатку зробить трумп. Сауди його на поточний момент послали, до речі :)

Не знаю і ніхто поки не знає що там зробить Трампампам

Але як мінімум піднімає це питання.

У Байдена було Три роки

А в Обами був весь час з 14-го року. І жодної зброї чи допомоги від США не отримали.
Ні запрошення в НАТО

Тобто це було Запрошення і Заохочення до нападу на Україну
Мені видається це очевидним.

А геополітикам як RG ?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #16 : Січня 24, 2025, 09:27:24 21:27 »
Ну, обєктивно від війни виграла найбільше Америка, то питається, що ви хочете від Байдена ?

Offline Sturmer44

• Hero Member
« Reply #17 : Січня 24, 2025, 09:34:59 21:34 »
Ну, обєктивно від війни виграла найбільше Америка, то питається, що ви хочете від Байдена ?

Крамольні речі пишете...

Бо якщо це визнається загально  в суспільстві, і з США стягнуть маску "друга України"

То в України буде курс як зараз в Грузії, навіть ще радикальніше.

Масове бидло піде "галасувати" за бойків, а Мураєв приїде героєм. А далі до окупації залишиться пів кроку.

Ви це розумієте ?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #18 : Січня 24, 2025, 09:40:14 21:40 »
Крамольні речі пишете...

Бо якщо це визнається загально  в суспільстві, і з США стягнуть маску "друга України"

То в України буде курс як зараз в Грузії, навіть ще радикальніше.

Масове бидло піде "галасувати" за бойків, а Мураєв приїде героєм. А далі до окупації залишиться пів кроку.

Ви це розумієте ?

І що ? Трамп тільки буде задоволений від такого розвитку подій.

Скаже : " А бачите. Я ж говорив, що це все Байден придумав. Немає ніякої різниці між кацапами і українцями".

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #19 : Січня 24, 2025, 09:42:20 21:42 »
Влада України не вміє в геополітику. Та й взагалі у політику не дуже вміє.

Ото й маємо таке всяке уже 30 років...

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #20 : Січня 24, 2025, 09:52:20 21:52 »
Насправді головне питання не до американських адміністрацій треба ставити, а до українців.

Чого саме українці прагнули ці 30 років державності і чого прагнуть сьогодні ?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #21 : Січня 24, 2025, 10:26:10 22:26 »
Не знаю і ніхто поки не знає що там зробить Трампампам

Але як мінімум піднімає це питання.
Ну він й питання польотів на Марс підіймає, тобто це максимально не показник. Просто стиль - робити якісь там гучні заяви.
От коли піде хоча б окупація хрєнландії (не кажучи про якісь різкі рухи в бік саудів, або не дай хоспаді в бік друха блядіміра), тоді можна буде щось предметно зараховувати. А поки це просто "фішка", як в Байдена була фішка нести хрінь про корупційов, коли його за Україну в НАТО питають

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #22 : Січня 24, 2025, 10:29:36 22:29 »
Насправді головне питання не до американських адміністрацій треба ставити, а до українців.

Чого саме українці прагнули ці 30 років державності і чого прагнуть сьогодні ?
Жити у власній незалежній державі.
І якби не те прагнення, ніякої України давно б не було.
Й прагнення те, як власне й розбудова незалежної України, росло та еволюціонували в таких умовах, які 90% західного світу не можуть уявити собі в принципі.
Тому в кого як, а в мене до українців таких питань нема.
До адміністрацій американських, правда, теж. Там все зрозуміло, окрім питання "але ж на біса так робити, Холмсе?.."

Offline OlegSky

• Ветеран форума
« Reply #23 : Січня 24, 2025, 11:07:02 23:07 »
Жити у власній незалежній державі.
І якби не те прагнення, ніякої України давно б не було.
Й прагнення те, як власне й розбудова незалежної України, росло та еволюціонували в таких умовах, які 90% західного світу не можуть уявити собі в принципі.
Тому в кого як, а в мене до українців таких питань нема.
До адміністрацій американських, правда, теж. Там все зрозуміло, окрім питання "але ж на біса так робити, Холмсе?.."

Ну, а як же оце "масове бидло буде голосувати за бойків", як написав попередній дописувач ?

Яка з бойком чи мураєвим незалежна Україна ?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #24 : Січня 24, 2025, 11:44:10 23:44 »
Ну, а як же оце "масове бидло буде голосувати за бойків", як написав попередній дописувач ?

Яка з бойком чи мураєвим незалежна Україна ?
Ну то до попереднього дописувача мабуть :) я не дуже люблю оперувати такими термінами, хоча й буває.
Ризик голосувань за умовних бойків та смєшків, втім, є цілковито реальним, й цілковито вкладається в те що я пишу. Про умови, в котрих формуються прагнення.
В абсолютно нормальної людини можна сформувати прагнення, наприклад, повіситися. Або, наприклад, змусити копати собі могилу. Або ще всяке.
Націй це також стосується.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #25 : Січня 25, 2025, 01:33:16 01:33 »

Він дебіл чи подонок ?

Трамп цього теж ще не зробив. І не факт, що в нього вийде.