Штурмер...Китайський J-20 НЕ Є літаком 5 покоління. Так само, як і Су-57 НЕ Є літаком 5 покоління.
Там на обох стоять кацапські двигуни АЛ-31ф. Тільки з китайським маркуванням. Тільки за це....це вже не літак 5 покоління. Я вже мовчу про все інше. Це - китайська ЛАЖА. Так само, як і російська ЛАЖА.
Ти починаєш мене напрягати своїм звіздєжом з "бабушкіних лавочєк".
Ти можеш полегшити собі завдання
І не напрягатись, а тим більше не заявляти про свої напряги.
Це як заявляти Місяцю що він засильно світить.
Ти спеціаліст по Китаю ?
Я ні. Але я бачу те що я бачу.
Наприклад що на сьогодні Китай має повний цикл виробництва 650 найголовніших товарів
Другі після Китаю США мають тільки 350 повних.
Решта навіть близько не стоїть.
Є закон який придумали не китайці і не українці і не американці.
Він об'єктивний як закони Ньютона.
Що кількість переходить в якість.
Є ще один бік питання, точніше причина розмов на тему "китайське це хуйня"
Ця причина десь межує з расовими упередженнями.
В стилі що ці жовті шінтоки напівлюди. Вони не можуть.
Я маю справу з китайцями. Пересікаюсь. В розумовій здатності вони нічим не поступаються європейцям.
Але мають перевагу. В них набагато вища працездатність і згуртованість спільною ідеєю.
Китайцям не притаманний гуманізм і чисто європейський егоцентризм. Їх не цікавлять європейські цінності.
Я бачу як китайці беруть будинок за будинком, вулицю за вулицею, район за районом там де вчора їх ще не було.
При чому в зовсім чужому для них середовищі. Вони адаптуються в будь якому середовищі поступово заміщають всіх.
Всі решта їм потрібні тільки як споживачі їх товарів і послуг. В них все своє. Від прибиральників до банків.
Технологічний рівень йде паралельно.
Щоб не розпливатися далі в непотрібних нетрях китайщини підсумую від себе.
Я не бачу на сьогодні сили яка б могла зупинити чи конкурувати з Китаєм . Об'єктивно.
500-літня домінація Європи у всіх питаннях, а США це похідна Європи підходить до кінця.