Автор Тема: Приїхали - Зеля готовий до здачі територій України  (Прочитано 545 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
Це зрада в повному обсязі. Здається, що він готовий пошвидше здати країну і втекти куди подалі. Це просто жах.
Запитується - якої мами він сидить у президентах? Якщо він не знає і не вміє забезпечити перемогу, то він елементане тріпло й зрадник.
Бо обіцяну перемогу він не забезпечив, а тепер ще й починає розмови про здачу країни. Бо здача територій  - це зрада всієї країни.

https://censor.net/ua/news/3534038/zelenskyyi-nazvav-umovu-dlya-pochatku-peremovyn-iz-putinym

Готовий до переговорів із Путіним, якщо це єдиний шлях до миру в Україні, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий сісти за стіл перемовин із російським диктатором Володимиром Путіним, якщо це буде єдиний варіант для досягнення мирної угоди.

Про це голова держави сказав в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану, інформує Цензор.НЕТ.

У нього запитали, чи зможе він сидіти за одним столом з Путіним у випадку, якщо все ж почнеться потенційний мирний процес, у якому будуть брати участь чотири групи.

За словами глави держави, він готовий до цього, якщо це буде "єдина конфігурація", за якої вдасться принести мир українцям і не втратити людей.

Безумовно, ми підемо на цей варіант, на зустріч з цими чотирма учасниками. Яка різниця, як я, яке моє ставлення до нього? Я не буду до нього добрим і вважаю, я вважаю його ворогом. І, чесно кажучи, я вважаю, що він теж вважає мене ворогом. Ось так", - наголосив Зеленський.

Водночас він зазначив, що сьогодні Україна не може повернути всю територію, яку окупувала Росія.

"Ми не можемо втратити мільйони людей заради результату, який може й не настати... Путін не дочекається, щоб я виснажився, ми боремося за наше життя та існування, у нас немає іншого вибору, - додав Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться прямих перемовин з Україною.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп повідомив про підготовку переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним, які можуть стосуватися припинення війни в Україні.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Україна і РФ будуть змушені піти на поступки заради завершення війни, - Келлог

Автор: Валерiя Сушкова Джерело: https://censor.net/ua/n3534038

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Це зрада в повному обсязі. Здається, що він готовий пошвидше здати країну і втекти куди подалі. Це просто жах.
Запитується - якої мами він сидить у президентах? Якщо він не знає і не вміє забезпечити перемогу, то він елементане тріпло й зрадник.
Бо обіцяну перемогу він не забезпечив, а тепер ще й починає розмови про здачу країни. Бо здача територій  - це зрада всієї країни.

https://censor.net/ua/news/3534038/zelenskyyi-nazvav-umovu-dlya-pochatku-peremovyn-iz-putinym

Готовий до переговорів із Путіним, якщо це єдиний шлях до миру в Україні, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що готовий сісти за стіл перемовин із російським диктатором Володимиром Путіним, якщо це буде єдиний варіант для досягнення мирної угоди.

Про це голова держави сказав в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану, інформує Цензор.НЕТ.

У нього запитали, чи зможе він сидіти за одним столом з Путіним у випадку, якщо все ж почнеться потенційний мирний процес, у якому будуть брати участь чотири групи.

За словами глави держави, він готовий до цього, якщо це буде "єдина конфігурація", за якої вдасться принести мир українцям і не втратити людей.

Безумовно, ми підемо на цей варіант, на зустріч з цими чотирма учасниками. Яка різниця, як я, яке моє ставлення до нього? Я не буду до нього добрим і вважаю, я вважаю його ворогом. І, чесно кажучи, я вважаю, що він теж вважає мене ворогом. Ось так", - наголосив Зеленський.

Водночас він зазначив, що сьогодні Україна не може повернути всю територію, яку окупувала Росія.

"Ми не можемо втратити мільйони людей заради результату, який може й не настати... Путін не дочекається, щоб я виснажився, ми боремося за наше життя та існування, у нас немає іншого вибору, - додав Зеленський.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що російський диктатор Володимир Путін боїться прямих перемовин з Україною.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп повідомив про підготовку переговорів із президентом РФ Володимиром Путіним, які можуть стосуватися припинення війни в Україні.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Україна і РФ будуть змушені піти на поступки заради завершення війни, - Келлог

Автор: Валерiя Сушкова Джерело: https://censor.net/ua/n3534038

Пам'ятаю колись казали. Президент трамп видати таємницю не може за визначенням. Він може тільки розсекретити її.

Offline optimist

• Ветеран форума
Та да, вже 5 років здає все здати не може

У разі небажання США допомагати Україні вступити в НАТО треба надати їй ядерну зброю. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтервʼю британському журналісту Пірсу Моргану.

За словами президента, вступ України в НАТО може затягнутись «на роки чи десятиліття». Водночас президент поставив під сумнів те, що Захід весь цей час буде захищати нашу країну.

«Який пакет підтримки, які ракети? Чи дадуть нам ядерну зброю? Тоді нехай вони дадуть нам ядерну зброю», – додав Зеленський.

Як наголосив очільник нашої країни, Захід може забезпечити Україну ракетами для стримування Росії, однак вони не можуть зупинити російські ядерні ракети.

«Тому зробімо так: поверніть нам ядерну зброю; віддайте нам ракетні комплекси; партнери, допоможіть нам профінансувати мільйонну армію, перекиньте свій контингент в ті частини нашої держави, де ми хочемо стабільності ситуації, щоб люди були спокійні», – каже він.

Президент України підкреслив, якщо напад Росії пояснювався страхом членства України в НАТО, то якщо країна не буде в Альянсі – Путін має повністю відступити.

Він (Путін) напав, бо боявся, що ми станемо членами НАТО. Добре, ми не члени НАТО. Забирайся геть з нашої землі», – каже глава України.
« Останнє редагування: Лютого 05, 2025, 10:28:24 10:28 від optimist »

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума

У разі небажання США допомагати Україні вступити в НАТО треба надати їй ядерну зброю. Про це заявив президент Володимир Зеленський в інтервʼю британському журналісту Пірсу Моргану.

За словами президента, вступ України в НАТО може затягнутись «на роки чи десятиліття». Водночас президент поставив під сумнів те, що Захід весь цей час буде захищати нашу країну.

«Який пакет підтримки, які ракети? Чи дадуть нам ядерну зброю? Тоді нехай вони дадуть нам ядерну зброю», – додав Зеленський.

Як наголосив очільник нашої країни, Захід може забезпечити Україну ракетами для стримування Росії, однак вони не можуть зупинити російські ядерні ракети.

«Тому зробімо так: поверніть нам ядерну зброю; віддайте нам ракетні комплекси; партнери, допоможіть нам профінансувати мільйонну армію, перекиньте свій контингент в ті частини нашої держави, де ми хочемо стабільності ситуації, щоб люди були спокійні», – каже він.

Президент України підкреслив, якщо напад Росії пояснювався страхом членства України в НАТО, то якщо країна не буде в Альянсі – Путін має повністю відступити.

Він (Путін) напав, бо боявся, що ми станемо членами НАТО. Добре, ми не члени НАТО. Забирайся геть з нашої землі», – каже глава України.

Знаєш, війни мирними коференціями та якимось фантазіями типу Курського нападу не виграються. На війні роль грає тільки сила. Що й старається нашим довбням продемонструвати рашка. На відміну від наших типу стратегів, що займаються чим завгодно, а не війною. Мільйони доларів потрачені на ці конференції та безглузді операції та стратегії, та виплати великим теоретикам, а війна щось аж ніяк не виграється.
По великому рахунку війна - це бійка, велика бійка один проти одного. І коли хтось починає говорити про мирне вирішення - його сприймають як слабу, програвшу сторону. А коли він сам заявляє, що згоден на все - то тим більш. 

Offline Комашки

• Ветеран форума
Ну, ядерною зброєю, ракетними комплексами, мільйонною армією та західним контингентом в східно-південних частинах країни виграються, сподіваюся? Бо якщо так, давайте топити за бубачьку  :gigi: він сказав саме це. Ядерної зброї та комплексів в нас немає виключно через зусилля шановного заходу.

Тому, якщо шановний захід хоче погратися в кльову казочку ніби кацапстан напав на нас через НАТО  :Sho_za:, то Зеленський пропонує цю цікаву гру "паддєржать та усугубіть".
Шановний захід, звісно, поперхнеться та розквітне статтями на тему того, як це буде стрьомно якщо в України буде ядерка. Ну, принаймі минулого разу саме такою й була реакція.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Ну, ядерною зброєю, ракетними комплексами, мільйонною армією та західним контингентом в східно-південних частинах країни виграються, сподіваюся? Бо якщо так, давайте топити за бубачьку  :gigi: він сказав саме це. Ядерної зброї та комплексів в нас немає виключно через зусилля шановного заходу.

Тому, якщо шановний захід хоче погратися в кльову казочку ніби кацапстан напав на нас через НАТО  :Sho_za:, то Зеленський пропонує цю цікаву гру "паддєржать та усугубіть".
Шановний захід, звісно, поперхнеться та розквітне статтями на тему того, як це буде стрьомно якщо в України буде ядерка. Ну, принаймі минулого разу саме такою й була реакція.

Зброя, в тому числі і важка входить до понятт сила. Тому з перших днів війни постало питання про виробництво власної зброї. А Зелі аж на третій рік війни дійшло, що, може, потрібно зробити ядерну.

Offline optimist

• Ветеран форума
Знаєш, війни мирними коференціями та якимось фантазіями типу Курського нападу не виграються. На війні роль грає тільки сила. Що й старається нашим довбням продемонструвати рашка. На відміну від наших типу стратегів, що займаються чим завгодно, а не війною. Мільйони доларів потрачені на ці конференції та безглузді операції та стратегії, та виплати великим теоретикам, а війна щось аж ніяк не виграється.
По великому рахунку війна - це бійка, велика бійка один проти одного. І коли хтось починає говорити про мирне вирішення - його сприймають як слабу, програвшу сторону. А коли він сам заявляє, що згоден на все - то тим більш.

Мій друган каже що не всі війни вигравали силою

В історії є приклади, коли війни завершувалися не лише військовою силою, а й завдяки перемовинам та дипломатії. Ось деякі з них:

Війна у В'єтнамі (1957–1975): Цей конфлікт між комуністичним Північним В'єтнамом, підтримуваним СРСР та Китаєм, і Південним В'єтнамом, на боці якого були США та інші союзники, завершився Паризькими мирними угодами 1973 року. Угоди передбачали припинення вогню, виведення американських військ та обмін полоненими. Хоча бойові дії тривали ще деякий час, ці перемовини стали ключовим кроком до завершення війни.

Дейтонські угоди (1995): Після кількох років війни в Боснії та Герцеговині, яка супроводжувалася етнічними чистками та масовими жертвами, міжнародна спільнота ініціювала перемовини між сторонами конфлікту. Угода, підписана в Дейтоні, Огайо, США, встановила мир і визначила політичну структуру сучасної Боснії та Герцеговини.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Оптімізд, ти таки длбйб  :fp2

Чим закінчилась війна у В'єтнамі якби всі всі знають. Парижські угоди - це злив Півд. В'єтнаму Штатами.

Боснія тут взагалі ніяким хером. Це був розвал багатонаціональної Югославії, кривавий і розтягнутий в часі.

Offline optimist

• Ветеран форума
Оптімізд, ти таки длбйб  :fp2

Чим закінчилась війна у В'єтнамі якби всі всі знають. Парижські угоди - це злив Півд. В'єтнаму Штатами.

Боснія тут взагалі ніяким хером. Це був розвал багатонаціональної Югославії, кривавий і розтягнутий в часі.

Ну звісно Україна визволити свої території військовим чином і ти цьому допоможеш з автоматом в руках

Offline RG

• Ветеран форума
Ну звісно Україна визволити свої території військовим чином і ти цьому допоможеш з автоматом в руках

Не очкуй. Приїжджай в Україну, візьму тебе в свій підрозділ  :smilie7:

Offline optimist

• Ветеран форума
Не очкуй. Приїжджай в Україну, візьму тебе в свій підрозділ  :smilie7:

такий рембо як ти справиться сам

Offline Geo

• Ветеран форума
Lina...а ти де живеш?

Бо я фігєю від того, що ти фігєєш.

Бо я з 2019 року фігєю. І, що цікаво....БІЛЬШЕ, ніж я офігєл в 2019-му...я нє фігєю. Це рівна лінія.

Розумієш, про що я?

Offline Geo

• Ветеран форума

(с)

Твої слова?

Тільки дійшло? Та ти - щаслива людина. Де живеш? Люксембург? Нова Зеландія?

Offline Geo

• Ветеран форума
Чупс. Ти  - геній.

Модератори, яких ти ХОТІВ.

Юкі - американський "ідіот-підліток".

Ліна - .....просто.... Гарнюня.
« Останнє редагування: Лютого 05, 2025, 07:01:15 19:01 від Geo »

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Тупе зелене блядво!

Кожен крок, починаючи з 2019 року, це про здачу України.
Розпуск парламенту з порушенням Конституції;
продаж масок в Китай;
покупка масок із Китаю (для Епіцентру);
Оманський вояж до Патрушева;
припинення ракетних програм;
призначення Єрмака і Татарова;
закриття опозиційних каналів;
Хомчак;
Вагнергейт;
Чонгар, Гомель, Буча і Ірпінь, ...
Маріуполь і наші полонені;
Париж, Шрьодер, ...
генерал Назаров;
Стамбул;
Павловський і Марченко;
Яйця і корупція;
браковані міни;
зрив мобілізації;
Машка безумна;
звільнення Залужного;
звільнення 16 генералів;
брехня про демобилізацію;
Контракт з поляками на 24 млрд;
Просєр дипломатії;
Просєр USAID;
...
...
...
Це все про здачу України!

А вам, зеленим ідіотам треба заборонити голосувати, пожиттєво, бо ви так і не порозумнішали.

« Останнє редагування: Лютого 05, 2025, 08:18:41 20:18 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline LVV

• Hero Member
Таваріщь Зельонскій всегда готов!

Offline optimist

• Ветеран форума
Тупе зелене блядво!

Кожен крок, починаючи з 2019 року, це про здачу України.
Розпуск парламенту з порушенням Конституції;
продаж масок в Китай;
покупка масок із Китаю (для Епіцентру);
Оманський вояж до Патрушева;
припинення ракетних програм;
призначення Єрмака і Татарова;
закриття опозиційних каналів;
Хомчак;
Вагнергейт;
Чонгар, Гомель, Буча і Ірпінь, ...
Маріуполь і наші полонені;
Париж, Шрьодер, ...
генерал Назаров;
Стамбул;
Павловський і Марченко;
Яйця і корупція;
браковані міни;
зрив мобілізації;
Машка безумна;
звільнення Залужного;
звільнення 16 генералів;
брехня про демобилізацію;
Контракт з поляками на 24 млрд;
Просєр дипломатії;
Просєр USAID;
...
...
...
Це все про здачу України!

А вам, зеленим ідіотам треба заборонити голосувати, пожиттєво, бо ви так і не порозумнішали.

і не полінувався стільки перераховувати
занадто складно для трускавецької освіти
"тупі зелені опариши" могли це зробити ще після першої зустрічи зе унд пу
а, забув, тільки напружена боротьба ЮАР в інтернеті запобігла здачі України

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Чупс. Ти  - геній.

Модератори, яких ти ХОТІВ.

Юкі - американський "ідіот-підліток".

Ліна - .....просто.... Гарнюня.

"Всі підараси, а я дартаньян" - дуже зручна позиція, але абсолютно ущербна та деструктивна.

Offline Комашки

• Ветеран форума
"тупі зелені опариши" могли це зробити ще після першої зустрічи зе унд пу
One could suppose що саме це і сталося, ну просто що кловуни здавали не всю Україну, а "частинку". Посередині сходилися, й лютим чином пересравши на початку повномасштабного, думали з переляку підписати в Турції капітуляцію. Потім, на відміну від наприклад трумпа :) до них доперло, що рашка не те щоб непереможна, тому капітулювати їм перехотілося.
Відповідно, якщо їм знову здастся, що свята рашинька непереможна (шановні партньори наприклад скажуть що обісралися й не буде більш ніякої підтримки), вони будуть підписувати капітуляцію за півгодини. А якщо не здастся, то не будуть.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Тут у нас кажуть що Юля Мендель якусь статтю в НЙТ написала про те що треба просто перестать стрілять :Sho_za:

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Зєля - професійний фігляр.
Співає те що партитурі написано.
Оно вже і трампівські фразеологізми англійською чеше :weep:
Mocsia delenda est

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Тут у нас кажуть що Юля Мендель якусь статтю в НЙТ написала про те що треба просто перестать стрілять :Sho_za:

Дибіли модери на ФУПі оцінили цю новину як фейк  :fp2 через те що в стартовому повідомленні я запостив перший  лінк який знайшов на цю тему після того як почув інтерв'ю Мендель по радіо на Baltimore Chronicles.  а Baltimore Chronicles, виявилось, чи належить чи керується якимись кацапами. Недодивився, буває.

А те що кількома постами нижче був поданий лінк на першоджерело, транскримт цього інтерв'ю ведучої NPR з Мендель, яке повністю підтверджує те що стартовому пості - вони в те сільодку загорнули.
Ну добре, удачі їм в їх нелегкій справі боротьби з незручними для влади фактами.
 :bch:

ПС. Доречі заради цікавості проглянув контент того Baltimore Chronicles - не побачив там ніяких хуйловських нарративів. Там абссолютно про український матеріал. Скоріш за все якісь українські євреї зваяли сайт.
ППС.А агенція УРА-Информ, яка начебто керує чи володіє тим Baltimore Chronicles (вперше почув і про те і про інше лише зараз) - зовсім не кацапська, а досить таки українська
« Останнє редагування: Лютого 06, 2025, 03:29:42 15:29 від Uki »

Offline Комашки

• Ветеран форума
Пробачте звісно, а кого взагалі й чому саме має хитати те, що якась джулія мендель написала в статті до американської газети?
Я от наприклад краще подякую нашому гаранту США за щиру підтримку:
Цитувати
Україна майже не має шансів повернути собі ядерну зброю як альтернативу членства в НАТО, — заявив в інтерв'ю Fox News спецпредставник президента США з питань України Келлог.

«Будьмо чесними, ми обидва знаємо, що цього не станеться», — сказав Келлог.
Причому підкреслюю, що по цих питаннях - НАТО та ядерка - позиція США є стабільною та непохитною як потужність діда трумпа та ясний уміщщє діда Байдена  :smiley24: просто шо перший про це каже з дебільним виглядом напряму, а другий це казав з дебільним виглядом в кілометрових розкайфовочках про те, як його корупційов покусав у Кійовє.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Пробачте звісно, а кого взагалі й чому саме має хитати те, що якась джулія мендель написала в статті до американської газети?

Не якась джуляя мендель  :punish: ще зовсім недавно її вважали ледь не коханкою Зеленського, настільки вони були близькі

Offline Комашки

• Ветеран форума
зрозуміло

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Мене за цю "якусь там" з переляку з ФУПу поперли  :laugh:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Як ви забембали вже з цією ядеркою!
Ну уявіть, що нам її дали. Завтра (вчора).
І що???
Що ми зробимо?
Зафігачимо першими?
Опариш полякає у своєму вечірньому прононсі (поносі)?
До сраки та ядерка.

Інша справа, як би ми змогли її отримати після перемоги. І то сумнівна її користь.

А наш вовочка імбіцил. :smiley23:

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
А мендельша звичайна жидівсько-зелена шльондра.
Думаю за її висєр хтось виданню заплатив.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Я переплутав. Не НЙТ, а журнал Тайм

Offline RG

• Ветеран форума
З ядеркою обов'язково ще золото Полуботка нам відвантажити.

Найвеличнішому лідору немає коли цим займатись окремо  :smilie8: