Автор Тема: Ги. Така монтяшка!  (Прочитано 473 раз)

0 Користувачів і 9 Гостей дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Ги. Така монтяшка!
« : Лютого 07, 2025, 04:30:36 16:30 »
Ролік навіть не дивився, харю тільки побачив:

:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Re: Ги. Така монтяшка!
« Reply #1 : Лютого 07, 2025, 04:32:50 16:32 »
Почитав трохи коментарі.
Ой не люблять Таню і бидло донбасяцьке!
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 07, 2025, 04:43:26 16:43 »
Та що там та Монтяшка? ;)

Сьогодні велике порохоботське свято - День Василя Противсіха !!!  :smilie5:
Рівно 16 років тому назад він зіграв свою видатну прокремлівську роль, допомігши всадовити в табуретку на Банковій єнакіївського Хама і далі всю донбасоту, яка довела країну до ручки (2014), однак це був тільки початок, який триває й посьогодні.

Так, порохоботи ? :gigi:
Не тільки Паскуда з Хоружівки, а й Василь Противсіх, то є ваші духовні предки  :smilie5:

...А монтяшка проти них - то просто "дорожная пиль" :smilie5: :laugh:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 07, 2025, 05:09:03 17:09 »
Їди смоктати юлькіну шмоньку  :love: ------------------>

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 07, 2025, 05:14:48 17:14 »

Рівно 16 років тому назад він зіграв свою видатну прокремлівську роль, допомігши всадовити в табуретку на Банковій єнакіївського Хама і далі всю донбасоту, яка довела країну до ручки (2014), однак це був тільки початок, який триває й посьогодні.

Не тільки Паскуда з Хоружівки, а й Василь Противсіх, то є ваші духовні предки  :smilie5:

Ах, ти тварь....Ти ніяк не заспокоїшся.....ОК!

1. Як ти через паркан стрибав з бюлетнями з "мокрими печатками" на виборах, юлькота ти грьобана штабна....я приводив цитати в ЗМІ.

2. Я тебе БАНИВ ДОВІЧНО, ПАСКУДУ ДВА РАЗИ. Знаєш, хто тебе повертав, ПРОХАЮЧИ МЕНЕ...??? Здогадайся.

А знаєш з яким формулюванням? Бо ти - реально психічно хвора людина, і "вигнання з форуму" може для тебе закінчитися дуже плачевно. Бо ти з СОБОЮ можеш щось зробити. Бо СУП - єдине джереле спілкування для тебе.

Цього досить, сучара, щоб ти заткнувся раз і назавжди, ШИЗОЇД?

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 07, 2025, 05:28:10 17:28 »
 :lol:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 07, 2025, 05:40:26 17:40 »
:lol:

Цуко, гандон дістав. Тут - НЕ ПСИХУШКА, щоб "войті в положеніє пацієнта". Я роками мовчав.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 07, 2025, 05:58:45 17:58 »
Я (і не лише я) кожного разу цього уєбана чморимо, але йому схоже подобається, або його Немиря прислав.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 07, 2025, 06:15:43 18:15 »

1. Як ти через паркан стрибав з бюлетнями з "мокрими печатками" на виборах, юлькота ти грьобана штабна....я приводив цитати в ЗМІ.

2. Я тебе БАНИВ ДОВІЧНО, ПАСКУДУ ДВА РАЗИ. Знаєш, хто тебе повертав, ПРОХАЮЧИ МЕНЕ...??? Здогадайся.

А знаєш з яким формулюванням? Бо ти - реально психічно хвора людина, і "вигнання з форуму" може для тебе закінчитися дуже плачевно. Бо ти з СОБОЮ можеш щось зробити. Бо СУП - єдине джереле спілкування для тебе.

Даремно ти все це сказав на мою адресу.
Ще поживеш - побачиш.

Політиків треба оцінювати по результатах їх дій.
Війна і анексія територій, з 2014 року й досьогодні - це є конкретний і безповоротний результат байдужості, егоїзму і недалекоглядності 5,5% виборців 07.02.2010 року. Виборців, які тоді так безвідповідально вчинили, проголосувавши тоді противсіх, привівши до влади Партію Регіонів на чолі з Хамом.
..........
...В кацапів є хороша приказка : " От копеешной свечки Москва сгорела".

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 07, 2025, 06:27:58 18:27 »

Каюсь, один раз я 'ходатайствував' :smilie2:

Правда це макакочмо тоді більш смішним видавалось, а не таким йобнутим підарасом, як зараз  :fp2

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 07, 2025, 06:44:44 18:44 »
Каюсь, один раз я 'ходатайствував' :smilie2:

Правда це макакочмо тоді більш смішним видавалось, а не таким йобнутим підарасом, як зараз  :fp2

Хвороба прогресує. Але я ж не його лікар. Він вже дістав, паскуда. Може він зі Сметаною в одній палаті час від часу "прокапиваєтся". Але гівно вже дістало.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 07, 2025, 07:13:56 19:13 »

Війна і анексія територій, з 2014 року й досьогодні - це є конкретний і безповоротний результат
З вами навіть пару разів нормально розмовляли на цю тему. Ніби якось такось, тишком нишком, але так, є розуміння що війна ведеться просто через факт існування українців, й що це не те що у 90х почалося, а радше у 90х не закінчувалося...
...а потім ви робите паузу...
...а потім ви повертаєтеся й починаєте ловити кайф так, ніби нічого такого не було, й ви тут все це вперше іскромьотно зашутілі.

Хоча, про що ми розмовляємо, якщо ви на наведені цитати про підтримку уБЮТками русні під час агресії на Грузію просто у вічі писали, що не було такого, та й усьо тут. Незручно, не рахується, не було, слава юлє  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 07, 2025, 08:28:22 20:28 »
Робота макаківських на кацапів велась завжди

2009 рік 

Планы США по открытию консульства в Крыму, поддерживаемые МИД Украины, являются несвоевременными.
Об этом «Новому Региону» заявил лидер крымской организации Блока Юлии Тимошенко депутат Андрей Сенченко.
«Я думаю, что это не совсем своевременно. Сейчас очень сильно взбудоражен народ. У нас масса проблем экономического характера. Сказать, что консульство там необходимо, что народ массово там будет получать визы для поездок в США, для каких-то студентов – очень маловероятно. Очень мало людей сейчас туда приезжают.
....
По его словам, официальный Киев должен учитывать настроения, которые существуют на сегодня в Крыму.
«В Крыму точно также происходит политическая борьба, как и в Киеве, там она имеет определенные оттенки, но это тоже нужно учитывать. Нельзя думать, что, вот, мы тут правы, а те силы, которые более пророссийские, проузбекские или еще какие-то, – то они не правы. Это неправильно. Просто нет согласия вокруг этого вопроса. И он вызывает лишние дебаты и излишнюю политизацию. Вот ради спокойствия сейчас, когда нужно сконцентрироваться на экономике, я бы посоветовал этого не делать. Нет никакой срочной необходимости в открытии консульства», – заключил парламентарий.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 07, 2025, 09:17:49 21:17 »
З вами навіть пару разів нормально розмовляли на цю тему. Ніби якось такось, тишком нишком, але так, є розуміння що війна ведеться просто через факт існування українців, й що це не те що у 90х почалося, а радше у 90х не закінчувалося...
...а потім ви робите паузу...
...а потім ви повертаєтеся й починаєте ловити кайф так, ніби нічого такого не було, й ви тут все це вперше іскромьотно зашутілі.

Хоча, про що ми розмовляємо, якщо ви на наведені цитати про підтримку уБЮТками русні під час агресії на Грузію просто у вічі писали, що не було такого, та й усьо тут. Незручно, не рахується, не було, слава юлє  :gigi:

Комашки.
Ми з Вами на всі ці теми не раз дискутували і всеодно залишаємось при своїх думках.

Я вже рідко тут щось пишу і рідко коли з ким дискутую.

Але все  ж таки, я мав намір сьогодні, в День 2-го туру виборів 2010, коли Україна була невідворотно поставлена на той шлях,  в якому вона перебуває і сьогодні, створити окрему тему про оте противсіхство, однак тепер вже не буду.

Дивіться репортажі й новини з України і мрійте, коли вже Україну приймуть до ЄС і до НАТО.

Але вже 16 років українське життя диктує свої реалії.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #14 : Лютого 07, 2025, 09:41:43 21:41 »

Я вже рідко тут щось пишу

Щось!
Ти пишеш одне і те саме - Юлю в президенти, а ви всі козли!
Але Юлі президентом не бути ніколи, а цап ти! :smiley23:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Лютого 07, 2025, 11:27:37 23:27 »
Комашки.
Ми з Вами на всі ці теми не раз дискутували і всеодно залишаємось при своїх думках.

Я вже рідко тут щось пишу і рідко коли з ким дискутую.

Але все  ж таки, я мав намір сьогодні, в День 2-го туру виборів 2010, коли Україна була невідворотно поставлена на той шлях,  в якому вона перебуває і сьогодні, створити окрему тему про оте противсіхство, однак тепер вже не буду.

Дивіться репортажі й новини з України і мрійте, коли вже Україну приймуть до ЄС і до НАТО.

Але вже 16 років українське життя диктує свої реалії.
Ну так в тому й справа, що є факт ставання БЮТ на бік кацапстану під час агресії на Грузію, а ви при своїй думці що такого не було.
Або вам одночасно зрозуміло, що в нас з русньой екзистенційний конфлікт, але одночасно ви при своїй думці, що юля-хітрюля от всіх би перехітрюліла.
Якось от воно такось. Й вас це абсолютно не напружує :)

Offline Мазепа Київ

• Ветеран форума
« Reply #16 : Лютого 08, 2025, 12:44:25 00:44 »
Іще буде критикувати расейську владу, її про сто замочать  :smilie7:
"Повергнути ворога без битви - ось вершина військового мистецтва" Сунь-цзи (Видатний стратег давнини)

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #17 : Лютого 08, 2025, 01:49:39 13:49 »
Вона самашедша.

Offline g_smit

• Hero Member
« Reply #18 : Лютого 08, 2025, 03:29:29 15:29 »

Тобі теж Монтянша Юльку ненакрашену нагадала, що приліз вавки свої ковирять?  :smilie7: