Автор Тема: по суті дії трампа направлені на згортання глобалізації  (Прочитано 1059 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
так, це пряма загроза китаю - це його вбє.

але й 100% повернення до нацекономік не є виходом. мають бути глобальні структури що будуть так само інтегровані одне в одного але поділені по групам відносно плгялдів .. умовно кажучи демократи та авторитарні ....
і от всередині цього клубу гловалізація та вільна торгівля .. а позанього - зась.

десь така модель світу зараз була б логічна.

але очевидн що і не її теж хоче отримати тармп.

таке враження що він взагалі не хоче нічого отримати - він хоче просто все зруйнувати.
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Online Комашки

• Ветеран форума
Панове. Дискурс "демократії проти автократій" - це фігня, котрою всі чомусь страждають.
Очевидно, що в демократій нема жодних проблем з автократіями, й навпаки.
В нас є конфлікт поміж тими, кого не влаштовує поточний світовий порядок, й тими, кого він влаштовує.
Оскільки він зараз найочевиднішим чином руйнується, тих кого він влаштовує скоро тупо не стане.
Тоді найочевиднішим чином почнеться третя світова.
Ніяких поділів по поглядам чи іншої фігні не буде, логіки в ній нуль.

Й наостанок.
Цитувати
таке враження що він взагалі не хоче нічого отримати - він хоче просто все зруйнувати.
Всім нам має бути срати з високого тину на те, хто з найвеличніших лідорів всесвіту чого хоче. Вони нездатні передбачити наслідки своїх дій, й довели це 100500 разів.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Нічого він не згортає, він намагається шантажом виторгувати вигідніші умови. Що з цього вийде, то вже інша справа

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Панове. Дискурс "демократії проти автократій" - це фігня, котрою всі чомусь страждають.
Очевидно, що в демократій нема жодних проблем з автократіями, й навпаки.

електорат какая разніца вид фас

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
Нічого він не згортає, він намагається шантажом виторгувати вигідніші умови. Що з цього вийде, то вже інша справа

мита = припинення світової торгівлі та глобалізації

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Шанта́ж (фр. chantage) — залякування погрозою викрити або розголосити з певною метою факти, відомості, які можуть скомпрометувати, зганьбити кого-небудь. Нині слово «шантаж» нерідко використовується в широкому сенсі — як загроза будь-яких негативних наслідків у разі невиконання вимог.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Мита так само легко відмінити, як і застосувати.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline profilaktik

• Hero Member
  • לחכימא סגי בחכמתא

поточний світовий порядок

Если задуматься, то станет понятным, что как раз сейчас никакого порядка и нет.

Старое позиционирование государств уже не такое как лет 10 назад, а новое еще не осмысленно и не стало порядком по факту.

Сейчас происходит как раз осознание того факта, что в мире нет никакого порядка и что любое, более или менее ресурсное государстов или коалиция, может делать что угодно и каким угодно способом.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Колишній світовий порядок був побудований виключно на волі кількох ключових гравців, в тому числі СССР/рашка
Підтримувати його без волі та участі хоча б одного з гравців занадто дорого, ризиковано та має примарні перспективи. От і все

Online Комашки

• Ветеран форума
Колишній світовий порядок був побудований виключно на волі кількох ключових гравців, в тому числі СССР/рашка
Підтримувати його без волі та участі хоча б одного з гравців занадто дорого, ризиковано та має примарні перспективи. От і все
Ну, не те щоб все. До цього зазвичай треба додавати залізобетонну певність в тому, що дати йому розвалитися - це досить дешево, неризиковано, й має чіткі перспективи. От тоді все :)

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Ну, не те щоб все. До цього зазвичай треба додавати залізобетонну певність в тому, що дати йому розвалитися - це досить дешево, неризиковано, й має чіткі перспективи. От тоді все :)

:fp2
Пояснюю на пальцях
Є дві стратегії

- витратити все що можна на захист та відновлення старої системи
- дати старій розвалитись, зберігши ресурси на побудову нової

Яка на вашу думку краща?

Online Комашки

• Ветеран форума
:fp2
Пояснюю на пальцях
Є дві стратегії

- витратити все що можна на захист та відновлення старої системи
- дати старій розвалитись, зберігши ресурси на побудову нової

Яка на вашу думку краща?
Давайте відразу на прикладі двох стільців. Це буде ближче до мого бидлодонбасянського амплуа, й так само не матиме ніякого зв'язку з обговорюваним питанням. Або вже гіперболізуйте остаточно, зведить все до вибору між стратегією "всьо плохо" та "всьо клас", потім поясніть що ваша - то "всьо клас", й виграйте приз.

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
Давайте відразу на прикладі двох стільців. Це буде ближче до мого бидлодонбасянського амплуа, й так само не матиме ніякого зв'язку з обговорюваним питанням. Або вже гіперболізуйте остаточно, зведить все до вибору між стратегією "всьо плохо" та "всьо клас", потім поясніть що ваша - то "всьо клас", й виграйте приз.

:fp2 все, я пас

Online RG

• Ветеран форума
Як лапотний ватан з амероковбасником в екстазі злились. 'Порядку не має, все змінилось/потрібно міняти систему' :weep:

Ви просто йобані підкацапні підараси.

Насправді все охеренно просто. Для відновлення та підтримки порядку просто треба дати писти тому, хто його порушив (=кацапстан).

Online Комашки

• Ветеран форума
Як лапотний ватан з амероковбасником в екстазі злились. 'Порядку не має, все змінилось/потрібно міняти систему' :weep:

Ви просто йобані підкацапні підараси.

Насправді все охеренно просто. Для відновлення та підтримки порядку просто треба дати писти тому, хто його порушив (=кацапстан).
Воно б було просто, але пацани обирають між концепцією сосу-сосущіствованія та концепцією "благослові бох мого друха блядіміра, ганібала лєктора, пончіка та народ расії"

Offline Ostap.L

• Hero Member
по суті дії трампа направлені на згортання різноманітності. Ну не всім хтілося міняти гендер і каструвати дітей. До речі, ви напевно вже забули як білих американців ставили на коліна просити пробачення у чорних за їх рабське минуле. А ті хто стояв на колінах чомусь не захотіли голосувати за демів. Тому американці Трампом захищали те що у них залишилося від попраної гідності.

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
по суті дії трампа направлені на згортання різноманітності. Ну не всім хтілося міняти гендер і каструвати дітей. До речі, ви напевно вже забули як білих американців ставили на коліна просити пробачення у чорних за їх рабське минуле. А ті хто стояв на колінах чомусь не захотіли голосувати за демів. Тому американці Трампом захищали те що у них залишилося від попраної гідності.

Тобто у нього типовий шлях диктатора.

Online RG

• Ветеран форума
...хрюкання...

Кацапе, йди нахуй звідси

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
штош

якщо останні дії трампа щодо нас не є якимось хтрим планом, а є тим чим вони виглядають

то світу зда

3-тя світова на порозі

наша мета в ній - вступити у той альянс що знищить русню.

Online Комашки

• Ветеран форума
то світу зда

3-тя світова на порозі
З добрим раночком!  :laugh:

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
штош

якщо останні дії трампа щодо нас не є якимось хтрим планом, а є тим чим вони виглядають

то світу зда

3-тя світова на порозі

наша мета в ній - вступити у той альянс що знищить русню.

Есть надежда, что украинцьі поумнеют хотя бьі до уровня грузин?
No money No honey