Автор Тема: Здача територій  (Прочитано 3891 раз)

0 Користувачів і 2 Гостей дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Здача територій
« : Лютого 13, 2025, 10:44:51 10:44 »
Виглядає, що Бидлан і його пиздобратія будуть вимагати офіційного визнання окупованого за кацапами

Offline RG

• Ветеран форума
Re: Здача територій
« Reply #1 : Лютого 13, 2025, 10:48:00 10:48 »
До речі, а що за гарантії  підписали опариші ? Йдуть балачки, що це за те, що вже надано Штатами за попередньої адміністрації   :smilie11:

Бидлан вже ніби заявив, що Україна отримала 300 ярдів  :fp2

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 13, 2025, 11:01:43 11:01 »
Виглядає, що Бидлан і його пиздобратія будуть вимагати офіційного визнання окупованого за кацапами
То зрозуміло, мені просто цікаво, з якого переляку зешоблі це підписувати. Ну, хоч приблизно. Типу, США найвідвертішим чином й найпрямішим текстом кажуть, що не робитимуть нічого от від слова взагалі. Причому не тільки нам кажуть, а власне всій Європі. Ну там зрозуміло, непрості часи на південному кордоні США, плюс потрібно більше людей на китайський фронт, а ще ж марсіан треба стримувати. Незрозуміло, напуркуа тоді сталевояйцевому під це лягати.
Хоча, звісно, це я мабуть намагаюся побачити якусь логіку там, де завжди було щось клінічне  :gigi:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 13, 2025, 11:28:29 11:28 »
Ну зобов'яжуть підписатись, що не будуть повертати силою, один хер.

Хуйло ж заявило, що мір должен бить нє врємєнний, а надьожний, відповідно бидланошобла і нагне опаришів

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 13, 2025, 11:52:49 11:52 »
Ну зобов'яжуть підписатись, що не будуть повертати силою, один хер.
Так я не про формулювання та підписані папірці, котрі власне треба виконувати як будапештський меморандум. А про взагалі сенс щось робити для тих, хто прямим текстом каже що не робитиме нічого, окрім як підставлятиме нас та намагатиметься поцупити в нас якісь там копалини поки друх блядімір дозволяє.

Хуйло ж заявило, що мір должен бить нє врємєнний, а надьожний, відповідно бидланошобла і нагне опаришів
Хуйло як заявляло, так й продовжує заявляти що США мають піти нах з усієї центральної та східної європи. Хоч там як шановні партнери будуть вистрибувати з трусів та доводити собі, що "та то він пра украйону", питання так не стояло й не стоїть.
Мені механізм нагигання цікавий. "Я вам нічого не дам, я вас за лайно маю, я вас прямим текстом здаю друху блядіміру, а ви кстаті здавайтесь, бо інакше..." - інакше шо, прискоче допомагати нас бомбити? Ну хіба що :)

Offline medved

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 13, 2025, 11:56:20 11:56 »
До речі, а що за гарантії  підписали опариші ? Йдуть балачки, що це за те, що вже надано Штатами за попередньої адміністрації   :smilie11:

Бидлан вже ніби заявив, що Україна отримала 300 ярдів  :fp2

350 і 100 від Європи :fp2

Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 13, 2025, 12:05:51 12:05 »
Так я не про формулювання та підписані папірці, котрі власне треба виконувати як будапештський меморандум. А про взагалі сенс щось робити для тих, хто прямим текстом каже що не робитиме нічого, окрім як підставлятиме нас та намагатиметься поцупити в нас якісь там копалини поки друх блядімір дозволяє.
Хуйло як заявляло, так й продовжує заявляти що США мають піти нах з усієї центральної та східної європи. Хоч там як шановні партнери будуть вистрибувати з трусів та доводити собі, що "та то він пра украйону", питання так не стояло й не стоїть.
Мені механізм нагигання цікавий. "Я вам нічого не дам, я вас за лайно маю, я вас прямим текстом здаю друху блядіміру, а ви кстаті здавайтесь, бо інакше..." - інакше шо, прискоче допомагати нас бомбити? Ну хіба що :)

Опариш за те, щоб залишитись при владі та уникнути відповідальності за пройоби початку війни здасть все і не скривиться.

А щодо Європи - так Штати і заявили прямо, що уйобують звідтіля, причому не тільки зі Східної та Центральної. Хуйло може сміливо кричати, що він домігся свого.

Online div

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 13, 2025, 12:17:41 12:17 »
Опариш за те, щоб залишитись при владі та уникнути відповідальності за пройоби початку війни здасть все і не скривиться.

А щодо Європи - так Штати і заявили прямо, що уйобують звідтіля, причому не тільки зі Східної та Центральної. Хуйло може сміливо кричати, що він домігся свого.
Интересно как подписание подобной херни поможет ему остаться при власти?

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 13, 2025, 12:24:26 12:24 »
Те саме питання.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 13, 2025, 12:25:49 12:25 »
Интересно как подписание подобной херни поможет ему остаться при власти?

Скоріше за все, не допоможе. Тільки він недалекий і буде вважати себе щось типу як гарант миру. Ну і пресувати можливих конкурентів - Порох вчора в приклад.

Думаєш, Портнова просто так опариші відбілюють

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 13, 2025, 12:28:07 12:28 »
Так, ну окрім того що він власне нічого особливо для того не зробив. Це виключно заслуга, як ми з паном Укі зійшлися на терміні, необісцяної зовнішньої політики США.
Хуйло просто існує, а половина США що до всрачки хтіла з ним сосущєствовать програла вибори половині США, котра до всрачки хтіла в нього відсмоктать.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 13, 2025, 12:29:48 12:29 »
Скоріше за все, не допоможе. Тільки він недалекий і буде вважати себе щось типу як гарант миру. Ну і пресувати можливих конкурентів - Порох вчора в приклад.

Думаєш, Портнова просто так опариші відбілюють
Дик він знов-таки це міг зробити хоч на другий тиждень повномасштабного, там кацапські вимоги капітуляції не змінилися, ну й гарантії зараз такі самі, як й тоді.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 13, 2025, 01:24:28 13:24 »
Дик він знов-таки це міг зробити хоч на другий тиждень повномасштабного, там кацапські вимоги капітуляції не змінилися, ну й гарантії зараз такі самі, як й тоді.

Тоді не міг, це був би демонстративний злив. Та й Хуйло хотів все по максимуму і зразу.

Зараз Опаришу кинуть якісь брязкальця, типу пару сіл повернуть, ну і типу це ж все великі  Штати освятили, хто проти нас з Бидланом  :fp2

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #13 : Лютого 13, 2025, 02:28:03 14:28 »
1. Рано загадувати.
2. Війна стій раз-два? Маю сумніви.
3. Не думаю що Європу це влаштує.
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Лютого 13, 2025, 03:01:20 15:01 »
1. Рано загадувати.
2. Війна стій раз-два? Маю сумніви.
3. Не думаю що Європу це влаштує.

Подивимось. Найбільша проблема в тому, що в нас в країні наверху тупі і злобні уєбани.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Лютого 13, 2025, 03:29:00 15:29 »
Подивимось. Найбільша проблема в тому, що в нас в країні наверху тупі і злобні уєбани.
Здавалося б, ситуація якраз демонструє, що це все ще проблема третього порядку. Після русні, та після цукавих істот, котрі перетворюють союзників в союзнічков.
Втім визнаю, що дебіли всередині країни найактивнішим чином намагаються зробити все, аби хоча б ділити друге місце (посунути кацапів з місця найбільшої проблеми України й адекватної частини світу все ж ніяк не вдастся навіть в теорії)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Лютого 13, 2025, 03:59:49 15:59 »
Здавалося б, ситуація якраз демонструє, що це все ще проблема третього порядку. Після русні, та після цукавих істот, котрі перетворюють союзників в союзнічков.
Втім визнаю, що дебіли всередині країни найактивнішим чином намагаються зробити все, аби хоча б ділити друге місце (посунути кацапів з місця найбільшої проблеми України й адекватної частини світу все ж ніяк не вдастся навіть в теорії)

Не потрібно плутати сутності. Кацапи - це екзистенційне та безумовне зло, щось як паразити чи злоякісні утворення. На їх зародження ми не маємо безпосереднього впливу, можемо їх тільки знищувати всілякими доступними методами.

Дебіли всередині - суть їх така ж, як попередніх, але це вже породження мудрого наріду. Плоть від плоті, так би мовити  :smilie2:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #17 : Лютого 13, 2025, 04:31:43 16:31 »
Не потрібно плутати сутності. Кацапи - це екзистенційне та безумовне зло, щось як паразити чи злоякісні утворення. На їх зародження ми не маємо безпосереднього впливу, можемо їх тільки знищувати всілякими доступними методами.

Дебіли всередині - суть їх така ж, як попередніх, але це вже породження мудрого наріду. Плоть від плоті, так би мовити  :smilie2:
Але ви так само не маєте впливу на їх вплив :) котрий власне робить з просто поцоватих громадян України зрадників, або хоча б просто ушльопків. Й котрий топить та душить все адекватне.
Всі три проблеми занадто взаємопов'язані, щоб їх якось там поділяти. Кацапи є безумовно екзистенційним та безумовним злом, але наприклад у фентезійній ситуації, де їх би били всім заходом за Ічкєрію як Ірак за Катар, а не відгодовували б ніжками буша із паралельним запрошенням до столу як почесних гостей, то не факт що вони б взагалі зараз існували як щось більше за конгломерат оббльованої алкашні на обшарпаних мацковскіх вулицях.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
« Reply #18 : Лютого 13, 2025, 04:43:55 16:43 »
Я би так сказав - Наверху тупі, а керують ними злобні уєбани.
Хоча дійсно гадьониш теж злобний уєбан. :smiley23:
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #19 : Лютого 13, 2025, 04:46:48 16:46 »
Я би так сказав - Наверху тупі, а керують ними злобні уєбани.
Хоча дійсно гадьониш теж злобний уєбан. :smiley23:

Я їх всіх скопом розглядаю. Немає сенсу лайно якось сортувати  :at

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #20 : Лютого 13, 2025, 05:17:30 17:17 »
Швидше за все Трамп рятуватиме Зеленого,
якщо той швиденько погодиться на капітуляцію і віддасть Трампу
доступ до розробки корисних копалин, як компенсацію за вже надану Байденом допомогу.
Швидка розправа над Порошенком (будуть ще й інші..) знак того, що це вже відбувається.

Offline profilaktik

• Hero Member
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #21 : Лютого 13, 2025, 05:28:14 17:28 »
Сложный вопрос как сделать лучше - сдать часть территорий и спасти часть людей.

Или продолжать сражаться за территории и потерять еще много своих граждан.

Лично для меня жизнь человека имеет больший вес, чем любая территория.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #22 : Лютого 13, 2025, 05:53:43 17:53 »
Швидше за все Трамп рятуватиме Зеленого,
якщо той швиденько погодиться на капітуляцію і віддасть Трампу
доступ до розробки корисних копалин, як компенсацію за вже надану Байденом допомогу.
Швидка розправа над Порошенком (будуть ще й інші..) знак того, що це вже відбувається.

Кине. Тільки дурний Опариш цього не розуміє

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #23 : Лютого 13, 2025, 05:57:00 17:57 »
Сложный вопрос как сделать лучше - сдать часть территорий и спасти часть людей.

Или продолжать сражаться за территории и потерять еще много своих граждан.

Лично для меня жизнь человека имеет больший вес, чем любая территория.

Думаю, це бан. Краще назавжди

Offline profilaktik

• Hero Member
  • לחכימא סגי בחכמתא
« Reply #24 : Лютого 13, 2025, 06:47:20 18:47 »

Вы имеете право думать, все что хотите.

Тем более, что я пока не вижу ни мудрости, ни ценности в Ваших словах.

Поэтому думайте, развивайтесь, богатейте думкою.

Offline Йожин з бажин

• Ветеран форума
  • Be my guest
« Reply #25 : Лютого 13, 2025, 06:53:09 18:53 »

Что характерно! Рьігайло находится сам на максимальном удалении от окопов и ЛБД в принципе.

Булькает только воинственно, когда подьімает голову при мьітье польского унитаза.
No money No honey

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #26 : Лютого 13, 2025, 08:02:38 20:02 »
Что характерно! Рьігайло находится сам на максимальном удалении от окопов и ЛБД в принципе.

Булькает только воинственно, когда подьімает голову при мьітье польского унитаза.

Хе-хе, кацапєрдянін виліз   :moskali:

Надовго до нас ?  :smilie1:

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #27 : Лютого 14, 2025, 12:03:07 12:03 »
Ну що ж, бидланівські підараси посилаються на Опариша  :smilie2:

Помічник президента США Дональда Трампа та спецпредставник з питань України і РФ Кіт Келлог вважає, що Україна не повернеться до кордонів 2014 року.
Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Оскільки президент Зеленський це вже сказав, і я думаю, що міністр оборони Піт Гегсет мав рацію. Не буде повернення до 2014 року та кордону, який вони мали перед тим, як росіяни увійшли до Криму. Це зрозуміло. Тож я думаю, що вам знадобиться певна угода про потенційну втрату території. Але дивіться, не обов’язково це визнавати", - сказав помічник Трампа в ефірі американського Fox News.
[/url]

Україна не повернеться до кордонів 2014 року, знадобиться угода про втрату територій, - Келлог

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #28 : Лютого 14, 2025, 12:53:50 12:53 »
Мейк америка грейт еґен несподівано перетворюється на мейк праша ґрейт еґен.
Бидлан каже що пРашу треба поновити в G7. Тобто перетворити на G8.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #29 : Лютого 14, 2025, 02:12:30 14:12 »
Опариші нарешті розродились розповіддю про те, як потужно найвидатніший побазарив з Бидланом. Текст правда англ мовою, може десь є український, я не шукав.

З вартого уваги - як я й казав, Опариш планує корчити з себе нев'єбенного гаранта всієї цієї хуйні під назвою 'мирна угода', прикриваючись при цьому Бидланом.

В коментах там шабаш зеленоботів з захопленими вересками, який великий діяч  наш Бубон

Trump gave Zelensky his personal number for direct contact: details of yesterday's conversation are published by Axios.

▪️Trump supported the call for a European peacekeeping force as one of the security guarantees and told Zelensky the composition of the US negotiating team. The conversation between them lasted longer than with Putin.
▪️Trump noted that he understood Zelensky's concerns about talking to Putin, but emphasized that diplomacy would not be effective without it. He said: "I need to talk to Putin to save Ukraine."
▪️Zelensky wants peace, but believes that Putin is simply telling Trump what he wants to hear. Trump agreed that Zelensky may be right.
▪️Trump asked Zelensky to appoint his negotiating team before the important meeting in Munich.
▪️Zelensky promised to hand over Oleksandr Usyk's championship belt to Trump.

Тут посилання на цю хрєнь

https://x.com/front_ukrainian/status/1890141498680692995
« Останнє редагування: Лютого 14, 2025, 03:46:15 15:46 від RG »