Автор Тема: Стаття в Гардіан...  (Прочитано 3096 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Стаття в Гардіан...
« : Лютого 15, 2025, 01:07:26 13:07 »
... в якій чітко все розставлено по місцях. Зраду названо зрадою і по пунктах викладено в чому вона полягає.

Стаття англійською, можна перекласти Гулом.

Trump’s senseless capitulation to Putin is a betrayal of Ukraine – and terrible dealmaking

Offline RG

• Ветеран форума
Re: Стаття в Гардіан...
« Reply #1 : Лютого 15, 2025, 01:09:57 13:09 »

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 15, 2025, 01:13:21 13:13 »
Пизденикам-оптіміздам  раджу не засмічувати тему опешною лабудою  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 15, 2025, 01:28:59 13:28 »
А де ті кілька жартунчиків, котрі попередні три роки засмічували всі подібні теми дурнуватим флудом, зойками "опариш-бубачька-йермачок" й такою іншою кайфотою? :)
Коли що, в обох статтях нема нічого, що б на цьому форумі не дискутувалося. Все, що змінилося - якась частина ойропкі отямилася від кайфування під гаслом "в європи всьо в парядкє", ну й місцеві жартунчики разом з нею.
Просто шо ойропка це зробила не три роки тому, коли та необхідність була очевидною кожному, хто не наркоман.
А зараз, коли вже окрім орбана та фіци на підході румунія та гєрмашка (не пам'ятаю, коли там в лепенши у франції зміна наступає)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 15, 2025, 02:52:38 14:52 »
А де ті кілька жартунчиків, котрі попередні три роки засмічували всі подібні теми дурнуватим флудом, зойками "опариш-бубачька-йермачок" й такою іншою кайфотою? :)
Коли що, в обох статтях нема нічого, що б на цьому форумі не дискутувалося. Все, що змінилося - якась частина ойропкі отямилася від кайфування під гаслом "в європи всьо в парядкє", ну й місцеві жартунчики разом з нею.
Просто шо ойропка це зробила не три роки тому, коли та необхідність була очевидною кожному, хто не наркоман.
А зараз, коли вже окрім орбана та фіци на підході румунія та гєрмашка (не пам'ятаю, коли там в лепенши у франції зміна наступає)

Тьотя, флудом тут в основному ти займаєшся.

Яким хером тут бубочка-єрмачок і чийсь кайф ? Так болить душа за найвидатнішого лідора ?

Читати вміємо ? Ще раз для особливо обдарованих: в статтях йдеться про зраду Штатами України.

А свої еротичні фантазії про орбанів тримай при собі.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 15, 2025, 08:19:45 20:19 »
Й причому ви чудово розумієте, що за наявості бажання я можу вам тут відповідати вашими ж дурнуватими шутєйкамі про "а США нам нічо і не винні  :smilie7:". Ви їх, одноманітних, за роки тисячами наштампували.
Інша справа, що я з того кайф не ловлю, тому мені достатньо того, що ви відчули, як це дебільно - приходиш кудись з нормальними людьми поговорити, а в них довбаний квартал нон-стоп роками в кожній гілці.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 15, 2025, 08:36:19 20:36 »
Тьотя, ціхо. Ось спонтанна відповідь Пісторіуса на пиздіж неголеного підара Венса. На жаль, тільки кацапською, але німецькою мабуть буде ще проблематичніше.

Нагадаю, неголений підар в Мюнхені почав верещати про відсутність демократії в Європі - відміну виборів в Румунії, АфД типу ущемляють і подібну херню  :smilie9:

Дамы и господа. Начну на немецком.

У меня была речь, которую я готовил на сегодня. Это должна была быть речь о безопасности в Европе. Но, честно говоря, я не могу начать свою речь, как я её изначально планировал.

Я твёрдо верю в Трансатлантический Альянс. Я твёрдый союзник и друг Америки. Американская мечта - это что-то, что всегда восхищало меня и влияло на меня.

Поэтому я не могу просто проигнорировать то, что мы услышали перед этим. Я не могу не прокомментировать речь американского вице-президента.

"Мы боремся за ваше право быть против нас". Это один из девизов Бундесвера. И он выступает за нашу демократию.

Эта демократия была только что поставлена под вопрос американским вице-президентом. И не только немецкая демократия, но и вся Европа.

Он говорил об аннулировании демократии. И если я правильно его понял, он сопоставляет состояние Европы с состоянием, которое преобладает в некоторых авторитарных режимах. Леди и джентльмены, это неприемлемо.

В нашей демократии у каждого мнения есть голос. И это возможно даже для полуэкстремистских партий, таких как "Альтернатива для Германии", и они могут баллотироваться так же, как и все другие партии, это - демократия.

И если бы вице-президент имел возможность включить свой телевизор, когда он прибыл вчера, он бы увидел одного из тех кандидатов в прайм-тайм.

Мы, кстати, даже допускаем медиа, которые распространяют российскую пропаганду, а представители федерального правительства отвечают на их вопросы. (Вот эту лавочку можно было бы и прикрыть).

Никто не исключён.

Но демократия не означает, что голосистые меньшинства автоматически будут правы, и они не могут определять, что такое правда.

Это не значит, что каждый может говорить что угодно. Демократия должна иметь возможность защитить себя от экстремистов, которые хотят её уничтожить.

Я счастлив жить в Европе, где эту демократию каждый день защищают от её внутренних и внешних врагов.

И поэтому я бы хотел открыто опровергнуть и выступить против мнения, которое предложил вам вице-президент Вэнс, что наши демократии подавляют и заглушают меньшинства.

Мы не только знаем, от кого мы защищаем наши страны, но и для чего мы их защищаем.

Для демократии, для свободы мнения, для главенства права и для достоинства каждого из нас, леди и джентльмены.

В отличие от вице-президента, я бы также хотел сосредоточить свою речь на наиболее насущных вопросах европейской и трансатлантической безопасности.

Последние дни подтвердили то, что многие обсуждали в последние месяцы.

США подталкивают к быстрому мирному соглашению между Россией и Украиной, и они ожидают, что Европа возьмёт лидерство и обеспечит любое соглашение, которое последует.

Эти переговоры могут стать поворотной точкой для нашего континента и для трансатлантических отношений. Исторической поворотной точкой, которая может пойти в очень разных направлениях.

Выбор, который мы делаем сейчас, определит, будем ли мы жить в мире или кризисе. Он определит наше будущее и будущее следующего поколения в Европе и за её пределами.

Мы должны обеспечить, чтобы Украина не осталась одна, леди и джентльмены.

Потому что одно остаётся неизменным: не будет продолжительного мира в Европе без свободной и сильной Украины.

Не будет устойчивого основанного на правилах миропорядка, если агрессия возьмёт верх".

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 15, 2025, 08:44:40 20:44 »
... в якій чітко все розставлено по місцях. Зраду названо зрадою і по пунктах викладено в чому вона полягає.

Стаття англійською, можна перекласти Гулом.

Trump’s senseless capitulation to Putin is a betrayal of Ukraine – and terrible dealmaking
По темі тепер трохи. Які тут тези.
1) Трумп продавав себе як сильного рєшалу, сам за фактом слабенький лошок проти будь-якого авторитарного лайна.
2) Трумп тупо з гигиканням підхоплює всі тези русні (й китайців: цього в статті нема, але це їхня філософія на рівні мейнстріму) про те, що сильному можна всьо, слабкі то їжа й не країни.
3) Європа "вільна сильна та об'єднана" (хаха), але от біда - немає єдності в питанні, що ж робити з Україною. Автор мріє, що мюнхенська конференція стане початком типу об'єднаної відповіді Європи.

Дуже чітко, ніколи б ми тут ніхто не здогадався про таке без статті. Але загалом - ну да, описано реальність плюс-мінус, що вже дуже круто як на сьогоденну журналістику.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 15, 2025, 08:46:00 20:46 »
Німець чітко поставив немите бидло на місце, не піднімаючи голосу  :smiley24:

Цікаво, а що там наш найвидатніший з тою залупою вчора набалакав ? Бачив тільки коменти, що була хороша  :smilie11:  розмова

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 15, 2025, 08:59:06 20:59 »
Тьотя, ціхо. Ось спонтанна відповідь Пісторіуса на пиздіж неголеного підара Венса. На жаль, тільки кацапською, але німецькою мабуть буде ще проблематичніше.

Нагадаю, неголений підар в Мюнхені почав верещати про відсутність демократії в Європі - відміну виборів в Румунії, АфД типу ущемляють і подібну херню  :smilie9:
Нагадаю, що ви це вище назвали моїми "еротичними фантазіями" :) а так да, ці зігуючі від среця до марса тупо топлять за всіх, кого вважають крутими нацистами.
Якщо чесно, такий рівень дебілізму мене навіть в русні здивував, коли вони відкрито почали там дрочити на ZZ, але там хоча б мені було відомо, що вся русня таємно дрочить на "білокурих бєстій" й себе за таких вважає.
Те, що у США дрочка на нацизм на такому рівні, це було досить несподівано.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #10 : Лютого 15, 2025, 09:13:42 21:13 »
Німець чітко поставив немите бидло на місце, не піднімаючи голосу  :smiley24:

Цікаво, а що там наш найвидатніший з тою залупою вчора набалакав ? Бачив тільки коменти, що була хороша  :smilie11:  розмова
О, бачите, а всьо же хочіццо побалакати про бубачьку, угумсь? :)
А все ж по темі, всі оті часи, коли треба було "чітко ставити немите бидло на місце", гарно й по ТБ, вони минули років 30 тому. Німець в тому може особисто й не винен, але в сучасних демократій нуль захисту не те що проти "голосної меншини", а й проти взагалі лівих чортів з інших країн. Саме тому в його, німця, країні вони спершу виправдовуються перед кацапською пропагандою, а тепер взагалі заморський чорт приперся напряму підтримувати його супротивників на виборах, зненацька лесбонациків.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 15, 2025, 09:55:07 21:55 »
О, бачите, а всьо же хочіццо побалакати про бубачьку, угумсь? :)
...

:fp2

Якого нахер бубачку, що воно зараз може сказати з-під шконки, куди його бидланівці засунули.

Цікавлять посили, які неголена залупа висувала під час розмови.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 15, 2025, 10:15:42 22:15 »
:fp2

Якого нахер бубачку, що воно зараз може сказати з-під шконки, куди його бидланівці засунули.

Цікавлять посили, які неголена залупа висувала під час розмови.
Дик а які посили. "Підписуй давай рєзко ти чо тут серйозні мужикі базари труть. Якщо ти підпишеш, а ми будемо в гарному настрої, то можливо замолвім словєчко перед друганом блядіміром. Давай-давай-давай думать потім будеш часікі тікают оп оп оп". Ну, тобто якщо навіть Зеленський не підписав, то відповідно бикування було такого десь рівня.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 15, 2025, 10:27:25 22:27 »
Дик а які посили. "Підписуй давай рєзко ти чо тут серйозні мужикі базари труть. Якщо ти підпишеш, а ми будемо в гарному настрої, то можливо замолвім словєчко перед друганом блядіміром. Давай-давай-давай думать потім будеш часікі тікают оп оп оп". Ну, тобто якщо навіть Зеленський не підписав, то відповідно бикування було такого десь рівня.

Ну так виглядає. Я в сусідній темі дав посилання

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #14 : Лютого 15, 2025, 10:59:49 22:59 »
Глава уряду Данії Метте Фредеріксен під час Мюнхенської безпекової конференції заявила, що план Європи щодо України полягає в тому, щоб вона виграла війну проти Росії, інформує "Інтерфакс-Україна".

Привіт з Гренландії  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #15 : Лютого 15, 2025, 11:17:34 23:17 »
Глава уряду Данії Метте Фредеріксен під час Мюнхенської безпекової конференції заявила, що план Європи щодо України полягає в тому, щоб вона виграла війну проти Росії, інформує "Інтерфакс-Україна".

Привіт з Гренландії  :smilie7:
Ну воно звісно добре, що представник Данії не зігує під калінко-малінку, як представник США  :gigi: але погодьтеся, що ці всі заяви нормально було б робити три роки тому. Зараз від "бла бла план" до дій треба переходити настільки борзим чином, що в мене просто сумніви по здатності переважної частини європейців працювати так швидко.
Не претендую на не те що знання, а хоча б й на контакти з усією європою, але за особистими враженнями в адекваті знаходяться тільки британці. Ну, по роботі, й особливо по тій частині котра стосується військової теми.
Всі інші, прямо скажу, хуйові настільки, що їхня робота то практично еквівалент саботажу, без жартів. Гірше, ніж те що ви в гілці про муска продемонстрували. Теж без жартів (можу в принципі без подробиць розповісти, але не думаю що воно цікаве)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #16 : Лютого 15, 2025, 11:55:51 23:55 »
Ну воно звісно добре, що представник Данії не зігує під калінко-малінку, як представник США  :gigi: але погодьтеся, що ці всі заяви нормально було б робити три роки тому. Зараз від "бла бла план" до дій треба переходити настільки борзим чином, що в мене просто сумніви по здатності переважної частини європейців працювати так швидко.
Не претендую на не те що знання, а хоча б й на контакти з усією європою, але за особистими враженнями в адекваті знаходяться тільки британці. Ну, по роботі, й особливо по тій частині котра стосується військової теми.
Всі інші, прямо скажу, хуйові настільки, що їхня робота то практично еквівалент саботажу, без жартів. Гірше, ніж те що ви в гілці про муска продемонстрували. Теж без жартів (можу в принципі без подробиць розповісти, але не думаю що воно цікаве)

Датчани норм. Шведи та фіни теж, голандці. Французи після початкових телефонних екзерсисів Макрона з Хуйлом теж в адекваті.

Не треба скігліті (с). В нас теж на початку 22 року на шашлики в травні опариші збирались, і нічого, відбились.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #17 : Лютого 15, 2025, 11:58:26 23:58 »
До речі Келлог (той, що єнєрал-пенс від Бидлана) пару годин тому заявив, що наступного тижня в Саудівській Аравії будуть переговори наших з кацапами за посередництвом бидланівців, але без європейців  :fp2

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #18 : Лютого 16, 2025, 12:03:52 00:03 »
18 березня європейці обговорюють збільшення військових бюджетів  :smiley24:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #19 : Лютого 16, 2025, 01:22:10 01:22 »
Датчани норм. Шведи та фіни теж, голандці. Французи після початкових телефонних екзерсисів Макрона з Хуйлом теж в адекваті.

Не треба скігліті (с). В нас теж на початку 22 року на шашлики в травні опариші збирались, і нічого, відбились.
Відбилися українці. Це важливо :) Дуже важливо.
Й здебільшого тому, що з 2014 по 2019 рік до чогось готувалися.
Ну, будемо звісно сподіватися на якісь дива євроадекватності.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #20 : Лютого 16, 2025, 01:28:07 01:28 »
До речі Келлог (той, що єнєрал-пенс від Бидлана) пару годин тому заявив, що наступного тижня в Саудівській Аравії будуть переговори наших з кацапами за посередництвом бидланівців, але без європейців  :fp2
Ну шольц не дарма ж істерив нещодавно про "нічого про європу без європейців".
Наші ніби кажуть що манали туди їхати (й воно логічно), але вони зебіли, так що можуть й прокатитися пофоткатися.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #21 : Лютого 16, 2025, 10:11:59 10:11 »
Відбилися українці. Це важливо :) Дуже важливо.
Й здебільшого тому, що з 2014 по 2019 рік до чогось готувалися.
Ну, будемо звісно сподіватися на якісь дива євроадекватності.

Українці, але трохи за рахунок зброї, яку встиг надати 'клятий Байден'(с) ще під час підготовки до шашличків  :smilie7:

Offline majesty

• Ветеран форума
« Reply #22 : Лютого 16, 2025, 02:54:51 14:54 »
Ну шольц не дарма ж істерив нещодавно про "нічого про європу без європейців".
Наші ніби кажуть що манали туди їхати (й воно логічно), але вони зебіли, так що можуть й прокатитися пофоткатися.

без штаоов нам была писда тьотя
эта знают все военные
я уже не говорю что без финансовой поддержки экономика Украина рухнула бы и страна тупо развалилась бы извнутри

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #23 : Лютого 16, 2025, 05:13:12 17:13 »
Українці, але трохи за рахунок зброї, яку встиг надати 'клятий Байден'(с) ще під час підготовки до шашличків  :smilie7:
Безумовно, власної вистачало на десь три місяці війни. Не в останню чергу через папєрєдніков "клятого Байдена", коли вони бігали нас роззброювати, аж захекалися. Визнаючи важливість надання зброї, необхідно так само визнавати важливість нашого роззброєння, важливість палок в колеса, й оце усе. Разом з тим, як розгодували кацапську бидлоту.
Все це разом і називається адекватним світосприйняттям без, мʼяко кажучи, дивних сентиментів в бік тих чи інших іноземців.
На поточний момент, й до тих пір як щось зміниться, США нам практично прямий ворог, наприклад. Хіба що не бомбить нас поки, але не здивуюся що вже допомагає з розвідкою руснє.

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #24 : Лютого 16, 2025, 05:15:14 17:15 »
без штаоов нам была писда тьотя
эта знают все военные
я уже не говорю что без финансовой поддержки экономика Украина рухнула бы и страна тупо развалилась бы извнутри
От ви прокоментували цим два рядки мого тексту. Один про шольца, інший про зебілів та Дубаї. Що ви хотіли сказати, власне? Що за те, що Байден дав нам двадцять атакамсів, треба піти віддати трумпу всі надра й прокатитися в Дубаї, підтримати оплесками як США за нас підписують капітуляцію? Чи шо?

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #25 : Лютого 16, 2025, 08:12:05 20:12 »
Безумовно, власної вистачало на десь три місяці війни. Не в останню чергу через папєрєдніков "клятого Байдена", коли вони бігали нас роззброювати, аж захекалися. Визнаючи важливість надання зброї, необхідно так само визнавати важливість нашого роззброєння, важливість палок в колеса, й оце усе. Разом з тим, як розгодували кацапську бидлоту.
Все це разом і називається адекватним світосприйняттям без, мʼяко кажучи, дивних сентиментів в бік тих чи інших іноземців.
На поточний момент, й до тих пір як щось зміниться, США нам практично прямий ворог, наприклад. Хіба що не бомбить нас поки, але не здивуюся що вже допомагає з розвідкою руснє.

Ну от нахера це бабське патякання ? Яке нахер бігали роззброювати ?   :fp2

Крім ЯЗ (яку фактично сам Кравчук просився забрати) та літаків стратегічної авіації, все інше просрали самостійно. Крилаті ракети (якими кацапи нас зарах херачать) віддали за ванючий газ, танки, БМП і купу всілякої конвенційної зброї всілякі гріцацуєви роками розпродували направо-наліво.

Навіщо ця патетична херня ?  :smilie11:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #26 : Лютого 16, 2025, 09:23:40 21:23 »
Ну от нахера це бабське патякання ? Яке нахер бігали роззброювати ?   :fp2

Крім ЯЗ (яку фактично сам Кравчук просився забрати) та літаків стратегічної авіації, все інше просрали самостійно. Крилаті ракети (якими кацапи нас зарах херачать) віддали за ванючий газ, танки, БМП і купу всілякої конвенційної зброї всілякі гріцацуєви роками розпродували направо-наліво.

Навіщо ця патетична херня ?  :smilie11:
Замість тищі слов, ЯЗ та літаки США позабирали? Коли що, було й інше.
Не подобається - ну поплачте. Нахєра (тм) вам там хочеться плак-плак робити кожного разу, як згадується ця бидлоповедінка США - питання до вас. Мені норм жити з повним усвідомленням в тому числи оцього. Ніякі ілюзії не руйнуються :)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #27 : Лютого 16, 2025, 10:55:15 22:55 »
Замість тищі слов, ЯЗ та літаки США позабирали? Коли що, було й інше.
Не подобається - ну поплачте. Нахєра (тм) вам там хочеться плак-плак робити кожного разу, як згадується ця бидлоповедінка США - питання до вас. Мені норм жити з повним усвідомленням в тому числи оцього. Ніякі ілюзії не руйнуються :)

Літаки порізали по договору. Зараз вони і так були би до жопи, бо всі комплектуючі для них робились в Кацапі, а в інші країни вони не поставлялись. 

Що ще інше ? Уважно слухаю  :smilie7:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #28 : Лютого 17, 2025, 12:29:47 00:29 »
Літаки порізали по договору. Зараз вони і так були би до жопи, бо всі комплектуючі для них робились в Кацапі, а в інші країни вони не поставлялись. 

Що ще інше ? Уважно слухаю  :smilie7:
Ну ви краще поясніть, на біса.
Особисто ви рвете дупу в кожній гілці, де ці дружні дії США згадуються.
Літаки порізали по договору (і шо?), будапештський мумурандум (і шо?), і все до жопи (ну якщо ви так кажете, то канєшно шо ш тут споріть), й все таке.
З вами щось не так?
Навіть нашим успішно інтегрованим до американського суспільства форумчянам до вас далеко в цьому сенсі. Вас рве просто на шмаття, ви помітили? Це від українського патріотизму таке буває після якоїсь межі? :)

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #29 : Лютого 17, 2025, 07:09:02 07:09 »
Ну ви краще поясніть, на біса.
Особисто ви рвете дупу в кожній гілці, де ці дружні дії США згадуються.
Літаки порізали по договору (і шо?), будапештський мумурандум (і шо?), і все до жопи (ну якщо ви так кажете, то канєшно шо ш тут споріть), й все таке.
З вами щось не так?
Навіть нашим успішно інтегрованим до американського суспільства форумчянам до вас далеко в цьому сенсі. Вас рве просто на шмаття, ви помітили? Це від українського патріотизму таке буває після якоїсь межі? :)

Якщо в когось якісь галюцинації, то це не до мене.

Я дуже спокійно оцінюю факти, а не патетичну маячню.

Скільки там танків продав за безцінь пАлковнік Гріцацуєв, не підкажете ?  :smilie8: