Автор Тема: Резюме від Аркаши. І я з ним згоден на 100%  (Прочитано 1082 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!
Резюме від Аркаши. І я з ним згоден на 100%
« : Лютого 26, 2025, 08:13:50 08:13 »
Аркадій Бабченко:
Україна отримуватиме озброєння від США до 2026 року завдяки діям Байдена. Його адміністрація відправила Україні зброю, уклала контракти з оборонними компаніями на постачання боєприпасів, ППО, транспортних засобів та іншого обладнання. Ці поставки триватимуть у 2025 році. Екс-співробітник Пентагону зазначив, що ці дії мали підтримати стратегію нової адміністрації США.

Оболгали, смешали с дерьмом, смеялись, издевались, грёбаные аналитики тоннами выпускали свое видеолайвно о том, как "Администрация Байдена тормозит поставки оружия", оболгали Порошенко, оболгали Кличко, выбрали членограя, вопили "Тра-а-амп, Тра-а-амп!!!", бесплатное оружие им было херовое, лендлиз и только лендлиз им подавай!
Страна вечных невыученных уроков.
Боже, храни Байдена.
Спасибо деду!
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Re: Резюме від Аркаши. І я з ним згоден на 100%
« Reply #1 : Лютого 26, 2025, 08:17:31 08:17 »
Печера Дракона:

Зелені уклали угоду не на 500 мільярдів, а про те, що створюється фонд в який Україна буде перелічувати половину доходів від наших копалин. Доля доходів України при  цьому невідома і доля участі США у фонді - не віддома так само.

Це називається, якщо хто не збагнув, перемога. Ну не 500 же мільярдів, а... хрін його зна скільки.

Маю до ЗЕботви просте питання - це і є ота допомога через яку "Зеленський мотався по всьому світові, аби вибити допомогу для України"? Тобто Зеленський не допомогу вибивав у союзників - він у них торгував нашими надрами в обмін на зброю, але ми цього не знали?

Скажіть будь ласка, а чого ще ми не знаємо? Скільки і кому ще винна Україна в результаті карколомних договорнячків Зеленського? У кого ще він щось "пробив" і на яких умовах?

І так. Нагадайте будь ласка. Як так сталося, що за Порошенка Україні допомагав той самий Трамп - але Україна не віддала США ані куба власних надр? Може це тому що Порошенко не торгував надрами із союзниками - а таки справді з ними домовлявся задля України?

І ще, вже вибачте за зовсім дурне питання. А де в цьому договірнячку ідеться про гарантії безпеки, якими аж так опікувався Зеленський? В якому місці?
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #2 : Лютого 26, 2025, 09:01:27 09:01 »
Печера Дракона:

Тобто Зеленський не допомогу вибивав у союзників - він у них торгував нашими надрами в обмін на ...

зелена корпорація хоче виторгувати собі довічну долю в цій афері, от і вся хня.
так вони бігали навколо китайців у 2021-22. згадайте лише вирячені очиці арахніди та розповіді на шпальтах медіа як це класно.

змінилися обставини - ідея лишилася. тільки цим пояснюється виникнення пропозиції від гундоса, хоча за язик його ніхто не тягнув. можливо, що йому ідею просто згодували і це комбо від кац.володіна, та нам від того не легше.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #3 : Лютого 26, 2025, 10:02:45 10:02 »
Вони ж такі йолопи, що і з цим обсерются!

Угода може бути лише одна, концесійний договір, але вони надають стільки зброї, скільки дозволить нам швико отримати перемогу і повернути свої території. Усі.
Все інше просто пограбування.
Те саме, що зробив Хуйло, напав на слабшого.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #4 : Лютого 26, 2025, 10:18:59 10:18 »
Угода може бути лише одна, концесійний договір...

х.з питання до того договору одне - хто й скільки отримає від видобутку і куди той видобуток піде.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #5 : Лютого 26, 2025, 10:39:56 10:39 »
х.з питання до того договору одне - хто й скільки отримає від видобутку і куди той видобуток піде.

Концесія, це тимчасове право на розробку.
Тому по перше інвестиції, робочі місця, податки, і процент від здобутого.
От які будуть ті проценти, залежить від майстерності наших переговірників.
Переговірники звісно лайно.
Але і та угода, що потрапила в пресу, теж лайно, ні про що, і жодних гарантій.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #6 : Лютого 26, 2025, 10:43:43 10:43 »
Зараз слухав Фурсу, він каже жодної катастрофи, але і жодної користі.
В цілому лише папірець, яким Трамп може помахати перед виборцями і сказати який він герой.
(це думки Фурси).

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #7 : Лютого 26, 2025, 01:35:34 13:35 »
Дмитро Чекалкин:

Зеленський у п’ятницю має прибути в Вашингтон для підписання угоди по рідкоземельним копалинам.

🗣Угода фактично готова. Як повідомляє Financial Times США відмовились від 500 мільярдів боргу, який сам Трамп і вигадав. А також погодились розділити контроль за спецфондом між США і Україною. Раніше фонд мали контролювати виключно Штати.

💁‍♂️Думає це перемога? Та де там. Просто Трамп, як старий бізнесюк, поставив нереальні до виконання вимоги, тому коли в угоді прописали те, що він хотів з самого початку, то у нас це сприймають як якийсь здобуток бидлодипломатії Зеленського.

‼️Але в угоді немає головного – гарантій безпеки. При чому саме ГАРАНТІЙ, а не те, що Зеленський називав гарантіями, підписуючи наміри про співпрацю з трьома десятками країн в попередні два роки. Треба конкретика: що буде робити США в разі нападу, загрози ескалації чи інших форм агресії з боку росії проти України.

🤦‍♂️Зараз все котиться до того, що Зеленський віддасть Трампу ресурси, які він обіцяв українським дітям, а взамін отримає Будапештський меморандум 2.0. Бо Трамп не хоче брати зобов’язання на США щодо безпеки України – Дональд хоче покласти цю ношу на Європу. А Європа не готова самостійно зараз потягнути військове забезпечення нас для перемоги над росією.

І знаєте, що тут найогидніше? Що всю цю кашу з ресурсами заварив особисто Зеленський. Штати навіть не думали про якісь «борги», поки пункт про ресурси не опинився в «Плані перемоги» Зелебубочки і поки він ротом це не запропонував Трампу. І звісно, що тепер не тільки Штати, а й Європа та окремі європейські країни хочуть відкусити шматок цього пирога. А зупинити лавину претензій до України Зеленський точно не здатен.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #8 : Лютого 26, 2025, 06:01:09 18:01 »
Зараз слухав Фурсу...

загалом те, що кловун підпише, чи підписав не має до реальності відношення.
це щось типу пунктів незламності і форуму миру, щось безглузде у виконанні двох павичів.

а фурса зразка 19-го і фурса зразка 25-го, то дві різних фурси. будь обережніше.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #9 : Лютого 26, 2025, 06:01:46 18:01 »
А скотиняка наша знову всралася. :stink:
Воно в США вже не їде.
Його не просто не запросили (так було ще на вчора), сьогодні йому сказали - нехуй шастать!
Ці блядські п'ять-шість менеджерів нарулять! :smiley23:

Offline Сторонній

• Hero Member
« Reply #10 : Лютого 26, 2025, 06:56:36 18:56 »
А скотиняка наша знову всралася. :stink:
Воно в США вже не їде.
Його не просто не запросили (так було ще на вчора), сьогодні йому сказали - нехуй шастать!
Ці блядські п'ять-шість менеджерів нарулять! :smiley23:
якщо не їде, то тоді не рахується

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #11 : Лютого 26, 2025, 07:08:22 19:08 »
якщо не їде, то тоді не рахується

Ні, там справа начеб то рухається. Угода готується.
Але це миршаве, спочатку кришило батон на Трампа, потім збирало докази по усіх сільрадах, що воно легітимне, а потім без підготовленої угоди, заради зустрічі з Рудим заявило що воно вже їде.
А ображені пацани звідти сказали - нех шастать.
Трохи охолонь.

Offline RG

• Ветеран форума
« Reply #12 : Лютого 26, 2025, 07:31:54 19:31 »
Це може й добре, що не їде.

Сьогодні ніби проскочила інфа, що зустріч Каллас (голова МЗС  Євросоюзу, правильна тьотя) з Рубіо відмінили, хоча вона нібито вже в Штатах.

Правда джерела непевні були, з кацапським душком

Offline polelis

• Ветеран форума
« Reply #13 : Лютого 26, 2025, 11:50:11 23:50 »
z пояснював сьогодні деякі деталі угоди з трумпом… сказав, як нове досягнення,
те що тепер в Угоді сторони позначаються англійською як «co-owners».
І одразу ж переклав що українською це  означає - «партнери».
Насправді це перекладається як СПІВВЛАСНИКИ !
СПІВВЛАСНИКИ !!!!
Чи «співвласники» і «партнери» в офіційних документах означають одне і теж?
Дуже сумніваюсь.
Пригадайте як в будапештському меморандумі амери пояснювали юридичне значення термінів «гарантії» і що вони для них по-суті нічого не значать.
А тут виявляється трумпи і український народ можуть бути співвласниками всіх природних ресурсів, державних підприємств…
Тоді це не Угода а Репарації після капітуляції. Жах!

Offline Lina

• Global Moderator
  • Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Камінці чудові, різнокольорові
« Reply #14 : Лютого 26, 2025, 11:58:31 23:58 »
СПІВВЛАСНИКИ !!!!
Дуже сумніваюсь.
Пригадайте як в будапештському меморандумі амери пояснювали юридичне значення термінів «гарантії» і що вони для них по-суті нічого не значать.
А тут виявляється трумпи і український народ можуть бути співвласниками всіх природних ресурсів, державних підприємств…

От і я кажу - все не так, як здається.

Offline Сторонній

• Hero Member
« Reply #15 : Лютого 27, 2025, 05:38:47 05:38 »
СПІВВЛАСНИКИ !!!!
Дуже сумніваюсь.
Нмд, колишні урядовці, той же Байден чи та ж Гарріс, могли б вийти із заявою, про те, що Трамп тлумачить допомогу США як борг, проте насправді це була допомога, яку Україна повертати не повинна. Це допомогло б Україні боротися з рудим.

Offline irpin

• Ветеран форума
« Reply #16 : Березня 02, 2025, 07:17:33 19:17 »
зелена корпорація хоче виторгувати собі довічну долю в цій афері, от і вся хня.
так вони бігали навколо китайців у 2021-22. згадайте лише вирячені очиці арахніди та розповіді на шпальтах медіа як це класно.

змінилися обставини - ідея лишилася. тільки цим пояснюється виникнення пропозиції від гундоса, хоча за язик його ніхто не тягнув. можливо, що йому ідею просто згодували і це комбо, та нам від того не легше.

:weep:  цирк нікуди не поїхав

вибачте за самоцитату

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #17 : Березня 02, 2025, 07:27:14 19:27 »
:weep:  цирк нікуди не поїхав

вибачте за самоцитату

Так китай це тайожний союз можна сказати :weep: