Автор Тема: Трампісти хочуть відставку Зеленського як пункт перемир'я  (Прочитано 3566 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Лідору було чим поділтися з Трампом, але він не зміг сформулювати   :smilie7:

Зеленський просто тупий, він почав під камери гнати.

Наприклад, те що Венс йому сказав "подякувати" означало просто -"завершуй розмову подякувавши США і йдемо обговорювати всі твої претензії", але наш лідор почав гнати, що він уже "дякував не раз". :smilie5: :fp2

Offline g_smit

• Hero Member
Зеленський просто тупий, він почав під камери гнати.

Наприклад, те що Венс йому сказав "подякувати" означало просто -"завершуй розмову подякувавши США і йдемо обговорювати всі твої претензії", але наш лідор почав гнати, що він уже "дякував не раз". :smilie5: :fp2

так, маємо що маємо.

мо й Тамп би щось розказав йому, чим уйло його лякав. Але зійшлися два сапога на одну ногу і далі не пішли.

Offline div

• Ветеран форума
Так я ж навіть відео тобі навів де він хотів  говорити з хуйлом і зійтись "посередині".  Ти про що ?

Це він сьогодні розказує про 2014 рік, а в 2019 він говорив що все розрулить і з хуйлом домовиться.

Звичайно, що американці хочуть говорити з хуйлом, вони ж про це самі і кажуть. :Sho_za:

Бля ви як рибки гуппі ... :fp2

Я те про то что ты сейчас повторяешь по факту его слова только в отношении Трампа
Трамп циничная и самовлюбленная сволочь. Он просто гнет свою линию тк считает что сильнее. Всякие попытки в чемто его убедить и чтото доказать заранее обречены на неудачу

Offline div

• Ветеран форума
Та я розумію. Будьяке рішення зараз лише шкодитиме. І як Україна опинилась в такому цуцвангу  :smilie8:

Завдякы очень мудрому народу. У нас национальная идея высраться и не надуться

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Я те про то что ты сейчас повторяешь по факту его слова только в отношении Трампа
Трамп циничная и самовлюбленная сволочь. Он просто гнет свою линию тк считает что сильнее. Всякие попытки в чемто его убедить и чтото доказать заранее обречены на неудачу

Ну і ? Навіщо це тоді пробував зробити Зеленський ще й під камери ?

Я ж кажу тупий.

Offline div

• Ветеран форума
А ми повинні їм підказати як говорити з Хуйлом і про що.

:lol:
Жесть.
Я смотрю тут у когото мания величия

Offline div

• Ветеран форума
Ну і ? Навіщо це тоді пробував зробити Зеленський ще й під камери ?

Я ж кажу тупий.

Ну и? Это известно еще с 19 года.

Offline g_smit

• Hero Member

Та ладно. Дєдужко добрий, тільки вміти треба.

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Ну и? Это известно еще с 19 года.

Ну так тому й американці хочуть його усунути, бо він тупий.

Гілка ж про оце. 

Зеленський тупо не вивозить.

Online RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Гілка ж про оце.

Не факт, що саме тому  :smilie8:

Offline g_smit

• Hero Member
:lol:
Жесть.
Я смотрю тут у когото мания величия

Комплєксам нєполноценності нє панять?  :smilie7:

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Не факт, що саме тому  :smilie8:

Та я тебе прошу. Зеленський не перший і не останній з папуасів, з якими їм приходилось спілкуватися.

Допоки він робив те, що йому писали й казали, його терпіли. Він повірив, що він дійсно якийсь там лідор і почав гнати під камери.

Оскільки ніхто не впевнений, що він ще може завтра учудити, прийняте рішення його міняти.

Процес може й не швидкий, але рішення остаточне

Offline Сторонній

• Hero Member
Порада від президента Фінляндіі

Offline Сторонній

• Hero Member
Чудесный совет по решению  всех проблем дал Трампу с Зеленским президент Финляндии. Он считает что им следует сходить вдвоем в сауну.  @nevzorovtv

Offline Сторонній

• Hero Member
І там кинути рудого на каміння або в топку і всьо

Offline Сторонній

• Hero Member
Ніхто більше ніяких відставок не вимагатиме

Offline div

• Ветеран форума

Гілка ж про оце. 

Зеленський тупо не вивозить.

Не вывозит что, подписание капитуляции?

Offline OlegSky

• Ветеран форума
Не вывозит что, подписание капитуляции?

Мені це набридло обговорювати. Це як товкти воду в ступі.

Я вважаю, що в Зеленського є один вихід - зробити те що йому скажуть американці, або йти у відставку.

Ти вважаєш по іншому - ок.

Offline Ostap.L

• Hero Member
я 100% за, диктатора без виборів треба замінити на Залужного. До нього така народна (а не ваша) довіра, що вибори не потрібні.

Offline div

• Ветеран форума
Мені це набридло обговорювати. Це як товкти воду в ступі.

Я вважаю, що в Зеленського є один вихід - зробити те що йому скажуть американці, або йти у відставку.

Ти вважаєш по іншому - ок.

Ну хорошо. Пойдет он в отставку и что дальше?

Offline Сторонній

• Hero Member
ніхто нікуди не йде, а тим більше у відставку
Президент України Володимир Зеленський заявив, що до угоди про закінчення війни в Україні ще дуже далеко. За його словами, такі кроки ніхто ще не розпочав.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спілкування глави української держави з журналістами у Лондоні.

"Ми сьогодні говоримо про перші кроки, і тому поки їх не буде на папері, я не хотів би про них дуже детально говорити. До угоди про закінчення війни ще дуже-дуже далеко. Ніхто всі ці кроки не розпочав", - сказал президент.

Зеленский зазначив, що мир, "який ми будемо передбачати в майбутньому", повинен бути справедливим, чесним, і найголовніше - сталим.

Тобто, Трамп має навіть не мріяти про закінчення війни в осяжнуму майбутньому, угоду про її закінчення навіть не починали. Рудого просто-напросто посадили в калюжу з багном. І хто посадив? Зеленський :smiley24: Так що всі ці волці, рубіи та венси можуть не напружуватися. все йде по плану Зеленського. скоріш за все війна до переможного кінця.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 07:11:25 19:11 від Сторонній »

Offline Сторонній

• Hero Member
дивлячись, як стрімко йде розвиток подій, не здивуюсь, якщо рудий з хайлом викинуть білого прапора. під натиском нашого ледера.

Offline Yuras Yuras

• Ветеран форума
Ну хорошо. Пойдет он в отставку и что дальше?
Будуть просувати усі хотєлки хуйла і навіть більше

Offline medved

• Ветеран форума
 Парламент Його Величності декілька годин заслуховував доповідь та відповіді на запитання прем'єр-міністра Кейра Стармера про підтримку України.
Ні в кого не виникло запитань щодо одягу Зейла.
Всі парламентарі  висловились за підтримку України, незважаючи на позицію Рудої Залупи чи інших союзників і за лідершіп  UK в підтримці України. Також всі спікери говорили що Україна має саме перемогти  у цій війні, а не мирно переговорюватись. І роль UK в перемозі  має бути визначальною і необхідно пришвидшити видатки на перемогу України негайно.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Сторонній

• Hero Member
Також всі спікери говорили що Україна має саме перемогти  у цій війні, а не мирно переговорюватись.
:smiley24:
і не тільки вони

Offline medved

• Ветеран форума
.

Йобаним хомячкам, трумпіздам,  алєгскаям та іншим бєгємотовцам  ВИВЧАТИ кожне слово.
Толя. Папа, а на том бєpєгу наші? Опанас (зловісно). Там кацапи…

Offline Сторонній

• Hero Member
.

Йобаним хомячкам, трумпіздам,  алєгскаям та іншим бєгємотовцам  ВИВЧАТИ кожне слово.
початок, перші 15 секунд можно дивитися цілий день  :smiley24:
навіть не думав, що в АП є такі дивовижні жіночки з повними пазухами самі знаєте чого  :smilie3:

Offline Комашки

• Ветеран форума
Там вже знайшли візітку Яроша в кишені снайпера, котрий подряпав трумпочкє вушко. Так що готуймося до повномасштабної війни зі США  :usa

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Після 2010-го року і особливо після 2014-го, Україна сама себе поставила в "Цугванг".

Коли з 2014-го року почали анексовувати наші території і вести війну без перерви, Україна в опинилась становищі повної безвиході.

А після виборів 2019-го року, з приведенням до влади клоунської команди, то від хуйлових лап вже не врятують ні спадщина Байдена, ні будь-яка допомога Трампа.

Тільки якесь чудо може врятувати, більше нічого.
« Останнє редагування: Березня 03, 2025, 09:20:51 21:20 від Бумеранг »

Online RG

• Ветеран форума
дивлячись, як стрімко йде розвиток подій, не здивуюсь, якщо рудий з хайлом викинуть білого прапора. під натиском нашого ледера.

Під потужним натиском, що за недооцінка найвеличнішого   :bt