Я не є магівець. Щодо Трампа, то його внутрішня політика мене поки що влаштовує. Зовнішня - не у всьому. Мені не подобається його дурна і шкідлива риторика. Але той факт, що більшість українців не хоче захищати власну країну - це не вина Трампа.
Мені дуже шкода, що ви піддалися на лівацьку та Зеленську пропаганду, суть якої в тому, щоб зробити Зеленського героєм і відмазати його від буд-якої відповідальності за те, що відбувається в Україні та з Україною.
Головна проблема України не Трамп. Головна проблема України - Зеленський і його зграя.
А щодо кацапів - то це одвічна проблема, яку українці ігнорували і продовжують ігнорувати.
P.S.
Пару тижнів тому мав виступ у місцевому Country Club (це сходняк місцевої “еліти“ - бізнесмени, адвокати, лікарі, та інша подібна братія).
Вислухали, поаплодували, сказали що всіляко розуміють і підтримують Україну, і що розуміють що Україні важко і треба мир, і щоб він був справедливим тощо).
А потім так підходить один лікар приватно і показує мені відео концерту Степана Гіги в Києві, де молодь скаче і радіє, і каже що він трошки confused, бо не знає як це пояснити коли така біда в країні. Ну я почав викручуватися як міг, так і так, мовляв - "fundraising concert to support Ukrainian troops, I hope you understand." Він так покивав недовірливо головою і пішов.
Проблема в тому, що американці почали шукати в соцмедія інфу про Україну...