Автор Тема: Орден Зеленському, йди сюди, кіно подивимось.  (Прочитано 378 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline ЮАР

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Стукнуть на кацапа - дело чести, но лучше убить!

Фтикай!

💁‍♂️Я звичайно сподіваюсь ви вже всі подивилися це відео. Якщо ні, то shame on you…

🤯🤯🤯Але блін, це ж справді треш: чуваки просто вирішили створити свій канал і залили туди 400 млн грн. Причому це було настільки відкрито та зухвало, що ми майже на кожному етапі зупинялись зі словами «та ну ви серйозно???!!»

І я прям переконаний, що потім (коли втратять владу) ще і продадуть канал нормально)

😥І найбільша жесть, що скоро «Марафон» туди згрузить ще під 200 - 300 млн грн з бюджету, а держкомпанії ще докинуть свою «рекламу»….і все це під час війни.

🤷‍♂️Тому хто говорив, що «Єдиний марафон» це про єдність, то ні…точніше про єдність з грошима під дуже зрозумілий свій канал)
« Останнє редагування: Березня 14, 2025, 08:04:37 08:04 від ЮАР »
:superman2: :superman2: :superman2: :superman2:
:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline ЮАР

• Ветеран форума
Re: Орден Зеленському, йди сюди, кіно подивимось.
« Reply #1 : Березня 14, 2025, 07:06:05 07:06 »
Або оце:

:smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1: :smiley25: :smilie1:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #2 : Березня 14, 2025, 03:15:08 15:15 »
Ну це дискусія рівня, коли один каже "ги, цей зебіл відростив такі яйки що навіть капітуляцію не підписав після того, як през найсильнішої держави світу на нього настартував? дик йому орден за таке дати треба", а інший відповідає "нє, коротше ходімо я тобі покажу дуже сенсаційну інфісту інфу, з якої випливає що він зебіл".

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #3 : Березня 14, 2025, 03:52:39 15:52 »
Ну це дискусія рівня, коли один каже "ги, цей зебіл відростив такі яйки що навіть капітуляцію не підписав після того, як през найсильнішої держави світу на нього настартував? дик йому орден за таке дати треба", а інший відповідає "нє, коротше ходімо я тобі покажу дуже сенсаційну інфісту інфу, з якої випливає що він зебіл".

:Sho_za:

Offline Комашки

• Ветеран форума
« Reply #4 : Березня 14, 2025, 04:12:30 16:12 »
:Sho_za:
Коли я захочу почитати 100500 туманних лоу-еффорт дописів з періодичними образами та драматичними втечами в стилі "я, класний, усьо сказал, а ви тут лишайтеся насамоті, погані кляти тролі" - я вам дам знати :)

Offline ЮАР

• Ветеран форума
« Reply #5 : Березня 14, 2025, 07:36:52 19:36 »

Все просто - Думка дати орден Опаришу, який літає в Оман, порушує Конституцію, кришує Татарова, призначає послами мінетчиць, допомагає красти на озброєнні і енергетиці, фінансує державними грошами приватні канали, і годує всіляких Миндичей в три глотки, може винукнути лише у хворій голові зелебота!

Offline Uki

• Global Moderator
  • Ветеран форума
« Reply #6 : Березня 15, 2025, 01:52:12 01:52 »
Коли я захочу почитати 100500 туманних лоу-еффорт дописів з періодичними образами та драматичними втечами в стилі "я, класний, усьо сказал, а ви тут лишайтеся насамоті, погані кляти тролі" - я вам дам знати :)

Маячню відверту нашописати. де ви там капітуляцію вгледіли?