Коли я попередній раз написав що Проватник підар, тут знайшлась баришня (не пам'ятаю нік), так от вона каже - А я Профілактика читаю!
На моє запитання, щож вона прочитала, вона зникла.. 
В принципі, якщо кожен проаналізує —за бажання— своє ставлення до активних дописувачів форуму, він виявить певний Образ, який склався на основі того, що і як ці люди пишуть. І навіть трохи більше — наприклад, через «як», ми відчуваємо характер людини та її емоційний стан (в момент написання). Не лише про стилістику мова — тут дещо інше...
Хоча й емоційний стан «читача» (в момент прочитання), звісно, накладає свій відбиток.
Для Профілактика (як я відчуваю), головне не тема обговорення, а УВАГА до його особи.
Лайте, не погоджуйтеся, заперечуйте,... але не ігноруйте! Відповідайте!
На першому місці — це.
Що, звісно, не виключає наявності бацили рускава міра. Ви ж бачили — людина пару разів пробувала писати українською. Але задля «затравкі».
Доречі, його донька, з якою я спілкувався телефонічно (так сталося), — справила враження приємної пані. З пристойним рівнем української...
Мене більше порадувала обіцянка ( чергова, що не буде виконана?) Зденика та Оптиміста залишити форум.