Свіже повітря в оселі — це не лише питання комфорту, а й здоров’я всієї родини. Коли вікна щільно зачинені, особливо взимку чи в міжсезоння, природна вентиляція практично відсутня. У таких умовах повітря швидко стає затхлим, накопичується волога, з’являється конденсат і навіть пліснява. Щоб уникнути цих проблем, я замовив монтаж рекуператора
https://vento.expert/montazh/ тут.
На сайті все описано настільки детально й зрозуміло, що одразу зникає будь-яке хвилювання щодо складності процесу. Професіонали працюють акуратно, без пилу й зайвого шуму, з чітким дотриманням технологічних вимог. Установку можна зробити як у новобудові, так і в готовому приміщенні — головне, правильно підібрати модель під розміри кімнати.
Рекуператор не лише подає свіже повітря, але й утримує тепло всередині, завдяки чому суттєво зменшуються витрати на опалення. Це дуже актуально в умовах енергоефективності, де кожна деталь має значення. Після монтажу в кімнаті стало легше дихати, зникло відчуття задухи, зменшилась вологість і, головне, з’явився сталий комфорт.
Окремо хочу відзначити зовнішній вигляд обладнання — стриманий, сучасний дизайн, який гармонійно вписується в інтер’єр. Керування зрозуміле й зручне, а рівень шуму — мінімальний, що дозволяє використовувати пристрій навіть у спальні.