Є місця, куди хочеться повертатися знову і знову. Для мене таким відкриттям став цей
кінний клуб Львів вперше я потрапила сюди за рекомендацією подруги — тоді я переживала непростий період у житті, і мені потрібно було бодай трохи відновити душевний баланс. Я навіть не уявляла, що спілкування з кіньми настільки терапевтичне. Там створено справжній простір гармонії: просторий, зелений, з доглянутими стайнями, де все продумано до дрібниць. Але головне — це атмосфера. Тут усе сповнене любові до тварин і поваги до людини.
Інструктори не просто професіонали, вони — щирі ентузіасти, які справді закохані у свою справу. Вони навчили мене не боятися коней, відчувати їх, довіряти їм. Перше заняття я запам'ятаю назавжди — воно було чимось більшим, ніж просто урок верхової їзди. Це була зустріч із собою. З кожним новим візитом я відчуваю, як стаю впевненішою, спокійнішою. Коні тут мають неймовірну ауру — чутливі, розумні, добрі. Здавалося б, це лише кінний клуб, а насправді — місце, де лікується душа.
Я раджу їх всім своїм знайомим — і тим, хто хоче навчитися верхової їзди, і тим, хто просто прагне змін, натхнення, тепла. У клубі працюють і з дітьми, і з дорослими, навіть є послуги іпотерапії. Це не просто спорт — це шлях до себе.