Я дивуюся людям, які ще не зрозуміли, що Хуйло ВЖЕ напав на Україну, і чекають, коли ж буде введення військ РФ.
1. Московія ВЖЕ окупувала Крим.
2. Донбас тримається на волосині. Гадаю, що 11 травня пародія на референдум вирішить і це питання.
3. У Харкові прибрали єдину людину, яка впливала на політичні процеси у місті. Після 11 травня візьмуться за Харків.
4. Далі - Одеса. Потім - Миколаїв. За ним - Запоріжжя. Після цього Херсону нічого не залишиться, як здатися. Ось вам і є коридор не тільки до Криму, а й до Придністров'я.
Тобто йде планомірна окупація України. Вона ВЖЕ відбувається і досить успішно. Невже ви думаєте, що у сучасному світі для того, щоб захопити територію, потрібно посилати танки і літаки?
Ніякого відкритого введення військ в Україну Хуйлом ніколи не відбудеться. Все буде робитися так, як робиться зараз - звичайно, з корективами по регіонах.
Є три виходи з ситуації.
1. Здати Хуйлу те, що він хоче. Потім світова спільнота років за 5-10 чисто економічно розвалить Рашу, як це було зроблено з СРСР. Але не факт, що світова спільнота то зробить, і ще більший не факт, що захоплені зараз землі, потім повернуться нам.
2. Воювати з сепаратистами. Це означає влаштувати справжнє пекло на Сході. З тисячами жертв серед мирного населення. Накшталт російської Чечні. Хуйло в цьому випадку НЕ введе війська, але зробить все можливе для захоплення влади безпосередньо у Києві. Працюватиме яка-небудь "самооборона поваленого пам'ятника Леніну" або ще щось.
3. Воювати з Росією. Піти військами на Крим. Фантастична зухвалість, але якщо заручитися підтримокю авіації НАТО, їх можна звідти вибити. У такому разі Путін не піде на континент, як багато хто вважає, бо гемору і в Криму буде достатньо. До того ж, цього маневру він точно не очікує, а наші війська в очах всього миру проводитимуть операцію зі звільнення окупованої території. Але це також означає тисячі жертв серед мирного населення, і НАТО ніколи на це не піде, якщо не буде ввижати в цьому єдиний спосіб для збереження власної безпеки.
Можливо, є ще якісь виходи, але я їх не бачу. пропонуйте.